miercuri, 4 februarie 2009

"VICTORIA" ROMANIEI LA HAGA !

Nu este lipsa de patriotism.
Pe langa faptul ca, miliardele de euro, despre care se vorbeste, sunt bani, aflati, deocamdata, pe hartie, pe langa faptul ca banuiam ca firme straine vor beneficia de resursele naturale in cauza, pe care le vor vinde, ca de obicei, inzecit, poporului roman, se pare ca lucrurile au fost deja transate.
Articole interesante pe blogurile lui Octav Pelin si Ion de la Chiuiesti.
Asa ca lasati felicitarile, masa si dansul pe altadata!

14 comentarii:

Anonim spunea...

Rucsi,aceasta "Victorie"a Romaniei de la Curtea de Arbitraj International de la Haga,este pe hartie,o DECIZIE a Curtii de la Haga,care ne-a dat partial dreptate,ma gandesc cum vor tegiversa ani buni de acum inainte ucrainienii,care foreaza deja ,pe cand regimul Basescu are alte prioritati.De altfel rechinii internationali,Nafto-gaz,OMV,Gazprom,dar si firma canadiana,careia i-a fost concesionata prin act aditional exploatarea hidrocarburilor,inca din noiembrie 2008,arata ca desi am castigat pe plan juridic o parte din platoul continental,in disputa vom pierde financiar,cine stie cand vom extrage aceste hidrocarburi,care nu aduc momentan venit la buget,multumesc Tavi:(

anca spunea...

se vede treaba ca au maritat-o ,cu mult timp inainte de verdict!! voila! in ce tara traim?probabil se va face o comisie,in buna traditie romaneasca,ca sa ...ce?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Ce ar trebui sa pateasca japitele care au semnat? Are cineva curaj sa spuna, fara sa fie etichetat extremist, anti- una, anti- alta?

Anonim spunea...

DNA-ul nu se ocupa de mizilicuri din astea...Chestiile astea "greoaie" nu dau bine pe sticla, nu uimesc multimea, nu pot concura scandalul termopanelor.
Ce-i aia platou continental...

p.s.

Ruxi, te rog sa citesti articolul de astazi al lui C.Preda. Citeste si fa-ti cruce.

http://cristianpreda.blogspot.com/2009/02/cantitate-sau-calitate.html

anca spunea...

ee,ai pus punctul pe i!! sint curioasa cine va arata,in parlament,furaciunile si escrocheriile! ca doar n-o sa se dea in git unii pe altii,nu?
vom simti,din plin,lipsa peremeului din parlament!!
are Ciutacu o postare buna!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Multumim Anca si Dramoleta, plecam spre link-urile voastre si revenim!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Unde m-ai trimis Dramoleta? UH!!
Ca populatia Romaniei trebuia sa se diminueze cat mai mult, iar cea activa, cu putere de reactie sa se dezintegreze, stiam mai demult!
In final, acesti dirijori vor lua plasa! Suntem latini la Portile Orientului! Imprevizibili!:))))

anca spunea...

am citit si eu,mersi dramoleto!!
iti dai seama ruxi,daca aparea asa ceva in revista "Romania Mare"...nazisti scria pe fruntea voastra!!brrr ,ce postare!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anca,
Il citesc, constant, pe Ciutacu!
Imi plac postarile lui inca de pe vremea cand nu ma gandeam la candidaturi si alegeri!

anca spunea...

si mie imi place scriitura lui,atit pe blog cit si in presa! ca om nu imi place,da asta nu conteaza,e bun ziarist!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anca,
Romania trebuia depopulata si transformata intr-o piata de desfacere, amorfa, fara putere de reactie, adica INDOBITOCITA!!
Asta era planul, dar, inca o data, socoteala de-a casa nu se potriveste cu cea din targ!
Romanul, ghinion, ofera surprize mari!
Chiar daca de 2 ori pe secol!!!!!

Anonim spunea...

Ruxi,

Realizezi ca acel individ este profesor universitar, decan al facultatii de stiinte politice? Indoctrineaza generatii de tineri cu idei criminale?
Ce-i asta? Drumul Romaniei spre fascism?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Dramoleta,
Stai sa vezi alta "faza". Cunosc o studenta la "stiinte politice", nu conteaza numele facultatii. La primul curs al unui profesor, nu i-am retinut numele nici lui, tipul intra in sala si primele lui cuvinte sunt "trebuie sa va asumati Holocaustul". Studentii au ramas trazniti!
Cat despre indoctrinarea tinerilor, se intampla lucruri grave si la facultatile cu profil economic, se vede ce ineptii spun unii cand scapa la televizor!

Anonim spunea...

Am sustinut intotdeauna ca nu se va schimba nimic in tara asta, atata vreme cat nu se va schimba mentalitatea romanului. Sa-si cunoasca drepturile, sa invete sa lupte pt. acestea, sa isi respecte indatoririle de cetatean, sa realizeze ca de fapt, el este singurul care poate reface sistemul. "Sistemul" sa tremure in fata vointei populare.
Se pare ca se lucreaza intens la schimbarea mentalitatii, dar intr-un sens f. periculos. Se formeaza caste cu pretentii elitiste (sunt doar niste rebuturi, produse penibile ale invatamantului actual), manipulate din umbra de minti diabolice.

Viitorul este foarte nesigur pentru Romania.