luni, 14 decembrie 2009

POATE A FOST MAI BINE PENTRU PRM, DEOCAMDATA !

Oricine va veni la guvernare, anul viitor isi va rupe gatul. Sau, peste cativa ani, depinde de FMI??!! Oricum, nu inteleg la ce se-nghesuie toti. Sa fie atat de rupti de ROMANIA REALA? Ca o parere personala: ma bucur ca PRM nu poate fi tarat in mocirla asta. Pentru ca orice combinatie intre cei 3, cu abtibildul UDMR atarnat de coada, va fi dezastruoasa. Cunosc persoane care au votat cu PDL- Basescu tocmai pentru ca UDMR sarise in barca PSD. Nu-i fain?

10 comentarii:

anca spunea...

de ce se inghesuie ? hmmm,pentru bani,fireste!doar nu din "grija fata de poporul roman"!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxi, stii de ce se-nghesuie toti? Ei merg pe principiul "Ce-i in mana nu-i minciuna" sau "Traieste clipa"!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Treaba cu "grija" e rasuflata. Trebuie sa inventeza altceva!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
"Clipa" se razbuna. Vezi sfarsitul atator "regimuri" care pareau de neclintit!

anca spunea...

Ruxi,da' crezi ca le pasa ca e expirata formularea? ntt,ntt!!

Anonim spunea...

Ca o mica observatie: Si in Olanda si Germania ( tari in care am avut /respectiv am)ocazia sa traiesc fortele nationaliste sint supuse unei cenzuri extrem de dure.Insusi afirmatii de genul "cumparati miere germana" sau " opriti conctructiile de moschei" sau altele fac sa fi etichetat hitlerist desi el e demult dus(inclusiv generatia 30) e de fapt doamna Lungu in cele din urma conflictul intre aceste forte care doresc o EUROPA a natiunilor( cum spunea prof.dr.Iosif Constantin Dragan) sau o EUROPA STAT unde deciziile pana la cea mai mica se iau la Bruxelles.Desigur ca marile concerne economice indiferent de originea lor si cu actionari care mai de care sint pentru a doua varianta, din motive usor de inteles!Acest lucru e de fapt partea cea mai interesanta:Peste un timp nici nu va mai conta daca va fi Basescu sau Geoana deciziile sint de mult luate si ele nu sint nici macar de madam Merkel sau mister Berlusconi luate ci de pioni nevazuti in Brüxelles.

Anonim spunea...

@Anca,

Se inghesuie ca prostii. Nu mai are de unde sa le dea si lor Basescu. Ce a mai ramas e pus de-o parte pentru el :)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@anonim din Germania,
Sper sa nu se intample asa, atat de repede. Batrana Europa are potential si este formata din natiuni.

Anonim spunea...

daca nu ar exista vadim tudor,prm-ul,mai mult ca sigur,s-ar fi prostituat demult;corectitudinea lui vadim ma epuizeaza,imi provoaca invidie;eu nu cred ca as fi rezistat sa am 4 mandate de senator,si sa nu le creez copiilor mei un viitor prosper;cinste lui vadim,niciodata nu m-a dezamagit,l-am votat mereu,dar...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Aveti dreptate. Si va mai spun ceva: i s-au promis bani multi si i-a refuzat mereu, indiferent de "ofertant". PRM va trece prin momente grele, ca si anul trecut, dar vom rezista.