luni, 10 mai 2010

TUPEU CRANCEN DE MILIARDAR !

Dinu Patriciu a declarat ca numai in bancile elvetiene zac 18 miliarde de euro si propune o AMNISTIE FISCALA, o taxa pe avere de 3,5-7% .
"Peste acest trecut trebuie sa punem nisip, sa uitam".

Ce rezulta din aceasta mostra de nesimtire si tupeu duse la extrem:

1. Ca in Romania, cel putin 18 miliarde de euro sunt averi ilicite. Basca, cele din alte tari.
(Noi, PRM ne-am racit gura de 20 de ani cu asta si prostii n-au reusit decat sa ne faca tot pe noi nebuni! Pentru cine nu a inteles, din privatizarile frauduloase s-a calculat o paguba de 700 de miliarde de euro, dragi cetateni, care dati din colt in colt ca vi se taie salariul si pensia!)

2. Omul vrea sa uitam si sa iertam.
( PRM spune mereu : In Romania ce este furat ramane bun furat. Pentru moment, adaugam. Cum adica "sa uitam", ai luat-o razna? Daca nu noi, copii nostri, datori la FMI va vor urmari, daca nu pe voi, pe copiii vostri pana la a noua spita de la roata si tot vom lua inapoi ce ati furat!)

3. Si acum, ateeeentie, faza cea mai dura: impozitul pe averea (ilicita )sa fie de 3,5-7%!
Pai bine, mai liberalule, mai partener al Aliantei D.A. si altii ca tine (din alte partide si cumetrii)nici macar cota unica, de 16 %, care v-a favorizat pe voi, bogatii, nu v-ati oferi sa o platiti? Nici macar 16%? Pana si mafiotii cei mai ordinari platesc impozitele ca sa-si albeasca banii !

4. Intre timp, se dovedeste ca ANI a dormit in cizme, a stat ca boul pe coada, alegeti voi expresia preferata. Acolo e o gasca de baieti si fete, probabil ratati profesional, care s-au facut rentieri la stat. Atat.
Cat despre "conturi" si "averi", numai un partid nemanjit, incoruptibil si justitiar ar putea face ceva.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nimeni nu a comentat gravitatea spuselor lui patriciu. faptul ca e dusmanullui basescu il face mai simpatic? mai putin hotz? mai putin mogul de carton?