marți, 20 septembrie 2011

CU CINE SE VA ALIA DAN DIACONESCU?

OTV-UL a fost gazda buna pentru partidele care au avut (si au inca) embargou la celelate televiziuni cu stapani politici cunoscuti de toata lumea. Personal, am participat la emisiuni cu subiecte de interes general si presupun ca voi fi invitata si in continuare. Asadar, nu-l voi critica pe cel care mi-a fost gazda buna. Si, tot personal, mi se pare normal ca acum sa-si promoveze propriul partid pe propria televiziune. Nu am avut nici cel mai mic dubiu ca se va accepta inscrierea la tribunal, dar credeam ca va dura mai mult, pentru prelungirea victimizarii. Dupa cum, nu am indoieli ca va intra si in Parlament, nu cu procentajul din sondaje (metoda cu care a fost pacalit Gigi Becali) ci cu un procent apropiat de realitate.
O singura intrebare am, draga Dan Diaconescu: ce veti face dupa aceea? Pact cu HOTII care au devalizat tara? Pact cu cei care te-au bagat la PUSCARIE? Pact cu cei care ti-au INTERZIS televiziunea? Pact cu actualii politicieni revopsiti, rebranduiti intr-o miscare, uniune, alianta care vor PRETINDE ca nu au fost niciodata la putere, sunt curati ca lacrima dar care recicleaza ori pe vechii gangsteri, ori pe puradeii si acolitii lor, tinuti departe de presa? E o intrebare grea, la care nu poti sa-mi raspunzi, deocamdata, dar electoratul tau va dori sa stie. Altminteri, il vei pierde intr-o clipa...

8 comentarii:

Cristina spunea...

Nu puteti sa va criticati gazda, a fost un timp cand toate partidele opozitiei aveau doar o televiziune unde se puteau exprima. Pentru asta,Vadim , a scos in strada membri de partid si simpatizanti PRM atunci cand OTV-UL a fost inchis.
Becali a facut congres, deci nu renunta la politica,se va alia cu cineva de dreapta.
PRM este un partid de drepta pentru ca are doctrina Nationala , dar si, de stanga pentru ca are un program social.
Apreciez descrierea pe care ati facut-o guvernelor post-decembriste sau partidelor de la putere, alianta pe care o va face DD poate sa-l scoata de pe scena politica in maxim 4 ani . Sa nu uitam ca deja a schimbat promisiunile pe care le face (le-a nuantat acum, difera putin) cand adunasemnaturi pentru infiintarea partidului ( vezi modificarile legii Cojocaru).

Regiunea Centru spunea...

Cu PDL si vor intra la guvernare alaturi de UNPR si UDMR

Donkeypapuas spunea...

Într-adevăr, acest partid numit "Poporului Dan Diaconescu" va avea un procent şi, prin urmare, nu va intra în Parlament pentru că nu va depăşi pragul electoral. Dar scopul creării sale este reducerea procentajului PRM, pentru că tâlharul de Dan Diaconescu joacă la două capete: când promovarea adversarilor puterii nu reprezintă un pericol pentru stăpânire, studiol OTV este deschis. Când situaţia stă altfel...
Nici PeDe-l s-ar putea să nu intre în Parlament pentru că va fi părăsit de şacalii din frunte. Băsescu şi ai lui tâlhari se vor găsi în formaţiunea "Albă ca zăpada" creată de ailaltă odraslă prezidenţială.

anca spunea...

eee,Ruxi draga,ce zici de zoaiele pe care le varsa ddd-ul asupra lui Vadim? :( incredibil cata mizerie e la oteve :(
parerea mea ,sa nu mai participi la nicio emisiune ! eu am scos de pe telecomanda oteveul de fro trei luni :)))
te sarut !

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Bine, va inteleg opiniile si supararile. DD face exact ca PNG, pacalit de "profesionistii" sondajelor care au furat din electoratul PRM, pe hartie. Bun, PNG si-a luat-o, original,in 2008, si au inteles care e treaba abia la europarlamentarele din 2009, dupa care vad ca au luat-o razna, iar, sub presiune, fara indoiala! Eu intrebam ce va face PP-DD, minoritar in parlament. ALIANTA, tot cu HOTZII? Sau cu Hotzii deghizati in blana de oaie inofensiva si behaitoare?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anca,draga mea,
Sunt emisiuni la care ma voi duce, atata vreme cat dezbaterile tin de Interesul National si limbajul ramane civiliZat. Dusmanii nostri(unii chiar colegi din PRM) exact asta vor: sa disparem din mass-media!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Donkeypapuas,
Musca-ti limba!:)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ REGIUNEA CENTRU,
Este un scenariu posibil, numai ca romanul, asa tolerant si adormit cum pare, va reactiona intr-un mod greu de imaginat in fata unei asemenea inselaciuni!