duminică, 11 septembrie 2011

CE CAUTA TRAIAN BASESCU IN SUA?

IAR INCEPE UN CIRC TELEVIZAT IN CARE DATATORII CU PAREREA SE INTREABA CE CAUTA TB IN SUA. CA SA NE-NTELEGEM, PERSONAL NU CRED CA EL CAUTA CEVA, CI A FOST CONVOCAT, DE URGENTA, PENTRU REZOLVAREA UNOR PROBLEME IN INTERESUL NATIONAL: SCUTUL, F 16, VIZELE, etc.
In interesul national al lor, nu al nostru, precizez pentru naivi (nu le voi spune bizoni, oricum ei nu frecventeaza acest blog si bine fac). Am bagat in aceeasi oala si vizele pentru ca a continua plotica de depopulare a tarii si a-i indemna pe romani sa plece este contrara intereselor pe termen lung ale Romaniei. Bine, dar aici nu au unde munci, sare de fund in sus naivul. Serios? Dar de votat voteaza?Nu cumva tot pe aceia care le-au distrus locurile de munca? Asa cum se va intampla, din nou, in 2012?

6 comentarii:

Cristina spunea...

Parca si Marian Vanghelie a facut o vizita in SUA.Inca nu cred ca au cazut rusi de acord cu americani in privinta scutului. Sau intelegerea facuta intre ei in privinta exploatari petrolului in zona artica, dar si , schimbarea declaratiilor dl TB trebuie sa ne puna pe ganduri?
F 16 mai aduce un ban in bugetul lor decat sa le caseze mai bine le comercializeaza- parca este o vorba in popor " nu este prost cine cere , ci cel ce da". Ma intreb experti NATO vor asa avoiane in flota lor?, pentru ca noi suntem colonie economica, sclavi nu cred ca este interesat vreun stat sa ne provoace la lupta.
Poveste cu vize o sa intre in mitologie, doar si noua noastra familie europeana nu ne-a dat verde la Schengen. De ce ne-ar da americani?, oricum suntem raspanditi peste tot, ca pleca un muncitor nu bagam de seama ,acum cand ramanem fara experti, cand pleaca elita, medici SIMTIM.

Da, vor fi votati tot cei care au aratat ce pot in trecut de catre cei fff putin alegatori , deoarece se incearca ideea omogenizarii politicienilor - toti sunt la fel, sau ce crezi ca poate sa faca unul diferit dar singur.
Ori nu merg ca nu am pe cine vota, se vor duce la vot doar oameni lor, vedeti ca este din rau in mai rau si cetateni nu protesteaza? Poate se va schimba ceva pana la alegeri, macar sa iasa la vot si sa voteze partidul/ liderul care a anticipat dezastrul si directia gresita a politicilor

Anonim spunea...

f16 - conserva expirata si ruginita !

Anonim spunea...

F 16 e asa, dr fatada. Mai bine cereau taxa de protectie ca mafia sau bir ca pe vremea sultanilor sau inventau niste despagubiri de razboi, ca altii.

Nicolae Nicu spunea...

Milă-mi e de tine, dulce Limbă Română...!

Anonim spunea...

Din cate stiu presedintele PRM chiar a contribuit si initiat ridicarea statuii presedintelui american Wodroow Wilson la Brasov.Din pacate America de azi este macinata de porbleme sociale si ca si in ROmania Obama et co .America nu e la NY sau Washington DC pe care le-am vizitat ci in periferiile din Chicago sau Miami.Acolo unde nu va dura mult pana ce Tottenham se va repeta(avand in vedere tensiunile dintre cele trei grupuri etnice,latino,negrii si albi).Dar ca sa inchei micul comentariu intr-o nota vesela,paca donul Vadim chiar are accent american cand spune in Parlamentul European(asta bineinteles pentru acel procent infim care ii urmareste luarile de pozitie de acolo,restul oricum fiind "stupid people" ) "Thankyou Mister President"

Anonim spunea...

http://apologeticum.wordpress.com/2011/09/15/presiune-sionista-de-la-washington-sua-lovesc-in-biserica-ortodoxa-romana-si-fac-presiuni-pentru-%e2%80%9crecunoasterea-deplina-a-holocaustului%e2%80%9d/