vineri, 7 octombrie 2011

CITITI"TRICOLORUL" PE WWW.CORNELIUVADIMTUDOR.BLOGSPOT.COM

De maine, gasiti principalele articole din ziarul "TRICOLORUL" pe www.corneliuvadimtudor.blogspot.com

6 comentarii:

Anonim spunea...

este legal modul in care procedeaza Alina Alupoaei,care ,practic,a confiscat site.urile partidului?Mananca la fiecare fraza,cu pofta, virgule,nu face rabat de la cacofonii,si are pretentia sa fie crezuta?Nu intereseaza pe nimeni ce pareri are ea,noi vrem sa citim Tricolorul.

anca spunea...

pfff,din nou probleme? :(

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Nu imposibil de rezolvat:)

anca spunea...

oricum,neplacuta treaba,si pentru voi si pentru noi :)

Nicolae Nicu spunea...

Nu am intenţia de a mă amesteca într-o chestiune cu care nu am absolut nici o legătură, nu o cunosc temeinic şi de care am luat cunoştinţă ca oricare alt neutru, neimplicat politic pe undeva. Recunosc, sînt simpatizant al PRM, al publicaţiilor sale, al scriitorului şi omului politic Corneliu Vadim Tudor. Deşi, sub acest ultim aspect, în nici un caz nu îl idealizez. Dar, realitatea a dovedit că, în marea majoritate a situaţiilor ivite de-a lungul timpului, domnia sa şi colaboratorii săi apropiaţi au avut dreptate. În fine...

Ceea ce vream să spun este că, în cazul de faţă, nu înţeleg de ce un partid de talia PRM - fie el, deocamdată, ieşit din rîndul partidelor parlamentare - se poate accepta pe sine, în privinţa publicaţiilor sale electronice, la mîna unei persoane fizice. Chiar nu are forţa tehnică şi financiară să devină proprietar pe "domeniile" sale de internet? Sau e vorba de altceva? Este adevărat, unor oameni, calculatorul şi internetul li se pot părea sau le pot fi mai puţin lesnicioase, implicit mai puţin interesante şi de aceea să le acorde prea puţină incredere sau preţuire, dar, dacă e aşa, desigur ei se înşeală. Şi, nu ar trebui lăsaţi să se înşele...

Presa de chioşc are valoarea şi farmecul ei, desigur, probabil nu va dispărea niciodată, dar, cel puţin în prezent, şi mai ales într-o societate pauperă, deculturalizată şi alienată, precum societatea românească de astăzi, ea are tot mai puţină căutare, inclusiv în mediile elevate, de altfel tot mai exclusiviste. Dimpotrivă, presa electronică, deşi încă firavă la noi, este presa viitorului şi aşa va fi inclusiv prin accesibilitate şi comoditate.

Încolo, deprinderea abonării sau a cumpărării ziarului s-a pierdut în ziua de azi, căci, din păcate, sînt lucruri mult mai importante care ne lipsesc sau ne preocupă!

Anonim spunea...

Am fost surprinsa sa constat ca tineretul are curaj sa se ia de Vadim, sper sa îl poata debarca de la conducerea partidului, pt ca pâna nu veti schimba seful, multa lume nu o sa va mai voteze. A publicat ani de zile, saptamanal ce/cum/cât fura PSD, Nastase, iar apoi s-a dus senin si a votat contra ridicarii imunitatii parlampentare a acestul infractor.

Asa a facut cu multe lucruri, a sucit-o ca la Ploiesti, nu te poti baza pe el în nimic.

Pâna veti putea sa-l debarcati, multi vor vota Noua Dreapta, e necesara o miscare nationalista coerenta si cinstita, nu e cazul sefului dvs, îmi pare rau sa va spun asta.

Numai bine,