luni, 8 decembrie 2008

PROSTIA FARA FRONTIERE SI UNINOMINALUL!

Renuntasem sa mai public aceasta postare, dar sunt datoare cuiva din blogroll!
Despre contracandidatii mei nu am scris niciodata nimic, din multe motive.
Nu am crezut in "binefacerile" uninominalului, PRM s-a opus acestui sistem de vot, lucruri binecunoscute.
Faptul ca, acum, toate partidele politice, la unison cu presa, critica modul in care a fost conceputa legea nu ma incalzeste, cel mult ma scarbeste peste masura.
Vaicareala lor ascunde frustrarea ca unii "protejati" n-au intrat in parlament, altii au intrat pe usa din dos etc. Dar cine "trebuia",musai, sa intre, a intrat!
Colac peste pupaza Geoana declara public ca varianta actuala a legii a ajutat, in mod deliberat, PNL.
Deh, daca a nesocotit directiva de la Washington prin care s-a ordonat ca in Romania sa ramana pe scena politica numai doua partide, conform modelului american (si englez) de spalare a creierelor, acum trage si "foloasele". S-a bucurat teribil acest Geoana ca PRM nu a intrat in parlament. OK, sa vedem de ce este in stare el!
Concluzia mea este ca s-au votat in final partide, nicidecum persoane, s-a votat in functie de mita primita si nu in functie de programul politic al candidatului.
Pe scurt, in colegiul meu, cetatenii au avut de ales intre:
a) un lider sindical care s-a gandit ca este mai bine sa devina parlamentar si, cine stie, ministru intr-un viitor guvern, decat sa sfarseasca, Doamne fereste, ca liderul Tepro Iasi;
b) un baiat de 23 de ani, care a locuit vreo 8 ani prin alte tari, cu un CV impanat cu mult prea multe, pentru varsta lui frageda, ca sa fie credibil pe deplin. Printre altele voia sa reduca pretul la prezervative. Fiecare, cu ce-l doare! Sunt convinsa ca partidul care l-a propus a stiut rezultatul dar vrea sa-l "creasca". Succes, are toata viata inainte!
c) o fata de 28 de ani, formata la BBC, bugetara, care voia sa interzica petrecerile dintre blocuri;
d) un actor necunoscut;
e) o femeie matura, absolventa a doua facultati, care de 18 ani creeaza locuri de munca pentru semenii ei, cunoaste economia reala, are un program concret de relansare a productiei romanesti, a capitalului autohton si a a IMM-urilor si care, printre altele, doreste revenirea resurselor nationale si a obiectivelor economice strategice in patrimoniul Romaniei.
Chiar daca o sa-mi pun pe multi in cap cred ca, pentru perioada care urmeaza, este mai bine pentru PRM ca se afla in afara Parlamentului. Pentru ca n-ar trebui ca numele lui sa fie asociat cu consecintele crizei care urmeaza si nici cu desavarsirea jafului tarii, pentru care PRM nu are nici o vina.
Stiti ca multi dintre alegatori nu stiau ca PRM a votat impotriva instrainarii Petrom?
Dar se vaita de factura la intretinere?
Imi desfasor activitatea in economia reala si "semnalele" nu sunt deloc bune pentru viitor.
Facem si desfacem guverne formate din partidele care au dus tara de rapa!
Primariile se intrec, care mai de care, sa arunce cu banii publici pe beculete, ghirlande, spectacole si alte "manifestari", sub pretextul apropierii Craciunului! Reclamele luminoase au invadat orasele iar Mosul este emblema marilor lanturi de magazine!
Si pentru ca prostia nu are frontiere, in plina criza, in Marea Britanie s-au cheltuit 3 milioane de lire sterline (zice presa) pentru efectele speciale din filmuletul de mai jos!
La noi, pe cand va "vorbi" cartoful tras in teapa din Piata Revolutiei? Care ne-a a costat 60 de miliarde de lei vechi!



Un comentariu:

Anonim spunea...

se intampla, din pacate asa cum am prevazut inainte de alegeri dar" in "nemernicia mea " am acordat credit 100% poporului. acum asistam la impartirea ciolanului in tratative penibile. este clar ca cele trei partide nu au avut interes ca PRM sa intre in parlament pentru ca nu si-ar fi putut face jocurile murdare daca Vadim Tudor ar fi continuat sa fie senator.
sunt 100% patriot si in relatia cu udmr chiar nationalist. daca a-ti iubi tara, a nu fi de acord cu instrainarea resurselor ei, cu pauperizarea continua a poporului in favoarea unor elene, nastasici, mircici (CIA ?)tariceni, daca toate acestea inseamna ca esti nationalist, ei bine SUNT NATIONALIST.
sincer nu-mi doresc dar a fi realist nu inseamna a fi naiv, in viitoarea guvernare se va trai din ce in ce mai rau si atunci trebuie sa ne amintim cu cine am votat.
TREZESTETE ROMANIA SU TE MAI LASA MANIPULATA!