sâmbătă, 12 decembrie 2009

CACEALMAUA

Verificarea voturilor nule este o cacealma si nu va schimba nimic. Marea frauda se produce inainte de vot, prin turism, amenintari si mita, depinde de nivelul intelectual al alegatorului. Metode folosite de toate partidele, mai putin de PRM. Apropo, "felicitari" ardelenilor care aduc mereu UDMR la putere, fie alaturi de PDL, fie alaturi de PNL.

6 comentarii:

anca spunea...

lasa ca markobelitii au fost in amantlac si cu pesedeii! cred ca si cu voi ar guverna,daca ati castiga alegerile! astia e 'oti!
cat despre ardeleni,asa este,l-au votat in numar mare pe base!! :((((
da' aveau niste argumente absolut jenante! tot ceea ce le spunea tatucu la tiviu!!

valentin vasilescu spunea...

Ar fi imposibil ca cineva sa pretinda ca a descoperit roata sau apa calda. De ani buni metoda diminuarii avansului celuilalt se aplica. Prin anularea voturilor valabile ale unui singur candidat, prin aplicarea a inca unei stampile pe buletinel de vot. Si asta se petrece fix la numararea voturilor. Renumararea lor e frectie la picior de lemn.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Da, ar guverna cu oricine le-ar propune. Mai putin noi...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Valentin Vasilescu,
Bineinteles ca renumararea voturilor nule e vrajeala curata. Aia ori sunt proasti, ori blatul e total!:)))

Anonim spunea...

doamna Lungu imi aduc amintte aici in Germania cu caracteriza marele Ion Luca Caragiale politichia dambovitzeana" sa se revizuiasca primesc dar sa nu se schimbe nimic....."

dramoleta spunea...

E bataia de joc a ticalosilor de la CCR. La ce te poti astepta de la aia care au decis acum doua saptamani ca doar pt ei este constitutional cumulul pensiei cu salariul? Sa faci infarct, nu alta :)))