marți, 31 august 2010

DE CE ESTE GREVA FISCALA O IMBECILITATE?

Promotorii grevei fiscale nu au legatura cu realitatile statului mafiot pe care l-au edificat alegatorii care si-au vandut votul pe o galeata sau un tricou. Ori traiesc cu capul in nori, ori nu au legaturi serioase cu economia reala. Pe scurt: daca o firma sau un cetatean nu isi achita obligatiile catre statul mafiot, acesta (n.n. statul) si-a creat parghii suficiente sa-l execute fara drept de apel. Ii calculeaza penalitati, majorari de intarziere, amenzi. Chiar si retroactiv. Dupa care ii face poprire pe cont (la dracu', bancile devin secretoase cand e vorba de conturile mafiotilor, s-a vazut!), pe card, pe salariu, pe bunuri, pe CE VREA EL. Iti poate scoate casa la vanzare pentru 1000 de euro datorie. Si, daca dovedesti premeditare sau rea credinta te POATE SALTA in cea mai pura maniera stalinista (studiati noul Cod Penal). Nu stau sa explic mai multe, cine pricepe, pricepe.
Bineinteles ca la adapost de toate astea sunt cei care nu-si declara activitatile, fac contrabanda si evaziune fiscala cu acordul autoritatilor, posesorii de conturi secrete in strainatate, de avioane cu care s-o tuleasca la nevoie sau de relatii care sa-i informeze cand e cazul sa-si ia talpasita (cunoastem cazuri cu nemiluita). Precum si cei abonati la contracte avantajoase cu statul roman, din care (daca au ceva bun-simt, unii) isi pot plati impozitele fara probleme.
Da, suntem noi de la PRM paranoici???!!! Ce va mai trebuie sa intelegeti ca am avut si avem , in continuare, dreptate? Ma amuza ca presa ia atitudine numai cand este lovita, direct, la buzunare.
Nu greva fiscala este solutia!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Aveti dreptate, solutia este greva generala si plecarea hotzilor.