vineri, 11 decembrie 2009

VETI MURI SI VETI FI LIBERI !

In sfarsit, studentii au vazut pe pielea lor cum sta treaba cu "libertatea de exprimare" care ne lipsea inainte de '89 si pentru care am fost in stare sa facem moarte de om. Statul politienesc, de tip mafiot, s-a intarit zdravan in cei 20 de ani si ar fi in stare de orice sa apere "democratia". Revolutii si alte asemenea, luati-va gandul. Ati vazut cati jandarmi erau mobilizati, echipati si inarmati pana in dinti, gata sa nu lase pe nimeni sa atenteze la "statul de drept"?

4 comentarii:

anca spunea...

in sfarsit cineva a postat despre asta! s-a trecut cu mare usurinta peste acest episod! si motvele invocate,vezi doamne nu aveau autorizatie! dar aia care au manifesta (chipurile,spontan) la Timisoara sau bucuresti(nu stiu data,intre cele doua tururi)aveau autorizatie? ca nu vazui atunci, vreunul saltat si aruncat in duba!
repet,s-a trecut cu multa usurinta peste episodul asta jegos! sint foarte revoltata,si eu am un baiat student care e impotriva basescului!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Nu e vorba impotriva cui manifestau ei. E vorba de sistemul pe care ni l-am dorit. Poti sa latri la televizor, sa urli ce-ti trece prin cap in piata publica si sa iesi in strada dar cu "autorizatie". Dupa care pleci acasa "racorit" ca ai zbierat contra Stapanirii. Care isi vede de treaba si de furat in continuare. Asta este "esenta" democratieila noi. La mitingul PRM erau zeci de jandarmi echipati pana in dinti si la fel de inarmati.Care s-ar fi dedat la orice daca ne-am fi apropiat de zidurile Parlamentului Rusinii! Sper, din tot sufletul ca, la o adica n-ar trage in fratii lor, romani. Doar daca nu sunt indoctrinati ca apara, de fapt, "democratia". Iar locuri de munca la stat sunt greu de gasit pe praful asta!

anca spunea...

stiu ca nu e vorba de "impotriva" cui manifestau! voiam sa zic ca in timp ce unii pot manifesta cind vor,unde vor,avand spatele asigurat,altii nu beneficiaza de acelasi tratament!
sant satula de astia,dapoi inca cinci ani?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Urmeaza 5 ani, daca nu ne vom trezi!