luni, 7 decembrie 2009

MASINARIA FRAUDEI SE PERFECTIONEAZA PE AN CE TRECE !

In ultima vreme n-am mai scris. Nici pe blog, nici in "Tricolorul". Pentru ca, deseori, am gura "aurita". Joi, la confruntare, Geoana a pierdut cateva procente. Motiv care a condus la situatia neclara de acum, un fel de alba-neagra. Plus alte greseli incalificabile ale staff-ului PSD. Le voi analiza si dezvolta intr-un editorial, indiferent de rezultatele finale si oficiale, contestatii si alte combinatii.
Oricum, inca o data RUSINE institutelor de sondare a opinei publice care s-au instalat, confortabil, in marja de eroare. In alta ordine de idei, un dobitoc explica neconcordanta sondajelor cu rezultatele reale ale PRM cu sintagma "spirala tacerii", vezi-Doamne, electoratul nostru nu declara cu cine voteaza. Dar ce ati facut ieri cum se explica, domnilor? Spirala nesimtirii, a rusinii si a manipularii ordinare. Ar trebui sa va puneti funia de gat!

7 comentarii:

vasile florin spunea...

dincolo de sondajele astora...ca paranteza cand am fost eu la vot ieri pustiul ala care se ocupa de exit poll dormea pe o canapea...vi se pare corect sa se voteze pe liste suplimentare sau sa voteze cei din diaspora? daca e atat de important pt unii sa voteze sa se duca acasa si sa voteze...cat despre cei din diaspora de mai multi ani am problema asta dar din cate se vede anu asta e chiar important...nu mi se pare corect sa hotarasca unii care au scapat de horror-ul de aici cine sa ne conduca pe noi...ei nu il suporta pe basescu inca 5 ani dar ne obliga pe noi

dramoleta spunea...

Una peste alta, 5 milioane de romani au votat Basescu. Le-a placut! Sa ne stapaneasca sanatos!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Inseamna ca traiesc bine. Altfel nu se explica. Sa fie sanatosi!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Florin,
Este nedrept ca romanii care traiesc afara sa ne decida soarta. Subiectul ar trebui dezbatut public cu toate nuantarile cuvenite.

Anonim spunea...

Doamna Lungu,
sincer cred ca punetzi problema COMPLET gresit.Traiesc afara ce-i drept am inca o numeroasa familie in Romania ba chiar si un (ce-i drept foarte mic) imobil, amintiri prieteni si cetatenia la care nu am renuntat niciodata!Iar daca citizi Romania Mare(rubrica Romania pe meridiane) vetzi vedea catzi romani stiu realul Romaniei.Cred ca si noi dorim binele tarii, cetateni romani care traiesc afara.Si revenind la fraza dvs: CITITZI-O VA ROG CU RESPECT INCA O DATA si va raspund:
Soarta nu o decid romanii de afara( ei trimit milioane aduc idei noi etc) ci cei care fraudeaza masiv alegerile din Romania si politicenii, presa subjugata lor, care au condus si conduc si (aoleo) vor conduce in urmatorii ani Romania!!!!Cozi de topor gasim in si in afara tarii!!!Deci fara suparare eu asa vad: acestia sint vinovatzi si ne decid soarta:guvernele postdecembriste!!!Nu romanasii pripasitzi altundeva care isi castiga banii cinstit afara!!!Nu-mi luatzi randurile in nume de rau!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Am spus ca problema trebuie pusa cu nuantarile necesare. Turism si mita electorala au fost si in interior si in exterior. In afara granitelor, insa, e mai usor de facut si mai greu de dovedit. Ca sa nu mai zic de cetatenii moldoveni manipulati cum ca Traian Basescu e stindardul anticomunismului.Zau asa!

vasile florin spunea...

sigur ca trebuie dezbatut subiectul...in primul rand este frustrant pentru ca cei din diaspora nu sunt afectati de hotararile celor votati, pe urma ar mai fi problema numararii voturilor...cine le numara si le verifica? personalul ambasadelor care este numit...culmea politic...de catre presedentie din cate stiu eu oricum e mai putin important ideea e ca oamenii aia nu au cum sa fie impartiali nici macar teoretic...cand vreti sa dezbateti stiti unde ma gasiti