vineri, 16 aprilie 2010

ANI, ALTA SUGATIVA DE BANI PUBLICI

ANI, ca si multe, multe institutii ale statului nu este decat o formula de satisfacere a clientilor politici. O sinecura pentru prietenii Puterii. Nu stiu de ce atata mirare ca nu a produs nimic concret pana acum. Era doar o alta "gascuta" care suge bani de pe spinarea contribuabilului. Care nu si-a dorit sa riste sa dispara in urma "alternantei" la putere. Au latrat putin si gata! Uscheala si treceti la munca! Geme tara de infractori si abuzuri si voi stati la birou taind frunza la caini. N-am vazut nici un mafiot dupa gratii, nici o guvernare sanctionata pentru dezastrul tarii, asa ca n-am chef sa ma bucur ca ANI a gasit niste incompatibilitati ridicole in cateva declaratii de avere. O blondina fara creier de la o televiziune sustinea ca ANI era necesara pentru ca "macar" le mai arata pisica unora. Halal indeletnicire. Scump, doamna, scump !
P.S. N-am nici cea mai mica indoiala ca, in principiu, mafiotii isi cunosc reciproc averile si modul de dobandire. Numai ca si le tin la "secret" pentru santaj reciproc pentru inca vreo 20 de ani. Rabdati, romani, trec si astia, ca maine !

4 comentarii:

Anonim spunea...

ANI, o "structura" facuta probabil de gura Comisiei Europene. Ne-a innebunit Piratul si Macoveica cu ANI. Cit? Vreo 2 ani. Ca ANI "va confisca". Va confisca, pe naiba. Vorba dv. mafiotii sa confiste dela mafioti??? La fel inventia CNSAS care, intr-adevar a fost creata ca sa-l scoata oficial pe CVT ofiter Secu. In schimb verdictul a fost: CVT nu a facut politie politica. Doamne citi bani halesc toti secretareii asta de Stat ! Totusi, cand incep concedierile din "structuri"? Alea cu care ne ameninta Bokemon de 1 an.

Calin din Iasi.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Calin,
"Structurile" sunt retele de rubedenie si prietenie. Ii concediaza dintr-un loc si le gaseste adapost in alta parte. Exista institutii (mai ferite de public) ale statului care fac angajari.

Anonim spunea...

OFFTOPIC

Banc despre adevaratul prim-ministru al RO (care conduce tara din 1990 impreuna cu Patriciu, Hrebenciuc si Vantu).
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Isărescu la frizer. Tzâc, tzâc,tzâc!
Frizeru: Domnu Guvernator, cum mai merge economia?
Isărescu : mm, bine…
Tzâc, tzâc,tzâc! După câteva minute
Frizeru: Domnu Guvernator, cum mai merge economia?
Isărescu : mm, bine…
Tzâc, tzâc,tzâc! După câteva minute..
Frizeru: Domnu’ Guvernator…
Isărescu: Auzi, da ce mă tot intrebi?
Frizeru: Păi când vă întreb vi se ridică părul şi il tai mai bine…
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Calin din Iasi

Marius Mina spunea...

Ana Birchall facea pledoarie pentru ANI pe blogul ei si ne atragea atentia de "repercursiunile" care se vor napusti asupra Romaniei din exterior pe motiv de ANI...


Cand devalizeaza Basescu si Udrea zeci de miliarde de euro imprumutati pe spatele prostimii de la FMI nu se mai teme nimeni de repercursiunile UiE