joi, 14 iulie 2011

BORBELY, CHIAR TE-AI BUCURAT LA O ZUGRAVEALA? SAU ASTA E DOAR BOMBOANA PE COLIVA?

Ca ministru ai multe privilegii, nu mai este un secret pentru nimeni. Inclusiv sa se renoveze casa cuscrei in schimbul unor contracte grase cu statul roman. Borbely este doar un "exemplu", o "pisicuta" aratata UDMR in caz ca are ganduri sumbre de a lasa PDL cu ochii in soare. Am inteles si imi place mult ca Basescu "joaca tare". Are si cu cine, o sleahta de hoti santajabili, pusi in functii ca sa fie dirijati ca niste marionete. Ce-mi place, insa, cel mai mult, este in ca in toata povestea e amestecat un ginere de deputat PSD, un abonat consatant la contracte cu statul. ASTA E MAFIA TRANSPARTINICA, ROMANI! TREZITI-VA SI LASATI PROSTIILE CUM CA NU EXISTA FORTE NATIONALE CARE SA ELIMINE ACEASTA CANGRENA DIN SOCIETATEA ROMANEASCA. Poate pe unii ii inteleg, nu le place stilul acid al liderului PRM, nu fac distinctie intre omul politic, programul partidului nostru si omul de cultura care este si pamfletar, cand situatia o cere dar, pentru Dumnezeu, exista si alte partide in tara asta in afara de PSD, PNL, PDL, UDMR!
Unii din presa se minuneaza ca boii ca UDMR nu pleaca de la guvernare. Sa-mi explice careva de ce ar pleca?

2 comentarii:

Anonim spunea...

La ora actuală, UDMR nu mai este atît de "necesar", va rămîne mai la umbră.

Păcăleala cea mare stă în consolidarea percepției că nu există decît 2 (două) forțe care se pot alterna la putere. USL nu e doar prostire pentru blegul elector român ca să nu vadă că acolo se află complici fundamentali ai PDL, devine și embrionul viabil pentru forma cea mai plăcută stăpînilor, cea cu 2 (pseudo)tabere și atît.

Nu are importanță că la 3 luni după alegeri PNL revine în DA (care a reprezentat primul pas spre guvernarea de 2, dar atunci păreau că au afinități ideologice, acum se reduce totul la o competiție stearpă, de pură asmuțire, ca în sportul devenit circ tot mai dezgustător).

Așa au blocat foarte eficient orice voce de bun simț din curțile lor (din PSD întîi), îi țin în lesă. Culmea, cel care le vede, chiar dacă altele îi vor fi motivele "clarviziunii", e domnul... Vanghelie.

Nu pun botul la propaganda pro-USL, dar oricum e rău, joacă la două capete după metode verificate de securișii lor (ai străinilor care ne-au ocupat). Dacă te scîrbesc A3iștii, te aruncă în brațele PDL, invers te așteaptă rînjind terminatori de același calibru. Și toată mizeria se face punîndu-l pe Băsescu personaj central, de urît sau de apărat, cînd alegerile n-au nici relevanță cu privire la modul cum te raportezi la matroz (o foarte bună diversiune continuă pentru a masca acordul deplin al celor 2 tabere în privința continuării poziției de supunere față de străinii care ne-au îngenuncheat).

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Am zis si eu in repetate randuri. Mafia transpartinica se divizeaza cand in Putere, cand in Opozitie, intru prostirea celor care se si lasa prostiti. Nu vorbim despre cei care isi dau votul pe o galeata si nici de scribalaii platiti din bani publici de furat, ci de cei impatimiti, fanatizati, fie ca sunt pro sau contra Basescu, PDL, USL etc. E doar aceeasi hidra cu 2-3 capete.