joi, 14 iulie 2011

PRO TV INCURAJEAZA NEBUNELE CARE ISI POT PROVOCA BOLI MORTALE!

In goana dupa rating unele "emisiuni" TV isi pierd capul. Ieri, la Maruta, o retardata pe nume BUSTY spargea cu pieptul tot felul de caramizi, BCA-uri, pepeni si alte chestii, spre deliciul unui public care aplauda frenetic, scufundat intr-o imbecilitate greu de descris si de inteles. Nu voi apuca momentul si nici nu doresc asa ceva, dar Busty are 90% sanse sa moara de cancer la san, mai ales ca presupun ca participa la asemenea "show-uri" destul de des. Studiile arata ca x femei (multe) mor la y minute (putine) de cancer la san pe planeta, fara sa se supuna unor socuri traumatizante precum "vedeta" adusa la PRO TV de pe cine stie unde. Presupun ca urmeaza "femeia cu barba" si "copilul cu 2 capete", caci de Pepe, Iri si Moni ne-am cam saturat?!

3 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Groaznica emisiunea lui Maruta care, fie vorba intre noi, pe zi ce trece e tot mai idiot!

Anonim spunea...

Să încurajeze, nu putem fi deștepți pentru alții.

În definitiv, libertatea nu e străină de o formă de selecție naturală, cea a inteligenței.

Educație-educație, dar dacă unii se simt bine sclavi, obiecte, marionete, ce să (le) facem? Ar fi un efort risipit.

Iar în privința copierii "modelului", sînt prea puține posturile pentru "artiști" de genul ăsta, oricîți idioți vor încerca să "reușească" pe calea respectivă, se vor lămuri repede ce și cum.

Anonim spunea...

is suparat pe pro tv ca justifica crimele Cel care l a omorat pe harry e vinovat de crima De ce pro tv ii justifica actele tiganului roman ?Se creeaza un precedent ca si in cazul lui huidu Voi incurajati pe cei dereglati mintalVa cumpara cu bani?TRIST