duminică, 16 ianuarie 2011

CATRE SIMPATIZANTII PRM !

Articolele importante din Ziarul "Tricolorul" si "Saptamana pe scurt" din revista "Romanaia Mare" pot fi citite pe http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/. Acest atac mediatic fara precedent arata, clar, in ce fel de tara traim. Simpatizantii PRM pot prelua, pe bloguri si site-uri, aceste articole. Sa vedem, ne vor inchide pe toti?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Iar toate articolele din ZT de marti-vineri, care nu au aparut pe site, sunt postate deja in contul PRM de pe FACEBOOK: http://ro-ro.facebook.com/people/Partidul-Romania-Mare/100001704753802 . Lectura placuta!

anca spunea...

multam de informatie! :))

Anonim spunea...

credeti, ca nu sunt in stare sa incerce, in capul lor ne-au inchs pe toti.

o sa ne transforme in eroi salvatori

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Sa incerce, eu sunt pregatita:)

Anonim spunea...

Atentie, am observat în seara asta cà situl e repus în functiune, dar articole din trecut destul de fierbinti au fost tàiate, mai e prima frazà si atàt, poate cineva le repune pe net , eventual în mai multe locatii.

Multumim.

Và pun aici niste exemple, dar mai mult ca sigur trebuie sà fie si altele:

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5304&format=html

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=5342&format=html

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=10804&edition_id=414&format=html

Verificati eventual cu fisierele salvate undeva sau cu versiunea hàrtie, articolele erau mult mai lungi .

Mare lucru sà nu fi dispàrut si informatiile despre vilele lui EAB din Fr.

D-l Vadim sà fie atent, urmàtorul pas nu ar mai fi decàt lichidarea fizicà, e trist de spus asa ceva, dar sumele Mafiei sunt prea mari.

Anonim spunea...

D-na Ruxandra, cred ca "serviciile" i-au "tuns" toate articolele lui Vadim, am mai gasit un articol doar cu prima fraza :



Aici e art intreg, il salvasem eu pe Yahoo :

La Predeal, Vasile Blaga l-a amenintat pe Traian Basescu
ca va da in vileag conturile sale din strainatate

FOSTUL MARINAR ...(CARE VINDEA CIUNGA) ARE CCA 2,5
MILIARDE DE EURO!!!

De ADEVARATUL SERVICIU ROMÂN DE INFORMATII

20 12 2010

Simbata, incepind cu orele 18,30, Traian Basescu a avut o intilnire secreta; cu Vasile Blaga si Adriean Videanu, carora li s-a alaturat ulterior si Emil Boc, venit cu intirziere, din cauza scandalului provocat la Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor pentru adoptarea bugetului pe 2011.

Discutiile au fost destul de aprinse intre Basescu si Blaga, care l-a amenintat chiar cu parasirea PDL (impreuna cu o serie de parlamentari si organizatii locale) in cazul in care continua politica de distrugere a partidului. In fata unei astfel de atitudini a Buldogului, Piratul a adoptat si el o pozitie dura, pe principiul "Eu v-am facut, eu va omor". Ceea ce l-a enervat cel mai tare pe Chior a fost faptul ca Blaga i-a cerut sa abandoneze sustinerea acordata metresei Elena Udrea, considerata de Blaga "o paguba, care va termina partidul". Atit Basescu, cit si Blaga s-au amenintat cu dosare si inregistrari, iar fostul ministru de Interne a spus ca este in posesia conturilor sale din strainatate, citi bani sint in ele (in total 2 miliarde de euro si circa 700 de milioane de dolari) si ca daca va fi cazul va provoca un scandal care il va "termina". Cu toate aceste amenintari, se pare ca Matrozul nu este dispus sa renunte la ....
Un alt subiect al discutiei l-a constituit aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Pazvante Chiorul le-a cerut celor trei sa pregateasca opinia publica pentru o aminare cu cel putin 1 an a intrarii Romaniei in Schengen, explicindu-le ca cel putin doua state (Franta si Olanda) se vor opune, iar Sarkozy "refuza chiar si sa discute problema". Astfel decizia, care va trebui luata prin consens, la Consiliul European din luna martie, va fi nefavorabila. Datorita discutiilor in contradictoriu dintre Vasile Blaga si Traian Basescu, intilnirea a fost una foarte rece, iar la sfirsit cei trei s-au despartit fara macar o stringere de mina.

Copyright Tricolorul

Cred ca i-au facut la fel cu toate articolele mai grave, daca le are undeva salvate ar trebui sa inceapa o reeditare & in paralel sa le puna si pe blogul lui si eventual intr-un grup de discutii pe Yahoo sau Google.
Ele trebuie salvate undeva, pe un CD, ca asta o sa se mai repete ...

Multa bafta !

Anonim spunea...

Dupa cum era de asteptat, a disparut si vila lui EBA ... :-)))

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=1770&format=html

Multumim pt celelalte articole repuse ...

Anonim spunea...

Vorbesc de articolul asta pe care il salvasem pe net ... :-))

Elena Basescu îşi cumpără o vilă de aproape 1.000.000 de euro în

Paris

EBA şi-a văzut "visul împlinit" şi este în curs de perfectare a actelor pentru cumpărarea unei luxoase vile, pentru care a plătit 950.000 de euro. Amplasată pe una dintre cele mai liniştite străzi pariziene (12, rue Périé Mazamet), într-o suburbie rezidenţială, vila va fi achiziţionată cu plata integrală. Este o raritate pentru piaţa imobiliară franceză, mai ales acum, cînd abia se întrevăd, chiar şi în Franţa, primele semne de ieşire din criză. În general, o astfel de achiziţie pentru o persoană de vîrsta domnişoarei, atît în Franţa, cît şi în mai toate ţările Europei Occidentale, necesită ani de muncă şi un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viaţa.

...

http://www.ziarultricolorul.ro/?cmd=displaystory&story_id=1770&format=html

Anonim spunea...

PS: Atentie, strada asta Mazamet cred ca nu e scrisa corect, am cautat-o si nu am gasit-o, unii au vrut sa mearga acolo la fata locului sa faca un p i p i la gard ...

Puteti verifica singuri pe www.mappy.com dacà stiti cum se cheama oraselul sau departamentul ...