luni, 30 iunie 2014

EU, RUXANDRA LUNGU, DE BUNA VOIE SI NESILITA DE NIMENI, DECAT DE O MULTIME DE PROBLEME PERSONALE, M-AM RETRAS DIN FUNCTIA DE PRESEDINTA A ORGANIZATIEI DE FEMEI ROMANIA MARE

Dragilor, la sedinta Biroului Permanent al PRM de sambata 28 iunie 2014 am gasit firesc sa ma retrag din functia de Presedinta a Organizatiei de Femei Romania Mare. Corneliu Vadim Tudor stia mai demult ce probleme am in familie (de sanatate si de ordin administrativ si, mai ales de lipsa de timp) si, delicat, mi-a ridicat mingea la fileu, cum s-ar spune, si m-a intrebat daca vreau si daca pot sa continui in aceasta functie. Raspunsul meu a fost ca nu mai pot continua, mai ales ca acum urmeaza o perioada organizatorica foarte solicitanta pentru un membru de partid serios, inclusiv organizarea Conferintei Nationale a Organizatiei de Femei PRM, premergatoare Congresului. Unii poate s-au bucurat, altii poate s-au intristat. Pentru toti am un singur mesaj: a fost optiunea mea! Nu am facut-o mai devreme pentru ca am crezut ca voi reveni la vechile mele prioritati. Numai ca acestea s-au schimbat, nu din vina mea, ci a destinului. Mi-au lipsit zilele in care scriam editorialele in "Tricolorul". Dar nu am mai avut timp si nici dispozitie sa predic pentru orbi si surzi. Poate, intr-o z,i voi reveni.
Pentru cunoscatori, e bine sa le amintesc ca am preluat aceasta organizatie de la zero, de cateva ori, dupa ce a fost dezmembrata cu buna stiinta de niste personaje pe care nu merita sa le amintesc. Gata! Nu s-a mai putut! Vadim a  avut rabdare cu mine, nesperat de mult. Dar timpul....nu are rabdare si trebuie sa-mi canalizez toata energia catre familie si profesie. Asta e...ne-a (mi-a) trebuit capitalism si pluripartidism. Dar, acesta este alt subiect.
Multumesc tuturor colaboratorilor mei de buna-credinta, chiar daca unii au parasit PRM.

6 comentarii:

nicolae spunea...

Pacat, ca aveati nerv. Si eu mi-am dat demisia din prm anul trecut in sept, dupa 9 luni. Vreau sa fac partidul saracilor. Simt ca nu predic pt orbi si surzi.
www.partidulsaracilor.blogspot.ro

cristina spunea...

buna ziua,
sunteti silita de problemele personale , dar nesilita de cineva?

sper ca nu este un testament politic si ca veti reveni- cand si daca destinul va schimba prioritatile ( macar indirect prin sfarituri, critici etc)

am colaborat si am invatat cate ceva de la dvz. o sa mai am nevoie de sfaturi si va voi mai deranja in viitor.

spor in tot ceea ce faceti, sanatate si sa va Binecuvanteze DUMNEZEU (cu toata familia).

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Am vrut sa spun "nesilita" de vreo persoana, cum s-ar putea crede. cat despre "revenire", cand prioritatile se vor schimba. Asta nu inseamna ca nu voi tine legatura cu colegii mei pentru orice problema ii macina

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Domnule Nicolae,
Mi-a placut initiativa si blogul dumneavoastra. Din pacate, eu nu mai cred in "saraci" cu toate procentele vehiculate de sociologi si statisticieni. Am trecut prin cateva campanii electorale, iar "saracii" cu care am discutat se descurcau, de bine de rau. Majoritatea aveau copii plecati la munca in strainatate, altii un petic de gradina pe care il cultivau, altii traiau din alocatiile copiilor, vanau pomenile primarilor sau se imbracau de la magazine unde "orice produs este 10 lei" si altii din mila unui vecin, a unei rude. Sunt convinsa ca exista in Romania multi saraci sau oameni aflati in pragul saraciei. Dar, unde sunt ei? Cati sunt, de fapt?
Daca in fiecare judet s-ar revolta macar 10.000 de saraci si ar cere schimbarea sistemului (NU al guvernului, caci toate s-au dovedit ticalosite), am avea peste 400.000 de oameni in strada. Lucru de care ma indoiesc. Romanul a inceput sa se "descurce" si sa nu-i mai pese de ceilalti.

cristina spunea...

nu merge partidul saracilor, incercati sa schimbati titlul.pot sa apara partide care sa sparga piata - succes

va multumesc anticipat doamna, o sa profit de mana intinsa si daca imi fac loc pe piata electorala si de politici publice ( mai ales ca o voi combina si cu profile electorale etc) voi apela la colaborarea cu "experienta acululata in timp de dumneavoastra"

spor in ceea ce faceti

ps: am inteles ca nu puteti fi silita de cineva (indiferent de cum au fost interpretate actiunile dvz. in PRM)

ps 2: imi amintesc ca nu ati tinut mitingul legat de varsta pensionarii , dar ati raspuns celor interesati din mass media si cel mai important ati fost la punctul de intalnire

Miruna spunea...

Citind titlul articolului la inceput, am avut impresia ca e o parte din textul spus la Starea Civila. Dupa ce la-m citit tot insa, pot spune ca este o decizie superba pentru tine.
Partidele nationaliste nu mai au viitor in Romania, pot avea ocazional succes daca apar probleme cu minoritatile dar asta doar daca puterea e slaba. Stii proverbul cu "cand pisica nu-i acasa ...".