luni, 20 august 2012

VOI I-ATI ALES SI P-ASTIA!

Pe un post de televiziune, un prezentator mega-prost se vaita de cresterea cu 5% a pretului la energie pentru populatie. Despre cresterea cu 10% pentru firme, nimic! Bineinteles ca exista firme care suporta aceasta crestere, dar pentru multe, romanesti, care abia supravietuiesc, este o lovitura. Probabil se urmareste ca in Romania sa ramana numai companiile multinationale. Oricum, masura putea fi luata in functie de cifra de afaceri, numarul de angajati etc. dar negociatorii nostri cu FMI sunt fie slugi fie incompetenti.

3 comentarii:

cristina spunea...

negociatori nostrii se ascund dupa vechiul guvern - ei au asumat , noi executam.

sa vedeti scumpiri dupa alegeri, cu 2 zile inainte de a fi numita ministrul muncii ce spunea doamna avem nevoie de imm-uri, de impozit diferentiat, de tva la incasare , si mai ales sa se dea salariile inapoi.
ce a facut, a dat frimituri pe care le-a acoperit prin inflati si mariri de preturi etc, deci a luat mult mai mult decat a dat.

Anonim spunea...

Ei, oamenii nu pricep caaceste cresteri de preturi sa datoreaza votului lor imbecil acordat banditilor care au talharit tara. sa stea acum si sa rabde!Ce sa le mai facem noi?

cristina spunea...

ideea este ca suferim direct sau indirect toti, sa speram ca ne vom destepta si vom acorda votul si celor care vorba lui Badea vor furam mai putin