vineri, 27 ianuarie 2012

CE-AI CAUTAT PETRICA IN PIATA UNIVERSITATII? CHIAR N-AI PIC DE RUSINE?

PETRE ROMAN SE AFLA PRINTRE PRIMII TREI CALAI AI ECONOMIEI ROMANESTI. ARE UN LOC PE PODIUM, CAREVASAZICA. A DISTRUS SI BAZA MATERIALA SOCIALISTA SI PE CEA "CAPITALISTA" ABIA INFIRIPATA. FIU DE COMINTERNIST, LA UN PAS SA DEVINA GINERE "DE DICTATOR COMUNIST", TRANSFORMAT PESTE NOAPTE IN"REVOLUTIONAR" DUPA CARE S-A VOPSIT IN "LIBERAL". PE SCURT, O JIGODIE OPORTUNISTA CARE AR TREBUI SA STEA IN BANCA LUI SA UITE LUMEA DE EL. ORICUM, INTR-O TARA NORMALA TREBUIA SA INFUNDE PUSCARIA!

10 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

De unde rusine la tupeistul asta? A primit ce merita talharu'!

Georgescu spunea...

Nu trebuia sa mearga in Piata Universitatii acolo fiind zona libera de politicieni.Petre Roman a fost dat jos din conducerea PD, pe care l-a fondat,de Basescu, Berceanu(Cale ferata), Videanu (Bordura)pentru ca nu permitea furtul din banul public. In afara greselilor a facut un lucru pe care niciun prim ministru nu l-ar fi facut: ne-a vandut apartamentele la vechiul pret incat in 1-2 ani si pensionarii au reusit sa le achite.

Cristina spunea...

parca a trecut pe la pensionari , pana sa ajunga la liberali, ma rog intre timp o fi intinerit , cica are o sotie aproape de varsta fiicei lui si copil mai mic decat nepotul, asa o fi ?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
El chiar se crede "revolutionar":)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Domnul Georgescu,
Am ramas cu impresia ca la vanzarea apartamentelor a contribuit Ion Iliescu. Dar nu au dus treaba pana la capat. Si astazi sunt case nationalizate cu situatie incerta si chiriasii care le-au cumparat cu acte in regula sunt aruncati in strada.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Cristina,
Uitasem, draga, de popasul pe la pensionari. Probabil ca, vorba ta, noua nevasta l-a "intinerit":)))

CRISTINEL spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=aV_UnerlUXk

NOI CEI CARE TRAIM DEPARTE, INCERCAM CA FIM APROAPE, DE CEI DE ACASA.AM PROTESTAT SI NOI LA MINUS 25 DE GRADE, DAR CE IMPORTANTA A AVUT!?URMARITI LINKUL DE MAI SUS SI VEDETI DE CE.SINTEM OARE LA LIMITA OMENIEI SI IN PRAPASTIA MIZERABILA A JIGODILOR OMENIRII?
SINTEM PREA MULTI SI CE MAI CONTEAZA CA NE INJUMATATIM?
UNDE E BISERICA SURDA SI MUTA?CRESTINI TREZITIVA!
SIMPLA POZA A TRIBUNULUI ORIUNDE AR APAREA E PRIVITA MAI RAU DECIT POZA LUI HITLER(HITLER APARE MAI MULT IN PRESA DIN ROMANIA, DECIT VADIM TUDOR)...INCERCATI SA GASITI UN RASPUNS, FARA SA PRIVITI NICAIERI(MA REFER LA MEDIA) SI DESCOPERITI INTUNERICUL IN CARE SINTEM.

http://www.youtube.com/watch?v=b-Ov_MjjAVg&list=HL1328064636&feature=mh_lolz

anca spunea...

rusine la asta? pai a doua zi se lafaia pe la Antene in studio ... no comm

Anonim spunea...

Scuzati-ma daca pun o intrebare deplasata pt acest blog,dar este adevarat ca Marius Marinescu nu mai face parte din P.R.M?

Anonim spunea...

Criza dar nu pentru UDMR. Minoritatilor le-au fost sporite fondurile pentru 2012. Romanii din Covasna , Harghita si Mures 0 lei! Romanii din afara frontierelor discriminati.
http://www.rgnpress.ro/rgn_12/categorii/politic/4539--criza-dar-nu-pentru-udmr-minoritatilor-le-au-fost-sporite-fondurile-pentru-2012-romanii-din-covasna--harghita-si-mures-0-lei-romanii-din-afara-frontierelor-discriminati.html

A doua Roşia Montană: Gazul de şist, ce ne-ar putea scăpa de dependenţa de ruşi, este dat pe mâna evreului Rockefeller
http://apologeticum.wordpress.com/2012/01/31/a-doua-rosia-montana-gazul-de-sist-ce-ne-ar-putea-scapa-de-dependenta-de-rusi-este-dat-pe-mana-evreului-rockefeller/#more-15538