marți, 20 aprilie 2010

ASA ARATA "APOCALIPSA"?

www.descopera.ro/dnews/5953392-vulcanul-islandez-monstrul-care-sufoca-europa-intr-un-spectacol-unic-foto
Nu ar trebui sa fim nici stupid de indiferenti, nici ridicol de alarmisti.
Pentru ca ABSOLUT NIMENI de pe aceasta planeta nu poate prezice cu exactitate ce se mai poate intampla.
Fara sa plang in mod deosebit pentru pierderile suferite de firmele aeronautice, m-ar interesa, mai degraba, efectul asupra culturilor de primavara.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Ruxandra, "cataclizma" pentru milioane de romani este cauzata de democratia ce cancerizeaza Romania. Nu?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Democratia nu ar trebui sa "cancerizeze" nimic, nu crezi?

Anonim spunea...

BOMBA ATOMICA DE LA CEAUSESCU LA BASESCU !
( Aceleasi inalte aspiratii – acelas dramatic sfarsit )
ROMANIA DETINE BOMBA ATOMICA! CASA ALBA SE PREGATESTE SA ANCHETEZE REGIMUL DE LA BUCURESTI
Materialul pe care vi-l prezent in premiera, este de o gravitate exceptionala si a fost furnizat de catre o sursa din Ambasada SUA (agent AIEA in Romania) .Sursa afirma ca Romania detine arme de distrugere in masa, iar combustibilul nuclear a fost si este produs la Combinatul din Pitesti, intr-o sectie secreta unde „angajatii” sunt doar experti in domeniul atomic.
Inspectiile efectuate intre anii 1990 si 2009 de catre agentii AIEA in Romania confirma desfasurarea – incepand cu a doua jumatate a anilor 1990, a unor experimente secrete pentru obtinerea de plutoniu imbogatit necesar la fabricarea armamentului de distrugere in masa. Romania, semnatara a Tratatului de Neproliferare Nucleara, a fost si ea mult timp suspectata, inca de pe vremea comunismului, de catre Occident, de faptul ca Nicolae Ceausescu a avut propriul program secret de inarmare nucleara.
Serviciile ruse de informatii externe au dezvaluit si ele, in baza arhivelor secrete ale KGB-ului, ca Romania a avut capacitatea tehnica sa construiasca arme atomice in 1989, dar si ca Nicolae Ceausescu avea deja arma de distrugere in masa.
Rapoarte CIA, confirma, de asemenea, ca Romania a fabricat arme nucleare in anul 2000.
Un recent accident la Bucuresti (in care victima era un cetatean american), fotografiat din satelit, a scos la iveala un adevar cutremurator si a creat, la Washington DC, o panica totala. Din analiza sumara a fotografiilor se vede ca avem de a aface de o uriasa uzina nucleara, si nicidecum de un institut de cercetari stiintifice, asa cum se regaseste in actele statului roman. Concluzia este ca dorinta lui Ceausescu de a avea bomba atomica a fost preluata de toate regimurile postdecembriste.
Asadar, in Pitesti a fost creata, pe vremea lui Ceausescu – si acum functioneaza la capacitate maxima – „o instalatie industriala avand capacitatea de producere a un kilogram de plutoniu pe an, care se foloseste apoi ca focoasa militara la rachetele cu raza medie de actiune de tip SCUD, de productie proprie romaneasca.
Pana anul trecut, la combinatul chimic din Pitesti au fost produse 585 de tone de combustibil nuclear. In august 2008, Romania a cumparat licenta de la concernul canadian AECL pentru tehnologia integrala de producere a combustibilului nuclear. In perspectiva se are in vedere si prelucrarea repetata a deseurilor existente. In localitatea Colibasi din suburbia Pitestiului se afla Institutul pentru Reactori Energetici, care, cu ajutorul Rusiei, „se reprofileaza in prezent asupra perfectionarii tehnologiilor de producere a propriului combustibil pentru centralele atomo-electrice la combinatul petrochimic din oras”.
Cel mai important depozit de material radioactiv este situat in judetul Bihor. Apa grea este produsa la combinatele chimice din orasele Turnu-Magurele si Drobeta Turnu-Severin. Pe de alta parte, „in perioada aprilie-mai 2009 au fost gasite 450 grame de plutoniu intr-un laborator secret al Institutului energiei atomice din Bucuresti”. Despre toate acestea, specialistii AIEA au intocmit un raport detaliat ce a fost trimis atat Casei Albe, cat si Parlamentului European, iar regimul de la Bucuresti va trebui sa dea explicatii.
Robert Horvath special for Nippon News DESCHIDETI
http://www.nymagazin.com/
http://www.nymagazin.com/
CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN SPARGE TACEREA . CITITI ” Daca ai trecut prin casa mortii ”
NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/

Anonim spunea...

merita un articol separat!

http://www.youtube.com/watch?v=Li99Hz4Q9iI&feature=player_embedded

Anonim spunea...

GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PRESEDINTELUI BASESCU !

PRESEDINTELE ROMANIEI BASESCU IN MIJLOCUL UNUI SCANDAL POLITIC SI MEDIATIC FARA PRECEDENT !  
ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.  
BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE TERORISTA !  
In jurul anilor 1998 atentia lui Sadam se indreapta spre Romania. O delegatie militara insotita de zeci de agenti secreti soseste la Bucuresti prezentand o uriasa lista de echipament militar. Din acest moment toate intreprinderile militare devin furnizoare de arme si tehnologie de varf. Se poate spune fara exagerare ca intreaga tehnologie creiata sub Ceausecu a fost transferata in intrgime catre Sadam." Delegatia militara care sa deplasat la Bucuresti a fost condusa de Brigadier General Naim Bakr Ali seful programului de rachete Scud.
ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SUNT DE NEGASIT
SUA si Marea Britanie, au atacat Irakul si au eliminat regimul lui Saddam.Imediat dupa victoria fulgeratoare a coalitiei, peste o mie de experti americani inarmati cu detectoare moderne au intrat in Irak si au scormonit fara restrictii teritoriul tarii in cautare de arme de distrugere in masa. Au cercetat neobosit toate locurile vechi si noi considerate suspecte. Au interogat militarii,savantii si tehnicienii irakieni. Negasind armele, s-au intors acasa.
MARII SPECIALISTI CIA AU FOST DIN NOU PACALITI. DACA CITEAU MANUALELE KGB AR FI PUTUT SA DEA DE PROCEDURA STANDARD DE ACOPERIREA URMELOR. IN ROMANIA OPERATIUNEA AVEA NUMELE COD " SARINDAR , INSEMNAND "IESIRE DE SERVICIU "
Timp de doi ani am rasfoit mii de documente pana am dat de adevar. Este un raport detailat trimis cu cateva saptamani inainte de invazie lui Saddam.
ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SI MIJLOACELE DE TRANSPORT AU FOST
ASCUNSE LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA 27 DE DEPOZITE
MILITARE. INTREAGA ACTIUNE A FOST CORDONATA DE TRAIAN BASESCU
MINISTRUL TRANSPORTURILOR IN PERIOADA RESPECTIVA.

Robert Horvath DEVA Special pentru Nipon Press
Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/
CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . " Daca ai trecut prin casa mortii " -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un " special ".de 45 minute pe aceasta tema. )
NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ............ ETC

Soare Sorina spunea...

Omul s-a indepartat de creatorul sau...sentimentele de ura/gelozie/invidie/frica/egoism/provocare de suferinte altora,etc genereaza un camp vibrational de joasa frecventa ce destabilizeaza energia cu care Pamantul este inconjurat.
Acest lucru poate agrava miscarile de transformare geologie pe care planeta le sufera odata la 50.000 ani..Asa au disparuti si lemuria si Atlandita...Edgar Cayce spunea ca Dumnezeu isi culege roadele odata la 50mii ani..
Suntem spirite nascute aici din propria dorinta de evolutie, insa aprigile dorinte ce ne leaga de materialitate ne vor aduce distrugerea...am putea trai in pace si iubire cu noi si natura...insa pare a fi greu, si pentru Planeta Mama cred ca e greu sa ne vada asa...
Edgar Cayce spune ca un cataclism prevazut a urma poate fi ameliorat daca oamenii isi schimba atitudinea si prin iubire genereaza emisie energetica de inalta frecventa...
Probabil de aici si sfatul lui Isus: ''Iubiti-va aproapele ca pe voi insasi!"
probabil asa a aparut si religia, insa esenta si rolul ei s-a pierdut si vedem cum s-a alaturat si ea in goana noastra dupa avere...
ce e oare mai placut?
1- sa traiesti in pace , veselie,iubire, pace si armonie cu toti?
2-sau sa urasti, sa-ti fie frica, sa fii egoist acumuland averi cu pretul suferintei altora?

eu am ales varianta 1 si va pot spune ca se poate...merita incercat si vei vedea cum Universul te rasplateste tot cu stare d eiubire si pace...caci ce emitem/trimetem in Univers , cu asta ni se raspunde...