luni, 2 iulie 2012

ORICE CRETIN SE FACE "DOCTOR" IN CEVA.

In tara asta orice cretin varat in politica s-a facut  "Doctor" in ceva. Nu imi pare rau ca eu nu m-am preocupat de povestea asta. Nu mi-ar fi folosit la nimic. Am absolvit facultatea ca sefa de promotie pe tara, a tras lumea de mine sa-mi dau doctoratul, eu am preferat sa creez locuri de munca. Ma deranjeaza, insa, ca si aceasta institutie nobila este tarata in noroi de orice impostor-plagiator. Nu ma refer la cineva anume, lista e prea lunga, oricum. Cum bine spunea Mircea Badea, in tara asta plina de minti "luminate" cum se face ca totul e la pamant?

5 comentarii:

Anonim spunea...

dar cite locuri de munca ai creat, doamna? 2-3? Ca toto timpul de asta vorbesti

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Bai, anonim bine informat!
Sincer, cred ca esti doar un bou pe care l-am concediat intr-un anume moment,prin anii 96-98, de mult bine ce ne-a adus guvernarea CDR, pentru ca NIMENI nu are cum sa stie cate locuri de munca am creat EU!
Prin absurd, daca as fi creat doar UN (UNUL SINGUR,1,1,1,1, sa priceapa toti idiotii!) loc de munca, PENTRU MINE si la fel ar fi putut face 1-2-3 milioane de romani,incurajati sa devina contribuabili la stat (unul mafiot, de altfel) si nu emigranti, si tot ar fi ceva.Tot s-ar fi strans bani la buget cu care sa-i platim pe frustratii ratati sau pe postacii partidelor care ne-au dus la faliment. Ia zi-ne, tu ce varsta ai, cu ce te ocupi, din ce traiesti? Poate esti vreun "doctor" de simti nevoia sa-l aperi pe VP?

Anonim spunea...

Si ce daca doamna Lungu vorbeste despre ce a realizat? Tu cate locuri de munca ai creat? Si despre ce ar trebui sa vorbim? Nu despre locuri de munca, nu despre standardul pe care ni-l dorim, nu despre o viata mai buna?Sint tanar si nu vreau sa emigrez. Nu vreau sa-mi las de izbeliste parintii bolnavi si sora cea mica. Doamna, puneti-l la punct pe acest derbedeu analfabet!

Anonim spunea...

Propaganda portocalie a fost inlocuita cu a USL-ului. ce josnic, asta e pe unii ii f... grija, cate locuri de munca ati facut, treaba dumneavoastra, unii au facut, altii dimpotriva... Rusine!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anonimilor,
Va multumesc dar nu am nevoie de nimeni care sa ma apere de dobitoci. Ei exista si... voteaza. E dreptul lor "constitutional". Nu vreau sa pun la punct pe nimeni. Il trimit in SPAM unde "moare", virtual, desigur. Cred ca e suficient!:)