miercuri, 7 septembrie 2011

LA DRACU' CU FEISBUCUL!

N-am timp si de blog si de FACEBOOK! La ce dracu' te-ai mai apucat, ar spune rautaciosii?! Uite-asa, c-am vrut eu.:)Dar nu mi-am inchipuit ca, dupa o selectie destul de serioasa din sectiunea "friends", ma voi trezi cu peste 20 de prieteni comuni cu Csibi Barna! Hai, ca e prea de tot si vreau o pauza binemeritata, cred! Cine vrea sa-mi scrie are la dispozitie blogul, nr. de telefon si e-mail-ul. Cu precizarea ca puteti sa imi cereti sa nu va public comentariile, ca si pana acum, de altfel. O sa dispar, o perioada, de pe FEISBUC.

4 comentarii:

Nicolae Nicu spunea...

Bine faceţi! "Facebucul" nu face bine. Nu are intenţii bune. Te face vulnerabil mai mult decît este de acceptat. Aşa cred.

Oricum, ar fi de pagubă ca opinenţi de calitatea dvs. să se retragă din "spaţiul virtual". Sper să rămîneţi pe aici măcar, chiar dacă vă bate cumva gîndul să aderaţi la "principiul" mai răruţ, că-i mai drăguţ...

Deseori nici pe mine timpul nu mă-ncape să "blogăresc" mai activ, după cum am şi eu momente de zădărnicie şi lehamite. Dar, mergem mai departe.

Poate, cîndva, vom ajunge, totuşi, să spunem - noi, copiii sau nepoţii noştri - despre îndărătnicia idealismului nostru din aceste vremuri, precum Alexandru Şiperco în titlul unui captivant roman al său: "N-a fost în zadar"...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Domnule Nicolae Nicu,
Nu, nu ma retrag din spatiul virtual. Tot nu ma dumiresc de ce am "prieteni" comuni cu Csibi Barna pe Facebook?:)
Cat despre blog, e adevarat, in afara de articolele din "Tricolorul" n-am mai postat mare lucru. Mi-e scarba de tot ce se intampla, iar faza cu stadionul care a costat dublu fata de unul similar din Germania mi-a pus capac zilele astea.

Nicolae Nicu spunea...

Aveţi dreptate, stimată Doamnă. Acuma, în legătură cu stadionul, poate sînt eu lipsit de modestie, ori poate sînt insuficient informat, dar pretind că observ un lucru pe care nu pare să-l fi observat şi altcineva. În orice caz, nu am văzut vreo discuţie sau vreo întrebare pe chestiunea următoare:

Să ne amintim, după încheierea lucrărilor de construcţie, prin lunile mai-iunie, pare-mi-se, şi chiar cu puţin înainte de preconizatul şi nejucatul meci de inaugurare cu reprezentativa Argentinei, de pe 10 august, toată lumea spunea - în contextul unor discuţii în emisiuni de radio şi tv - că ridicarea acestui edificiu sportiv a costat cam 130 de milioane de euro. Unii spuneau, aşa... în treacăt, 150. Ulterior, cifra a crescut pe nebăgate de seamă la 170, iar cineva a spus la un moment dat, acum vreo două săptămîni, "peste 200 de milioane de euro". Na, că acum se vorbeşte de 230 de milioane!

Bag seamă, e să ne aşteptăm ca, pînă la încheierea exerciţiului financiar pe anul în curs, cifra vehiculată să crească, în progresie matematică, undeva la... 500-530 de milioane!

Uite, Gigi Becali. Susţinea înainte de meciul cu Franţa că, pentru meciurile Stelei din cupa europeană, va pune "cel mai bun gazon din lume, care costă 120 de mii de euro", şi nu 80 de mii, cum a costat cel existent acum. Ieri, toată ziua şi aseară tîrziu la tv-uri, spunea că lucrarea, pe care o va executa o firmă olandeză, îl va costa 170 de mii. Astăzi, tot în spaţiul public, a afirmat că îl costă... 360 de mii de euro!

Care sînt, de fapt, "preţurile corecte", care este adevărul, de ce sîntem minţiţi cu neruşinare şi ostentaţie? Mai înţelege cineva ceva? Nici eu! Dar, de fapt, mai e ceva de înţeles? Deducem noi, sigur că da, nu e nevoie să ni se deseneze!

Ion de la Chiuiesti spunea...

O decizie inteleapta Ruxy. Si asta nu pentru ca m-am retras si eu de ceva vreme de pe feisbuc:))) Ci pentru ca efectiv ma simteam urmarit si haituit.

Si sunt convins ca nu era o simpla impresie. Observi cum se interconecteaza toate legaturile prin toate softurile calculatorului, toate ducand "one way"?