sâmbătă, 8 octombrie 2011

CATEVA CUVINTE DESPRE DIZOLVAREA OTRM !

Cunosc foarte bine "dedesubturile" actualului asa-zis scandal din PRM, legat de dizolvarea Organizatiei de Tineret si problema legata de site-urile care gazduiau ziarul "Tricolorul" si revista "Romania Mare"! Nu le voi dezvalui decat cui voi dori eu si la momentul pe care il voi considera potrivit! Sau, poate, niciodata, nimanui, niciunde!
Tinerii peremisti, cazuti ca musca-n lapte intr-un "razboi" care nu ii priveste in acest moment, merita si o precizare: organizatia a fost dizolvata, nu desfiintata, iar membrii de rand, inscrisi in PRM, nu sunt exclusi din partid, sper ca nu e greu de inteles.
Pe de alta parte, daca privim "problema" in termenii (odiosi) de marketing politic, i-as intreba pe mega-jurnalistii, mega-realizatorii tv si pe mega-formatorii de opinie (fosti si actuali securisti) cum indraznesc sa afirme ca PRM e pe moarte, expirat, iar membrii sai, fiind prea in varsta, dispar pe zi ce trece pe cale naturala sau abia isi duc zilele, etc.? Si, "brusc si dintr-odata" acorda spatii largi, in emisiuni, reprezentantilor OTRM?
Stiu ca nu va convine, dar PRM are simpatizanti si votanti mult mai multi decat credeti, fara sa fie inscrisi, oficial, in partid, in diferite filiale, in Organizatia de Tineret sau in Organizatia de Femei. In ei consta forta noastra reala! In cei care cred in doctrina nationala si ca ROMANIA TREBUIE REDATA ROMANILOR! De restul, sa se aleaga praful si pulberea! USL si Miscarea Populara ii asteapta cu bratele deschise!

6 comentarii:

Cristina spunea...

Aveti dreptate, ca membra a PRM-ului si chiar a Biroului national OTRM, ca forta PRM-ului sta in simpatizanti si votanti sai. Tineretul nostru este mai numeros cel decat al altor partide , unele parlamentare. Poate ati sesizat cat de ocoliti am fost(noi tineri) la Congres de diferite posturi TV.
Cred ca "Romania trebuie redata Romanilor", realitatea si adevarul deranjeaza hoti,noi existam-PRM- si cred ca stam unora "in gat", ca si cei care ne voteaza se vor inmulti pe zi ce trece.
Istoria spune ca cei mai bravi dintre traci sunt daci, apoi ca " pe aici nu se trece", daca doar PRM-ul poate sa isi apere teritoriul si cetateni (inclusiv minoritatile nationale) asta este, ne asumam si vom realiza acesta lucru.

Anonim spunea...

Oare tu crezi ce spui???Ai uitat c and il barfeai pe Marinescu???Acum el e bun si noi suntem aia rai??Rusine!!
P.S.Zamfirescu tot crede ca ai sanii lasati ;) ...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim(a), mai degraba.
1.Era civilizat sa te semnezi.
2.Cred ca iti dai seama ca de azi esti la "spam" si nu-ti voi mai pub lica tampeniile.
3.N-ai priceput nimic din ce am spus, voalat, in articol, semn ca esti ori foarte tanara si fara experienta, ceea ce s-ar justifica, intr-un fel, ori esti foarte proasta si sper din suflet ca nu faci parte din PRM!
4.Sub semnul prostiei se afla si exprimarea ca "il barfeam pe Marinescu" sau ca el e bun si voi rai (asta intrece orice culme a stupizeniei, habar nu ai de nimic!) Eu nu barfesc pe nimeni si in general imi aleg cu grija ce si cu cine vorbesc, mai ales in partid. Relatia mea cu dl. Marinescu este foarte rece, practic inexistenta, nu avem vederi comune privind organizarea partidului, dar nu e treaba mea, dansul este vicepresedinte organizatoric. Asta nu ma impiedica sa vad ceea ce vad. Ce legatura are asta cu dizolvarea OTRM? De ce nu ai curaj, sub protectia anonimatului s-o spui?
5.Indiferent de acuze si afirmatii, anumite articole din ziar nu au fost publicate (eu primesc originalul, on-line in fiecare seara, ghinion, deh!). Am cazut si eu "victima colaterala"a "cenzurii", uneori pentru ca am participat la actiuni alaturi de cine nu "trebuia", dar nu am presupus ca sunt eu "tinta", dovada ca nu am facut scandal DESI PUTEAM SA-L FAC!
6.O fi lucrat domnul Zamfirescu la SRI, dar nu cred ca are in dotare ochelari cu care sa "vada" prin haine si, sincer, la varsta mea, pe care oricum nu o arat, ma intereseaza destul de putin anumite aspecte ale fizicului meu si ma indoiesc ca dl. Zamfirescu ar fi preocupat de asa ceva!:)))
7.Banuiesc cine esti, m-ai judecat gresit din prima clipa, habar nu ai cine sunt si ce agenda am, habar nu ai de problemele de sanatate ale parintilor mei. Nu as fi adus in discutie asta cu o nesimtita ca tine, dar cand incepusem sa-ti povestesc despre ele ai intors ostentativ capul in alta parte, dovada ca nu dadeai 2 bani pe ce iti spuneam si, din acel moment, te-am catalogat irevocabil.
8.Te-ai crezut pe cai mari si ai jucat pe o singura carte. Si ai pierdut, asa e "tenis". Dar nu e o tragedie, sunt zeci de partide care au nevoie de oameni.
9.Eu tin la organizatia de tineret, multi stiu asta si am regretat plecarea d-lui Vulpoiu, victima se stie a cui.
Poate nu am explicat, sperand sa pricepeti printre randuri, dar ati cazut ca musca in lapte intr-un conflict care vizeaza alegerile locale si intre prezumtivii candidati!
P.S. Nu iau in discutie apostrofarea "Rusine" de la o mucoasa si in principiu, cam de la nimeni de pe aceasta planeta.
P.P.S. Mi-am pierdut timpul cu atatea explicatii nu pentru tine ci pentru cititorii acestui blog, care pot fi derutati sau nelamuriti in privinta pozitiei mele. Cred ca ti-e clar ca puteam sa nu-ti public mica porcarioara si gata. Dar, unii poate aveau nevoie de precizari suplimentare.

Nicolae Nicu spunea...

@D-na Ruxandra,
Deşi, cîtă vreme comentatorul acesta se ascunde sub fustele anonimatului, avem toate motivele să nu îl credem bărbat sub nici o formă!, dacă aş şti că "Anonim"-ul e... femeie, aş cuteza eu, un bărbat, să contrez obrăznicia de consumaţie a damei, ca într-o parafrazare a gestului cuzist faţă de Moş Ion Roată, adresîndu-vă un sincer: "Sărut sînii, doamnă"!

Altfel, dacă obrăznicia nu vine din partea unei femei, înseamnă că, logic, avem de-a face cu un bădăran, şi punctum.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Domnule Nicu,
Si eu am banuit ca este femeie si inca una complexata rau!
Dar, haideti sa uitam subiectul.
Precizez ca i-am dat o replica mai ampla, necesara pentru alti cititori ai blogului care poate nua au inteles sensul articolului. Cu OTRM am avut mereu o relatie de colaborare excelenta si imi pare rau ca au cazut victime intr-o lupta a seniorilor.
Si daca tot m-am lansat, din nou, in explicatii, daca domnisoara care gestiona site-ul avea curiozitatea sa se consulte cu mine, as fi invatat-o (de bine) cum sa procedeze in cele cateva zile in care a lipsit. M-a considerat, probabil, o cantitate neglijabila si iata rezultatul. Valabil si pentru altii!

Anonim spunea...

Sincer, doamna Lungu, nu trebuia sa lasati acel comentariu rauvoitor. Persoana este dereglata total si oricine din partid stie ca dl. Marinescu v-a sabotat mitingul femeilor, spunand presedintelui partidului in fata a 30 de oameni ca nu stie despre el desi ati aparut intr-o emisiune impreuna chiar in acea zi si chema lumea la miting alaturi de dumneavoastra. Dar probabil anonimul nu era in partid atunci.

Aurelia