duminică, 11 septembrie 2011

11 SEPETMBRIE 2011, ZI DE SARBATOARE !

E ziua mea de nastere, ce credeati?:)
www.ziarultricolorul.ro/special/aniversare.html

12 comentarii:

Nicolae Nicu spunea...

Dacă nu mă înşel, împliniţi o vîrstă rotundă, stimată Doamnă Ruxandra, o vîrstă a deplinei maturităţi, a deplinei puteri de muncă şi creaţie intelectuală. Să fie într-un ceas bun!

Vă doresc multă sănătate şi fericire, dvs. personal şi tuturor celor dragi dvs., şi succes în activitatea profesională, politică şi socială.

Să vă păstraţi întotdeauna zîmbetul optimist şi reconfortant, chipul luminos cu care ne întîmpinaţi, zi de zi, pe blogul dvs.!

LA MULŢI ANI!

Cristina spunea...

LA MULTI ANI!

sanatate, sa va vad in Parlament la anul ( aveti sansa, daca se vor comasa alegerile // nu cred ca se va alege luna octombrie)

distractie placuta, puteti sa sarbatoriti ca nu aveti si cetatenie americana - pt a comemora, chiar daca stiu ca va pare rau pentru cei ce au murit acum 10 ani

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Domnule Nicolae Nicu,
Va multumesc pentru urari, atat Dumneavoastra si cat si celor care au ales o alta cale de a ma felicita si de a ma incuraja in demersul meu. Asta este, in plina "democratie" cetatenii noului regim postdecembrist mor de frica si isi exprima opiniile in alte moduri. Pe care le cred discrete si greu de detectat, cred ei!
Le multumesc, tuturor, deopotriva!
La Multi Ani tuturor celor nascuti in septembrie, sanatate si prosperitate!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Multumesc, Cristina!
Numai ca a ajunge in Parlament nu inseamna pentru mine un scop in sine. Decat "coleg"(a) cu diversi penali sau prostituate de lux, scuza-ma,dar ma lipsesc de asa anturaj infect. Ma intereseaza mult mai mult ce vor zice copiii si nepotii vostri decat niste contemporani complet dezaxati de faima, bani si tot ce li se intampla "bun" si nemeritat.
Oricum, Romania nu se vindeca prin "alegeri democratice", desi asa ne place sa credem sau am fost indoctrinati sa credem.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ All,
Normal ca nutresc tristete sicompasiune pentru cei nevinovati, pagube colaterale, macelarite de anumite interese pe 9/11.

Anonim spunea...

LA MULTI ANI, DISTINSA DOAMNA!
INTRAREA IN PARLAMENT CHIAR NU TREBUIE SA VA FIE SCOP IN VIATA. DACA CE SCRIETI PE BLOG SAU UNDE DORITI VA FI CITIT DE GENERATIILE VITOARE TREBUIE SA VA FIE SUFICIENT!SUNT CONVINS CA GENERATIILE VIITOARE VA VOR DA DREPTATE SI ASTA TREBUIE SA VA FIE DEAJUNS, NU APRECIERI EFEMERE DE PE INTERNET.DUCETI STEAGUL NATIONALISMULUI LUMINAT MAI DEPARTE. FARA FRICA! FARA INDOIELI!MAI AVETI DE ASTEPTAT 2-3 DECENII! AVETI TIMP SI PUTERE!VOM FACE TOATE ASTEA IMPREUNA!

Anonim spunea...

La Multi Ani, realizari pe plan profesional si personal!

Anonim spunea...

LA MULTI ANI!

Ion de la Chiuiesti spunea...

La Multi Ani Ruxi! In acelasi timp, as dori ca sa existe mai multa lume ca tine, cu multa dragoste de tara, cu simtul draptatii si al datoriei fata de popor!

Toate cele bune!

Unknown spunea...

La mulţi ani !

Cristina spunea...

Schimbarea trebuie facuta la varf.Prin exemple ca se poate si fara furt, se poate negocia si stand drept nu aplecat, ca ne putem impune sau avea cerinte nu numai aproba si executa. Cred ca puteti fi un model al schimbarii, nu vreau sa va lingusesc.

imi tot pun intrebarea : daca suntem urmasi,genealogic vorbind, ai pelasgilor/traco-geto-dacilor ; unde este siritul de invingator , de luptator pana la moarte si dincole de ea a cetatenilor.

Animalele isi apra puii, noi cat vom mai avea ce da de mancare copiilor? Ne cunoastem drepturile?-aici sa fie de fapt problema sau Frica de care pomeneati sa fi distrus acel spirit de aparare.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@
Cristina,
Trist este ca multi cetateni se gandesc ca "puii" lor vor munci afara si ii indeamna sa plece, in frunte cu presedintele tarii. Depopularea Romaniei este o strategie pe termen lung, cu o finalitate prestabilita pe care nu o cunoastem inca. Unii.