luni, 26 mai 2014

Ieri am trimis in PE 32 de fripturisti care nu vor face nimic pentru Romania

Cum spunea o "prietena" de a mea care s-a injurat cu Vadim intr-un hal fara de hal, dupa care s-au impacat gen "pupat" Piata Independentei, dragilor, "am inviat", inclusiv pe Facebook. Dar nu pentru multa vreme. Pentru ce de un an si ceva a trebuit sa ma ocup de familie si profesie, iar prioritatile mele de viata s-au schimbat radical. Imbatranesc, cum s-ar spune, iar prietenul "prietenei" mele zice ca "urat", el fiind oricum urat pe bune, tanar fiind si mitocan, dupa cum s-a vazut. Asa ca, in urma scorului PRM nu am de gand sa las lucrurile necomentate. La rece.
Deocamdata atat: scindarea PRM nu a facut bine partidului si posibil sa fi trecut pragul daca nu se "impartea" in 2. Iluzia ca x judete sunt ale lui Funar si Y judete ale lui Vadim este o prostie pentru fanaticii care nu pot gandi obiectiv,din diverse motive. Adevarul este ca aproape TOATE judetele sunt divizate, indiferent ce spun fanaticii de ambele parti.TOATE FILIALELE AU SIMPATIZANTI si de o parte si de alta. S-a vazut la vot, cu toate furaciunile de rigoare. Intrebarea este ce au gandit candidatii nostri, stiind (sau poate nestiind) situatia din teritoriu? Pe ce informatii s-au bazat cand au pus bani si timp la bataie? Eu nu am candidat (pentru nici un partid)pentru ca nu mai am nici timp, nici bani pentru asa ceva dupa 2 campanii extrem de costisitoare si obositoare la localele si generalele din 2012. Si, pentru ca stiam ca PRM nu mai este dorit in PE, fiindca, neafiliat la o "famiglie" europeana, le strica socotelile.Ati vazut ce batalie dura s-a dus intre "stanga" si "dreapta"!
Nu am asistat la ascensiunea PRM, am vechime in partid de "numai" 11 ani, dar am asistat la declinul sau nemeritat si promit ca voi spune tot ce stiu despre asta. Nu azi, nu maine, pentru ca am si alta treaba. Dar electoratul nostru, simpatizantii nostri, precum si adversarii nostri trebuie sa-mi cunoasca parerea ca sa nu mai vorbeasca aiureli legate de persoana mea.
Promit ca revin cu o analiza privitoare la vot, in general.
Oricum, domnilor de la PNL, PDL, PMP, e nasol sa fii furat ca in codru, NU???? Simtiti cum este, asa cum noi ne-am simtit de atata vreme incepand cu 2004, lasand la o parte conflictele interne din PRM.Care, normal, nu ne-au facut deloc bine.
Felicitari electoratului UDMR care si-a miscat posteriorul la vot.Dar chiar 6,47%?

2 comentarii:

Cristina spunea...


bine ca acum stim ca PRM-ul este divizat in 2. din cate am vazut eu, in perioada cand PRM figura ca un partid,parea divizat in 3 pentru cei din interior (daca nu ar fi intrat in partid acum cinci ani , cei care au vrut sa-l neutalizeze pe Vadim sau PRM-ul sigur se facea o schimbare la varf cu acordul cel implicati inclusiv presedintele)
intrebarea este : mai exista sau cat vor mai fi membrii in oricare dintre diviziuni.


referitor la afilierea partidelor, dupa nr. mandatelor celor neafiliati poate aparea o noua familie europeana.

acum vede Vadim cat de importanti sunt lideri, tineri, femeile, pensionari, organizatiile, etc. intr-un partid. citez un candidat de pe lista PRM (lista pe care am votat-o) " un partid intra la guvernare, un minister in care misca ceva poate aduce un alt minister si electori/alegatori" intreb un partid vesnic in opozitie ce poate schimba?

am remarcat ce campanie a facut Hogea VLAD pentru Vadim, daca ar aveam mai multi lideri ca el sau ca Bucalaiete etc cred ca PRM-ul ar avea o sansa ( pot numi si alti potentiali lideri tineri mai buni decat o sa poata da alte partide

alta intrebare vor fi lasati sa iasa in fata( cei nominalizati, mai sus,sunt cunoscuti la nivel local sau national) sau sa duca la bun sfarsit ce vor incepe?

cred ca avem nevoie de PRM pe scena politica, tineri vor o schimbare care poate incepe in interior prin aplicarea statutului, etc

Funar, la Cluj, a tras tineretul ( mult , putin)dupa el - ii motiva. am primit si eu incurajari de la el dupa o emisiune la TVR.
cred ca PRM ( " lui Vadim " sau al "lui Funar", poate al amandoura) ca imagine trebuie intinerit

am muncit pentru PRM, am crezut in ceea ce poate face pentru Romania prin membri pe care ii are , acum sper sa nu fie o fantezie a unei tinere...

Anonim spunea...

Economistul eurosceptic Radu Golban a devenit secretar executiv al PRM

http://www.frontpress.ro/2014/06/economistul-eurosceptic-radu-golban-a-devenit-secretar-executiv-al-prm.html