joi, 1 iulie 2010

TVA-UL DIFERENTIAT ERA O SOLUTIE! NU SI PENTRU CAPETELE SECI DE LA GUVERN !

A revenit in piata dezbaterilot tv. o veche placa hodorogita. Aoleeeeeuuuu! Cum ne pleaca "investitorii"! Aoleeeeuuuu, cum nu vin altii, noi (pusi pe jaf, adaug eu)! Prin anii '90, la fel.
Putin imi pasa. "Investitorii", cu mici exceptii, fara indoiala, au venit in Romania pentru ca au avut sansa sa-si extinda piata de desfacere si sa-si maximizeze profiturile. Care, mai apoi, plecau in tarile lor. Uneori, neimpozitate, cu valiza. De aceea era absolut necesar ca romanii sa nu mai produca NIMIC si, daca se putea, sa plece in masa si sa contribuie la PIB-ul si bugetele altor tari.
Despre investitorii romani, despre capitalul autohton (nu cel facut prin furt de la stat) nu se sufla o vorbulita. IMM-urile erau oricum in pragul falimentului si TVA de 24% le va grabi finalul. Ii mai pasa cuiva?

6 comentarii:

Dan spunea...

Cred ca acum trebuiau luate niste masuri rapide si nu sa zabovim foarte mult. O sa fie bine.

Anonim spunea...

LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU !

CIA: IOANA BASESCU AGENT CUBANEZ
Regimul Ceausescu i-a avut in solda pe arabii Abu Nidal, Abu Abbas si Abu Amar. Regimul Iliescu a cultivat relatii stranse cu arabii Mike Nassar, Kamel Kader, Zaher Iskandarani si Omar Hayssam. Parte dintre contrabandisti lucreaza pentru actualii teroristi.
Ca sa nu ramana mai prejos de predecesorii Traian Basescu si-a tras propriii lui traficanti de tigari de origine araba, pe libanezul Wael El Ghadban si pe elvetianul de origine palestiniana Karim Allan Bandack .Contrabanda de tigari este pivotul central al sprijinului clicii Basescu pentru Ben Laden si terorismul international. Lucrurile au mers atat de departe ancat guvernul american declara acum 3 saptamani ca Bucurestiul este centrul financiar Al
Queda prin sumele uriase de bani provenind din contrabanda de tigari.
Filiera Cubano - araba
Serviciul Secret Cubanez este unul din cele mai active de pe blog. In ultima vizita a lui Castro in Siria , Libia si Iran sa extins colaborarea cu serviciile respective.
De aici legatura speciala cu membrii arabi ai servicilor romanesti.Aici sa pus pe piciore penetrarea la cel mai inalt nivel al unei tari care apartine NATO prin racolarea de catre serviciului cubanez DGI, a Ioanei Basescu fica Presedintelui Romaniei. DGI are un departament special pentru exportul celebrelor havane cubaneze. Sursele americane arata ca Ioana Basescu intretine legaturi comerciale cu Wael El Ghadban si Karim Allan Bandack. Ioana este reprezentantul societatii "Casa del Habanos", de la Hotelul "Athénée Palace Hilton".La Registrul Comertului din Cuba, firma Allanco Holding SA figureaza ca distribuitor de havane in Romania, prin presedintele ei, Karim Allan Bandack. Firma este doar o cortina de acoperire pentru agentii lui Castro in Europa.
|n luna mai 2008, El Ghadban a calatorit cu pasaport romanesc in Cuba, unde a participat la o licitatie de havane. |n exact acelasi interval, Ioana Basescu a facut o vacanta de afaceri in Cuba, in compania lui Bandack, pentru a prelua reprezentanta "Casa del Habanos". Aceasta calatorie a intrat in atentia serviciului american. Festivalul International de Trabucuri este o uriasa manifestatare internationala au participat cateva sute de producători din peste 40 de ţări. Renumitul festival conţine recepţii, vizite la plantaţiile de tutun şi diferite concursuri care sunt intrebuintate de DGI de racolare de spioni. Filajul a armarit-o pe Ioana Basescu pas cu pas. De această dată, în ultima zi a festivalului, marele absent a fost "El Lider Maximo "Este pentru prima dată cand liderul de la Havana nu a putut fi prezent, din cauza stării de sănătate.
Intalnirea secreta dintre Fidel Catro cu agenti arabi la care a participat si Ioana Basescu a fost exrem de scurta . Discutile au continuat in prezenta generalului Armando Ocoa. CIA mentioneaza ca Fidel Castro este unul din cei mai bogati oameni de pe glob averea sa fiind in jurul de 550 milioane $ dar se pare cu banii plasati in Elvetia se ajunge la 999 milioane. O mare parte a fost obtinuta prin contrabanda de trabucuri si tigarii in jurul lumii. In concluzie Ioana Basescu si in special tatal ei , a intrat in colimatorul serviciilor occidentale, fara posibilitate de... scapare.

Robert Horvath USA CITITI RAPOARTE COMPLECTE :

http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Boc, roşiile, ouăle şi digurile (care nu sunt), pe http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com