miercuri, 22 februarie 2012

SONDAJELE MASLUITE ARATA CA ROMANII SUNT IDIOTI?!

Desi am scris un editorial pe aceasta tema, cred ca trebuie sa ma exprim mult mai concis asupra subiectului ca sa nu-i plictisesc pe cei mai grabiti! In ultimii ani, sondajele arata ca romanii considera ca tara se indreapta catre o directie gresita (intre 70-85 % dintre cei intervievati). In schimb, tot vreo 70-85% vor sa-i voteze tot pe ACEEASI care au dus tara in directia "gresita". Cat de idioti ne credeti? Nu vedeti ca "rezultatele" se bat cap in cap? Dar va veni si vremea voastra... sa dati socoteala, desigur!

2 comentarii:

Dragos spunea...

Siteul newsroom.ucoz.ro a realizat un sondaj de opinie in perioada 13 februarie - 17 februarie 2012 pe un esantion de 1058 de persoane. Conform sondajului, daca duminica ar fi alegeri anticipate prezidentiale, Crin Antonescu si Corneliu Vadim Tudor ar fi favoriti pentru fotoliul prezidential. Se pare ca romanii realizeaza prin ce trec si vor sa termine odata cu PDL si Traian Basescu. Astfel ca Teodor Baconschi din partea PDL nu ar obtine decat 7% din voturi. PDL se prabuseste din ce in ce mai tare pe zi ce trece. Se pare ca nici macar demisia lui Emil Boc din functia de prim-ministru nu i-a multumit pe romani.

Crin Antonescu (USL) ar obtine un procent de 36% din voturi, dat fiind faptul ca in precedentul sondaj, USL era creditat cu 42%.

Pe un trend ascendent se afla Corneliu Vadim Tudor care ar fi votat de 26% dintre romani. Se pare ca romanii au realizat ca doar tribunul, un adevarat patriot roman, mai poate salva aceasta tara dat fiind faptul ca PRM si presedintele sau nu au fost la guvernare. Corneliu Vadim Tudor a fost intotdeauna alaturi de romani si nu i-a dezamagit, el atragand de multe ori atentia asupra mafiei. Romanii s-au saturat sa tot fie mintiti de 22 de ani si de data aceasta par sa aiba incredere totala in liderul PRM.

Dan Diaconescu, liderul PPDD, ar fi votat de 11% dintre alegatori. Cu toate acestea sansele ca Dan Diaconescu sa ajunga in turul doi sunt nule. Cel mai probabil in perioada alegerilor se va situa undeva la 8%.

Liderul PNG-CD, Gigi Becali, se afla si el pe val fiind votat de 9% din respondentii sondajului . Se pare ca in urma campaniei mediatice liderul PNG a crescut in ochii electoratului.

Cristian Diaconescu (UNPR) nu ar reusi nici macar sa adune un procent care sa fie cat de cat bun pentru partidul pe care il reprezinta el fiind votat doar de 3% dintre romani.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor ar fi votat de 4% din alegatori.

Doar 2% din respondentii sondajului ar vota un alt candidat.

AdminSitePRM spunea...

Va rugam sa faceti publica si adresa www.partidulromaniamare.ro De aici puteti accesa Ziarul Tricolorul si Revista Romania Mare. De mentionat este faptul ca Revista Romania Mare este actualizata, formatul fiind PDF. Site-ul PRM aduce noutati pentru toti cei interesati. Pentru pareri si sugestii asteptam mesaj pe otrm_gorj@yahoo.com