vineri, 10 august 2012

RUS SI DOBRE SI-AU PREGATIT ACOPERIREA PENTRU IESIREA DIN SCENA!

Sunt convinsa ca telefonul meu este ascultat si mail-ul "'controlat" periodic din prima zi in care am vorbit la telefon cu Presedintele PRM. Nu ca as reprezenta eu ceva pentru politica romaneasca, dar s-a vazut ca nu se stie niciodata la ce evolutii poate fi supus acest popor atat de incercat de-a lungul istoriei. Norocul meu este ca ce vorbesc la telefon noaptea, apare, negresit, in aceeasi forma, ziua, in "TRICOLORUL". Nu am nimic de ascuns. Ce ma amuza, azi, sunt stenogramele care contin "dialogul" dintre Dobre si Rus. Sa nu stie ei ca in statul de tip politienesc si, paradoxal, de tip mafiot, in care traim, telefoanele lor sunt sigur ascultate? Ce daca erau ministri? La noi, azi esti, maine nu mai esti. Parerea mea este ca oamenii au discutat la telefon toate acele lucruri infricosatoare pentru prostii care cred in democratie tocmai pentru a-si face iesirea din scena credibila si rapid. A scoate 1.600.000 de alegatori de pe liste nu e lucru de gluma. Nu spun ca listele nu trebuie actualizate dupa crierii legale si in spiritul statului de drept. Dar, la dracu' (nu pot sa ma mai abtin), nu se putea face asta inainte de referendum, ca doar a fost organizat de USL? Ce se intampla? Ori USL a fost prea sigura de victorie, ori ele fusesera, de fapt, actualizate? Indiferent de ce se va intampla, adevarul nu va fi aflat niciodata!
P.S. Intr-un sector al Capitalei, la locale au fost identificati sute de cetateni care aveau resedinta intr-un amarat de apartament. Nu ne referim la cazuri izolate ci de proportii. Atunci v-a convenit, magarilor! Si se mai trezesc si niste colegi de- ai mei sa ma intrebe de ce critic USL prin editoriale? Pentru ca vreau! Pentru ca pot! Pentru ca in "Tricolorul" nu ma cenzureaza nimeni!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Daca este doamna Lungu sa privim realist,tot ce se intimpla din 90 incoace nu este decat aceasi oameni care de invartesc se "permuta " din partidul A in B sau C.Drama este ca Romanii nu mai sint un popor ci o populatie.Nu exista clinica germana unde sa nu profeseze (respectati nu ca in tara) tineri medici romani, si asta ptr ca in tara li s-a luat demnitatea si speranta.Coruptia aporape generalizata si aparatul functionaresc impanzit dee firme capusa ar face si Grecia invidioasa.Hai sa luam ca exemplu alocatia ptr copii: 10 euro la noi 190 de euro plus 70 supliment daca esti sarac in Germania, 450 de eruo in Norvegia lunar .Am vazut poze din Campia Romana.Cred ca si Sahara va fi mai irigata decat CR.Concluzia: tara nu are in frunte decat haotici, dezorganizati sau neinteresati, asta ca sa nu ii acuzam de coruptie sau hotie.