sâmbătă, 23 mai 2009

CE-A FOST IN CAPUL VOSTRU ?

Iata-i si pe finantatorii si partenerii media ai paradei gay de azi:



Gasiti-i si pe EUROPARLAMENTARII RUSINII care au votat PENTRU casatoria intre homosexuali. Macar unii s-au fofilat si au absentat sau s-au abtinut.

PDL
Adrian MANOLE - absentAlexandru NAZARE impotrivaCalin Catalin CHIRITA - absentConstantin DUMITRIU impotrivaDaniel Petru FUNERIU impotrivaDragos Florin DAVID impotrivaFlaviu Calin RUS abtinereIoan Lucian HAMBASAN - absentIosif MATULA impotrivaMaria PETRE impotrivaMarian-Jean MARINESCU impotrivaNicodim BULZESC impotrivaNicolae Vlad POPA impotrivaRares-Lucian NICULESCU impotrivaSebastian Valentin BODU impotrivaTheodor Dumitru STOLOJAN impotriva

PNL
Adina-Ioana VALEAN - absentCristian Silviu BUSOI abtinereDaniel DAIANU pentruMagor Imre CSIBI pentruRamona Nicole MANESCU pentruRenate WEBER - absent (Ca altfel, vota cu doua maini! Lasa ca o s-o ajute Monica Macovei data viitoare!)

PSD+PC
Adrian SEVERIN pentruAlin Lucian ANTOCHI - absentCorina CRETU pentruDaciana Octavia SÂRBU pentruGabriela CRETU pentruIoan Mircea PASCU pentruRovana PLUMB - absentSilvia-Adriana TICAU pentruVasilica Viorica DANCILA - absentVictor BOSTINARU pentru

UDMR
Csaba SÓGOR pentruIuliu WINKLER pentru

Independent
László TOKÉS - absent
TOTALUL PE PARTIDE:
Partid Pentru Impotriva Abtinere Absenti Total
PDL 0 12 1 3 16
PNL 3 0 1 2 6
PSC+PC 7 0 0 3 10
UDMR 2 0 0 0 2
Independent 0 0 0 1 1
TOTAL 12 12 2 9 35
http://www.urbaniulian.ro/

Votul unora m-a surprins extrem de neplacut!

10 comentarii:

dramoleta spunea...

Doamne fereste!!!

Cei mai multi "pentru" vin din PSD.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Si eu m-am mirat.
Nu cunosc explicatia, presupun, doar, ca li s-a impus!

octavpelin spunea...

Rucsi,aceasta lista a rusinii este o palma data normalitatii unui popor roman,care datorita acestor politruci europarlamentari si parlamentari este facut de ras in strainatate,acestia nu mai pot de bine,ma mir sa vad cine ii mai voteaza pe acesti inversati sexuali,o seara buna :(
p.s.PSD este cred cu cei mai multi gay.

ciprian spunea...

din pacate stanga moderna, cam peste tot in lume, are ceva homosexual in ea. se pare ca mai multa virilitate este la dreapta.

anca spunea...

draga,asta e intrebare retorica:) poi astia gindesc ceva de capul lor? ma indoiesc! apoi ,eu fiind o eurosceptica convinsa,intreb :ce esteUE,cui foloseste si ce beneficii a adus oamenilor?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ciprian,Anca si Tavi,
UHHOOHHFF!

Anonim spunea...

@Anca,
UE ar fi fost buna daca ar fi fost gandita ca o contrapondre a SUA.
Din pacate a devenit ALTCEVA!

Anonim spunea...

Din moment ce acest fenomen există, creeează dificultăți și
ținâd cont că avem de a face cu oameni cu drepturi garantate de convenții și constituții, legea trebuie să le asigure un cadru în care să se manifeste. Fie că aceasta i-ar scoate în afara legii, i-ar tolera sau i-ar accepta, o lege trebuie să existe. Tendințele la nivel global sunt contradictorii și orice dezbatere e aprinsă, faptul că dumneavoastră vă situați de partea opozanților este de înțeles, însă viziunea apocaliptică pe care o dați problemei consider că este lipsită de maturitate politică. Un politician azi trebuie să vină cu argumente, pe care să ș-i le susțină în mod echilibrat și susținut și nu cu acuze ineficiente. În politică unii unt pro și alții sunt contra, pe interese desigur și rareori pe propria convingere însă asta a ajuns politica azi peste tot. Argumentul, însă, este mijlocul suprem de convingere și nu acuzele, care nu fac decât un spectacol ieftin.
Vă întreb, de ce masturbarea este acceptată și larg răspândită în societate? În Evul Mediu era la fel de contestată cum este homosexualitatea azi și argumentele sunt cam aceleași: e împotriva firii, e împotriva ordinii Dumnezeiești etc

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@intomyownparade,
Nu intru in polemici pe blog mai ales cand e vorba de subiecte delicate care au nevoie de un spatiu mai larg de dezbatere.
Pe scurt,
1. Europarlamentarii care au votat pro sau contra nu au judecat cu capatana lor ci la ordinul "familiei" europene din care fac parte.
2. Este vorba de dublul discurs si aici extindem discutia:
- in timp ce in PE voteaza pentru casatoria intre homosxuali, la Bucuresti se plimba prin biserici isi fac cruci mari si, in cardasie cu presa noastra "libera", nu amintesc nimic despre activitatile lor de la Bruxelles.
- in timp ce reprezinta partide care au pus in pericol securitatea alimentara si energetica a natiunii au tupeul sa abordeze, in campania electorala, probleme cum ar fi agricultura si fondurile structurale, Nabucco etc. etc. etc.
E vorba ipocrizie, nesimtire, sfidare si minciuna!
3. Personal, ma preocupa problemele din agricultura si industria alimentara romaneasca pentru ca, in ritmul acesta, romanii nu vor mai avea ce manca, homosexuali sau nu, adepti ai masturbarii sau nu.
Sau poate trebuie sa ne resemnam si sa acceptam conservantii, E-urile si alte otravuri care ni se baga pe gat, ca unica sursa de hrana, furnizata generos de "import"?

Anonim spunea...

Nici eu nu urmăresc să intru în polemici așa că voi lăsa discuția așa cum a ajuns. Apreciez mult faptul că mi-ați răspuns și că mi-ați publicat comentariul. Îmi permit să spun doar atât, că am ajuns la un punct comun în privința votului politic dictat, chiar menționam asta în primul comentariu. Faptul că parlamentarii merg apoi la biserică și, mai mult, nu participă nici unul la parada gay confirmă existența acestei mașini de vot, în opinia mea. Mașină sau nu, majoritatea e majoritate, ăsta e jocul democrației de azi. Jean Jacques Rousseau spunea chiar: Il n'a jamais existé de la véritable démorcatie et il n'existera jamais.