marți, 3 iulie 2012

UN BOU MA INTREABA CATE LOCURI DE MUNCA AM CREAT! MULTE, DAR NU PENTRU BOI!

Un mare BOU ma intreaba cate locuri de munca am creat? 2-3? Lasand la o parte ca Boul habar nu are nimic despre mine, va intreb pe voi toti: chiar conteaza? Daca fiecare 2 milioane de romani ar fi incurajati, prin masuri economice, sa creeze macar 2-3 locuri de munca, din initiativa privata, fara sa cerseasca bani de la stat, s-ar realiza, pe loc, 5-6 milioane de locuri de munca! Si, milioane de romani s-ar intoarce acasa! Si copiii lor nu si-ar mai pune streangul de gat! Asa ca Boule, draga ( cer scuze animalului de povara, care nu are nici o vina), mesteca-ti ura viscerala intre patru pereti, fara calculator la indemana. Dauneaza la ochi si la creier!
Nu te osteni sa raspunzi, esti SPAM!
P.S. Va dati seama cati BOI au votat? Si-o vor fura, cat de curand! Deja scumpirile au inceput, iar dobitocii astilalti se cearta pe functii in stat!:))))) Nu mai sunt in campanie electorala sa umblu cu menajamente! Sa cred ca unii chiar se vor trezi la realitate, sa sper ca vor veni la vot si romani carora sa le pese de tara lor! PA! Ne vedem, in toamna, la "alegeri"! Si nu mai purtati grija PRM-ului, caci stim cine moare de grija altuia...:)))

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce limbaj elevat au "doamnele" de la PRM? Si asta la o simpla intrebare. Va dati seama ca sinteti pierduta in civilizatie?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Imi dau doar seama ca sunteti un bou precum cei care au fost mentionati mai sus. Si, daca ma gandesc bine, cred ca sunteti de sex feminin, deci cerem scuze "boilor"!
Cat despre limbaj, trebuie sa am abilitatea sa urc si sa cobor la nivelul fiecaruia, asa procedeaza "politicienii", iar eu trebuie sa invat de la ei :)))))