miercuri, 12 octombrie 2011

DINU PATRICIU IL ATACA PE VADIM!

PRIMESC NENUMARATE TELEFOANE SI E-MAIL-URI LEGATE DE CAMPANIA FURIBUNDA A ZIARULUI "ADEVARUl" IMPOTRIVA LUI VADIM. SPERIAT DE CATUSE, DINU PATRICIU, CARE MEREU A JUCAT LA 2 CAPETE, A SARIT IN BARCA PUTERII. TREABA LUI! PROBLEMA ESTE CA ACEST BANDIT NOTORIU FACE PARTE DINTRE PRIMII 5 DEVALIZATORI AI ROMANIEI SI DE ACEEA ARE BOALA PE CEI CARE IL DEMASCA.
PRINTRE ULTIMELE SALE ABERATII CU PRETENTII DE MASURI DE NATURA ECONOMICA ESTE SI AFIRMATIA CA TREBUIE SA "PUNEM NISIP" PESTE TOT CE S-A INTAMPLAT, PESTE JAFUL NATIONAL SI PESTE ARTIZANII SI PROFITORII ACESTUI JAF. NISIP AR TREBUI SA PUNEM PESTE MUFA TA, MAFIOT ORDINAR SI IPOCRIT!
"Măsurile actualei Puteri sunt considerate de Dinu Patriciu măsuri pompieristice, ca şi cum "a scoate apa cu găletuşa din vaporul care se scufundă".

Omul de afaceri este de părere că există resurse bugetare, precizând că "doar in Elveţia e vorba de 18 miliarde de euro veniti din Romania, potrivit statisticilor unor bancheri. Stau degeaba acolo pentru ca noi îi fugărim pe corupţi, in ghilimele, de fapt pe toti oamenii de afaceri din România", a argumentat el.

El a explicat ca in Romania exista trei milioane de oameni care au dosare penale, dintre care doua milioane au la baza acuzaţii economice.

"Ar trebui să ne uităm să vedem dacă nu cumva competiţia poate fi curată în România, vânzarea rapidă a tot ce a mai rămas la stat, inclusiv cărămizile care au rămas din clădirile administrative, ar putea fi o soluţie, iar o amnistie fiscală este mai mult decât necesară", consideră Patriciu.

"Peste acest trecut trebuie să punem nisip, să uitam. Vreau să propun o amnistie fiscală cu plata către stat a unui impozit fix - 3,5 sau 7%" din avere, a precizat cel mai bogat om de afaceri din România, în exclusivitate la Realitatea TV. "





Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/patriciu-in-elvetia-stau-18-miliarde-de-euro-proveniti-din-romania-vezi-video_712744.html#ixzz1aadBS9bE

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce penibil arata cu lacrimi in ochi. Din miliardar, primul arestat al natiunii. S-a dat cu Basescu si acum e cel mai tare.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Lacrimile acelea i-au scos in evidenta lasitatea. Asta e barbat? O zdreanta!

fotograf nunta narcisa spunea...

nu e ceva anormal ca un barbat sa aiba lacrimi in ochi dar putea sa nu le arate!

Nicolae Nicu spunea...

Patriciu vrea să pună nisip?! Vă daţi seama ce adevăr grăieşte gura prostului? Deci, să pună nisip pe trecut. Ca pisica pe... pardon de expresie!

Mda. Asta vine ca aberaţia din anii '90, tot a lor, a devalizatorilor postdecembrişti, care au insistat şi au reuşit, cu complicitatea puterii politice aferente, să introducă în Constituţie "garantarea proprietăţii". Cu alte cuvinte, tîlharii au impus victimei, Statul Român, să le garanteze dreptul de proprietate asupra prăzii! Să pună, adică, nisipul legii asupra mizeriei lor infracţionale. Pentru ca, să fie ei siguri şi să doarmă liniştiţi că, ceea ce au jefuit din averea ţării rămîne al lor, garantat, din generaţie în generaţie.

La drept vorbind, doar nu ne-am fi aşteptat ca infractorii ăştia încăpuşaţi pe averea naţională să ceară Statului Român să garanteze proprietatea provenită din muncă! Ei bine, iată unde au ajuns cu tupeul acum: ne cer şi să uităm!! Da-da! S-o creadă ei... Vine el timpul socotelilor, nici o grijă!