luni, 21 decembrie 2009

MISTIFICAREA ISTORIEI SE PRODUCE SUB OCHII NOSTRI. INCETOSATI.

Nu scriu nimic despre Revolutie sau ce o fi fost.
Oricum, avand in vedere ca aveam deja o varsta la acea vreme, nimeni si nimic nu ma va convinge ca romanii au iesit in strada pentru polarizare sociala extrema, somaj si credite pe viata la bancile straine. Si nici ca sa-si vanda pe nimic ceea ce au construit cu sacrificii in 40 de ani. Pacat de sangele varsat...

8 comentarii:

anca spunea...

mare adevar ai grait,Ruxi ! nici ca un grup de personaje sa detina toata puterea si,toata avutia Romaniei!!

dramoleta spunea...

Ironia sortii...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Scria in "Gandul", daca nu ma insel, ca la Timisoara a strigat lumea: "Vrem lapte". M-a pufnit rasul si plansul, cand am vazut cum se modifica istoria sub ochii mei!

Anonim spunea...

Romanii au iesit in decembrie cu siguranta pentru DEMOCRATIE!!
Acest lucru e clar.DEMOCRATIA poate cel mai minunat cuvand al politicii este inca un ideal in Romania.Democratie inseamna ca fiecare are dreptul la opinie libera intr-un mod civilizat si fara catalogari si injurii reciproce.
Din Germania........

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
DEMOCRATIE inseamna "putere exercitata de popor". Eu nu vad nimic din toate astea in jurul nostru. Doar "puterea asupra poporului". Indobitocit, adaug eu cu cinsm.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acum seara am vazut la televizor o filmare si arata cum oamenii strigau: "Sa fie judecat!", nicidecum sa fie ucis, referindu-se la Ceausescu.

Valerius spunea...

Stimată Ruxandra-Georgeta Lungu,

Blogul dv. îmi apare ca interesant, prin substanţa lui ideatică şi prin curajul de a critica neo-dogmatismul post-decembrist.
Mânat de cea mai bună intenţie şi fără pic de ironie vă semnalez că în titlul acestui articol (MISTIFICAREA ISTORIEI SE PRODUCE SUB OCHI NOSTRI. INCETOSATI.) ar mai trebui un 'i'.
Cu stimă,

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Valerius,
O greseala produsa in graba si din cauza "nervilor", probabil.
Multumesc pentru ca mi-ati atras atentia, mai ales ca atunci cand postez titlul imi apare intr-o fereastra mica si fragmentat.