vineri, 23 iulie 2010

NUUU-MI VINE SA CRED ASAAA CEVA !

http://www.realitatea.net/tokes-kosovo-a-obtinut-independenta-autonomia-in-secuime-nu-am-putea-sa-o-obtinem_724714_comentarii.html#comentarii
Kosovo şi-a obţinut independenţa, noi nu am putea să obţinem autonomia?", s-a întrebat retoric Tokes Laszlo.
Europarlamentarul Tokes Laszlo a mai declarat, joi, la Universitatea de Vară Tusvanyos, de la Băile Tuşnad, că Ţinutul Secuiesc ar trebui să urmeze modelul catalan, afirmând că, aşa cum au ieşit catalanii pe stradă, şi secuii ar putea ieşi în stradă pentru autonomia lor. "Catalanii au ieşit pe stradă. Şi noi am putea ieşi pentru obţinerea autonomiei", a spus Tokes.

STIREA E FALSA, TOKES E O INVENTIE, IAR NOI, DE LA PRM, SUNTEM NEBUNI DE 20 DE ANI.

25 de comentarii:

Anonim spunea...

Afuristeste-l Doamne, Ca Asta Numai Popa Nu-i!


Nici nu au apucat judecatorii de la Haga sa introduca decizia prin care dau dreptate kossovarilor in ceea ce priveste declararea independentei in mapa cazului ca, hop!, si Tokes al nostru (sau, ma rog, fie la ei acolo!) cu gura cat sura si cu mancarimi acute in cur, cauzate de oxiurii care nu-i dau pace incepand cu ’89, cu incitari ale populatiei maghiare de a iesi in strada si a cere independenta.
Sincer sa fiu, la un asemenea comportament, nu se poate spune cu precizie cine nu lasa pe cine in pace, oxiurii pe Tokes, sau Tokes pe oxiuri, cert este ca ‘mnealui a gasit de cuvinta sa iasa cu urmatoarea declaratie:
“Trebuie să ieşim în stradă dacă este nevoie. Dacă trebuie, secuimea are nevoie de un model de tip catalan, dar în acel moment nu veţi mai fi la guvernare (UDMR – n.r.), pentru că am manifesta împotriva voastră”
Sa mori tu popo cu epoleti, ca de asta au nevoie si romanii si ungurimea in momentul de fata, pentru a trece impreuna de efectele crizei?
Acum ca esti ofiter de informatii sub acoperire, stie toata lumea, ca ai ajuns europarlamentar cu ajutorul romanilor, iar stie toata lumea, motivul de nedumerire al multor concetateni de-ai tai, popo, consta in faptul ca desi porti sutana se pare ca habar n-ai de continutul Poruncii a X-a: “”Să nu poftești casa aproapelui tău și nici un lucru ce este al lui.”
De ce vrei, popo, sa luati cu japca un lucru care nu va apartine?
Nu va ajung, popo, tonele de sange varsat ba in razboaie mondiale devastatoare, ba in revolutii, ba in revolte populare, sange care a consfintit actuala configuratie a hartii europene?
De ce nu te tii de treaba pentru care esti platit, popo, si vii la schimb cu incitari la ura si la violenta interetnica. Ati pierdut un tren in ’89, ce dracu vreti din nou? Un nou Targu Mures, un nou Cofariu, pe care sa-l faceti voi ungur, batut pana la damblagire de romani, cand situatia era tocmai invers.
Popo, aveti atatea drepturi (mai multe decat romanii) in secuime de nu stiti nici macar ce dracu sa faceti cu ele, drepturi pe care nicio alta minoritate in lumea asta nu le are si pe care are bunul simt sa nu le revendice.
Mai nou, ca sa-i iasa lui toate marsaviile indreptate impotriva propriului sau popor, Basescu v-a dat apa la moara cat pentru trei generatii de maghiari, insa tu, popo, esti nemultumit pana si impotriva conationalilor tai care, de bine de rau, chit ca au aceeasi independenta in cap, au ales o cale civilizata de a lupta pentru idealul lor.
Cam asta vrea popa de la Bruxelles, in timp ce noi am votat ca reprezentanti care sa ne apere interesele, fata de asemenea cereri aberante, pe tuta buzata a lu’ tatuta si pe alde Macovei si gasca.

Anonim spunea...

era de asteptat asa ceva. criminalii de la PD-L au vandut tara pentru 5 %.......si l-au bagat in PE pe tokes....

1acolo spunea...

visează și el :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Naiba stie Ruxi, poporul asta e intr-o maxima adormire?

Anonim spunea...

Autonomia tertoriala doamna Lungu exista deja in Harghita si Covasna nu ai nici o sansa fara limba maghiara sa ajungi ceva.
Da Aydul Ozkan este minstra muslmana in Germania de origine turcomusulmana Filip Roesler este vietnamez si e ministrul german al sanatatii ambii vorbesc perfect germana si sustin ca orice cetatean german sa vb perfect limba acestei tari.UDMR-ul face cel mai mare deserviciu nu romanilor ci maghiarilor insasi

Anonim spunea...

Si totusi nu pot sa nu remarc faptul ca popa a ciripit astazi (vineri) adica cu o zi inainte ca
Chior'Imparat sa dea o tura prin Harghita.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-participa-sambata-la-tabara-studenteasca-de-la-baile-tusnad-6691277/

Ca sa spuna ce ? Pai ne spune vuvuzela Preda :

http://www.mediafax.ro/politic/reactii-la-afirmatiile-lui-laszlo-tokes-privind-autonomia-6683336/

http://www.realitatea.net/preda-catre-tokes-kosovo-nu-e-transilvania_724827.html

Si atunci ?

Mai mult, multi uita si aici ma refer la cei care comenteaza pe internet cum a ajuns Tokes in PE. Rezultat avem reactii de genul :

"Nu sunt eu fan PD-L dar Cristian Preda merita felicitari!"

Si atunci ?

Anonim spunea...

TRIBUNUL lupta pe TOATE FRONTURILE !!!!

www.antena3.ro/romania/tokes-nu-copiem-modelul-catalan-de-autonomie-vadim-de-ce-nu-se-duce-in-catalunia-sau-in-tirol-daca-ii-place-asa-de-mult-acolo_104195.html

www.realitatea.net/c-v-tudor_724892.html

TRM :)

Anonim spunea...

La Oradea multi se ameninta intre ei ca isi dau omoru' si onoru' daca se intalnesc.
Eu as ucide si ROMANI si UNGURI, - ok, recunosc, ordinea e inversa !!!
De ce?
1. pai daca le arde sa iasa in strada sa ceara pamant sa le arda si casele, nu ?
si
2. pentru ca suntem niste javre, unii, majoritatea defapt. pentru ca ii uram pe moldoveni pe care ii acuzam ca - au asfalt ca in Austria - incheiat citatul si din acest motiv am lasa sa treaca faza cu autonomia dar si pentru ca in toata setea asta de cafteala generala

scapam, defapt un mic DETALIU !!!

Romanii care trebuie trasi in tzeapa sunt cei care NE-AU FURAT REPETAT IN ASTIA 20 DE ANI !

atata credit le putem da si noi UNGURILOR, ca ei au vrut de la inceput sa ne fure ODATA si bine.

si mai stiti ceva?
Ei intre ei sunt atat de stricati, de putrezi, ca la al 5-lea cuvant unul e in ROMANESTE pentru ca NU il mai stiu pe ala din limba aia a lor.

Mai stiti ca mai mult decat ciardash-ul natiunii maghiare (nu le am cu scrisul nici cu vorba lor) ei preferea o manea tziganeasca miorlaita in limba ROMANILOR !?!?!?!

asa ca iata-ne : la crucea ISTORIEI, 2 natiuni ... aman2 maneliste ( nu asa ne-a etichetat Primul Mane' al tarii ? )
unii lasi,parsivi,mincinosi ungurii
alti lasi,mincinosi,betivi romanii

eu zic sa va rugati la Dumnezeu, asta striga sangele neamt din mine, stra-bunicii sunt de origine Nemteasca 100%, sa va rugati pentru ca daca NU NE MANTUIM odata au sa ne rada de pe fata pamantului celelalte natiuni, atat pe noi cat si pe unguri.

Se pare ca bulgarii au apucat mana acelei ultime sanse, e clar ca se vrea re-trasarea zonelor de influenta si de ce nu a granitelor.

asta astept sa realizeze cel care vrea sa ne salveze, ca sunt prea putini, si ca risca sa moara de mana celor pe care vrea sa ii salveze, pentru ca acolo unde leii politicii vaneaza ciugulesc si hienele, si pentru o Romanie sanatoasa CRACA trebuie sa se TAIE la TOTI !!!

Sunt convins ca se va atenta la viata domnului VADIM daca va ajunge vreodata presedinte, de ce? pai daca pana acum nu ati inteles atunci chiar ca traiti degeaba.

Anonim spunea...

tot Oradeanul sunt, stimata Doamna, nu imi publicati acel comentariu- nici pe acesta defapt, nu stiu daca merita, si nu vreau sa scandalizez neaparat ci doar sa incerc sa pun ALTFEL problema, si sper ca poate un ecou din asta sa ii apara in cale insusi domnului pentru a carui viata ma tem,
vreau un conducator pentru tara dar la cata mafie e ma tem sa nu ni-l faca erou.
si ceea ce e si mai grav e ca daca s-ar intampla acest scenariu apocaliptic, romanii tot n-ar avea capacitatea, ca natie in intregul ei,sa inteleaga ca suntem ca tara, iar un cui in coasta celor cu adevarat mari, insetati de bani si putere!
Dumnezeu sa ne ajute ! Amin !

Anonim spunea...

Emisiunea de ieri cu domnul VADIM, de pe Realitatea TV:

http://www.realitatea.net/emisiuni/realitateatepriveste.html

Anonim spunea...

"NUUU-MI VINE SA CRED ASAAA CEVA !"

dar despre discursul lui Basescu de la Baile Tusnad ce zici ?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonimul precedent,
Despre dl. presedinte Basescu cred ca ar fi in stare de ORICE ca sa-si mentina pozitia si puterea. Inclusiv sa puna la cale o "diversiune" in cardasie cu Tokes si Viktor Orban ca mai apoi sa pozeze in "salvatorul neamului". Celelate partide sunt cu mainile legate, toate au guvernat si vor guverna cu UDMR. Daca romanii vor dormi, in continuare. Somn usor !

valentin vasilescu spunea...

Cred ca abia la a 2-a postare ati nimerit-o. Martie 2005, pe fondul rapirilor si decapitarilor din Irak, un colaborator al serviciilor romanesti ( Omar Hayssam ) subordonate lui Traian Basescu, racoleaza 3 jurnalisti romanii pe care-i trimite la Bagdad cu scopul de a li se inscenaza rapirea. Rezultatul : "eliberatorul" Traian Basescu sare exponential in sondaje. Iulie 2010, decizia judecatorilor de la Haga de a consfinti independenta Kosovo devine punctul de plecare al unei noi diversiuni create de acelasi Traian Basescu aflat in cadere libera in sondaje si incapabil sa gestioneze criza interna, intrucit nu e capabil sa ofere vreo solutie viabila. Motiv pentru care apeleaza din nou la un joc de imagine.

Anonim spunea...

@Ruxandra-Georgeta Lungu

Daca "poporul" doarme de 20 de ani, hai sa-l trezim noi nationalistii iesind in strada (civilizat bineînteles)! :)

Anonim spunea...

Uite ca se poate ! Da. Dar in Ungaria ! La noi baietii isi vad de treaba bine mersi !!!!

http://www.napocanews.ro/2010/07/garzii-maghiare-i-a-fost-anulat-un-eveniment-din-cauza-ca-membrii-organizatiei-purtau-grenade-asupra-lor.html

Goran spunea...

Românii vor fi acolo unde trebuie întotdeauna!

Anonim spunea...

scuze de off-topic. suna ca naiba:: http://www.realitatea.net/noul-slogan-al-romaniei-explore-the-charpatian-garden_725328.html !!!

Anonim spunea...

somnul ratiunii naste monstri.asa ca cu raspopitul asta nu are rost sa dialoghezi.

Anonim spunea...

29 iulie - Ziua Imnului National... ! :) :) :)

Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată croiește-ți altă soarte,
La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani!

Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
Și că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
Triumfător în lupte, un nume de Traian!

Înalță-ți lata frunte și caută-n giur de tine,
Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;
Un glas ei mai așteaptă și sar ca lupi în stâne,
Bătrâni, bărbați, juni, tineri, din munți și din câmpii!

Priviți, mărețe umbre, Mihai, Ștefan, Corvine,
Româna națiune, ai voștri strănepoți,
Cu brațele armate, cu focul vostru-n vine,
„Viață-n libertate ori moarte!” strigă toți.

Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
Și oarba neunire la Milcov și Carpați!
Dar noi, pătrunși la suflet de sfânta libertate,
Jurăm că vom da mâna, să fim pururea frați!

O mamă văduvită de la Mihai cel Mare
Pretinde de la fii-și azi mână d-ajutori,
Și blastămă cu lacrimi în ochi pe orișicare,
În astfel de pericol s-ar face vânzători!

De fulgere să piară, de trăsnet și pucioasă,
Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,
Când patria sau mama, cu inimă duioasă,
Va cere ca să trecem prin sabie și foc!

N-ajunse iataganul barbarei semilune,
A cărui plăgi fatale și azi le mai simțim;
Acum se vâră cnuta în vetrele străbune,
Dar martor ne e Domnul că vii nu o primim!

N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui orbie,
Al cărui jug din seculi ca vitele-l purtăm ;
Acum se-ncearcă cruzii, în oarba lor trufie,
Să ne răpească limba, dar morți numai o dăm!

Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
Uniți-vă în cuget, uniți-vă-n simțiri!
Strigați în lumea largă că Dunărea-i furată
Prin intrigă și silă, viclene uneltiri!

Preoți, cu cruce-n frunte! căci oastea e creștină,
Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost' pământ!

Ilie Cristian spunea...

De-o fi el Stefan cel mare,
De-o fi el un Tepes maine,
"Baiazid" n-ar da uitare
Si-ntr-o zi va fi mai bine.

"Stelele" ne plang pe ganduri,
Randuri randuri de cadavre,
Se aduna printre scanduri,
Se vor stinge candelabre.

Romania-i prea tacuta,
Multi ne calca in picioare,
Nimeni nu ne mai asculta,
Numai Romania Mare.

Dar se vede-n departare,
Oare este el lumina?
Intunericul dispare
Cand se flutura cortina.

E Vadim, deschide-ti poarta!
Victorios s-antors acasa,
Si-a propus sa schimbe soarta,
Roamaniei cea frumoasa

Da! sunt eu, Vadim cel Mare,
V-am adus un steag acasa,
Acum fluturati-l tare
Romania e a noastra.

Ilie Cristian
...si aflati si adevaraul din ziarul Tricolorul.

Anonim spunea...

Ma doare sufletul pentru ca nu se intrezareste nici o speranta.
Am votat Romania Mare si Vadim de fiecare data si...nimic....
Cand a iesit in turul 2 cu Iliescu, era un freamat peste tot , toata lumea spera sa castige Vadim... si nimic
Stau si ma uit si nu-mi vine sa cred cum Romania a ajuns de batjocura.
Patriotii romani sunt nebuni, iar patriotii unguri sunt buni romani, au depus juramant sa guverneze tara Romania, in interesul romanilor.
DE CE? DE CE NU SE INTAMPLA NIMIC CONCRET IN FAVOAREA NOASTRA?
DE CE AUTORITATILE TAC SI INGHIT SPURCACIUNEA ?
Ar trebui sa fim mai fermi si mai uniti si sa-i scoatem in afara legii pe impostorii unguri.Pe cei care-si vad de treaba si sunt cetateni romani sa-i lasam in pace, dar pe antiromani sa-i reducem la tacere.Astia sunt NEBUNI, care instiga populatia sa iasa in strada pentru o BAZACONIE, teritoriu autonom in INIMA ROMANIEI.Ar trebui legati pentru tradare de tara.
Sa smulgem placutele bilingve, alta batjocura...
Sa se studieze romana OBLIGATORIU in scoli, mai multe ore decat maghiara, maghiara sa o invete si sa o vorbeasca acasa la ei daca vor.
JOS NESIMTIREA, SUS INIMA ROMANI !
Ce e de facut?

Anonim spunea...

re : "scuze de off-topic. suna ca naiba:: http://www.realitatea.net/noul-slogan-al-romaniei-explore-the-charpatian-garden_725328.html !!! "


ha... ha... ha... ! cica a costat 49 de dolari ;) !!!

http://www.napocanews.ro/2010/07/noul-brand-turistic-o-frunza-ecologica-cumparata-de-pe-internet.html

Anonim spunea...

* Cristian Preda: “Tokes este un simbol european al luptei impotriva comunismului!”

http://www.inpolitics.ro/cristian-preda-tokes-este-un-simbol-european-al-luptei-impotriva-comunismului-art61439.aspx

* Laszlo Tokes confirmă: “Cine mă atacă pe mine, îl atacă pe Traian Băsescu şi PD-L, care m-au susţinut pentru functia de vicepresedinte al PE”

http://www.napocanews.ro/2010/07/laszlo-tokes-confirma-cine-ma-ataca-pe-mine-il-ataca-pe-traian-basescu-si-pd-l-care-m-au-sustinut-pentru-functia-de-vicepresedinte-al-pe.html

Anonim spunea...

HUNGARIAN MANIFESTO-

JOS REGIMUL BASESCU! APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI.
Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania. Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,..... am fost impreuna si frati. Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare adevar. '' fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate .....dar m-am inselat...... Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu ! Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari. Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange....... de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.? Desi unii nu vor sa recunoasca voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii. Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune " Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! " .....aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii ! Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada! Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol extraordinar care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Nu ramane decat sa extrapolez spunand: RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU
Robert Horvath cineast New York

Tim Ronin spunea...

Spre analiza dvs. Merci !

http://ordinulnegru.blogspot.com/
http://www.exploziv-news.ro/