luni, 2 iulie 2012

VICTOR PONTA SI ANTENA 3 NE CRED PE TOTI PROSTI !

Victor Ponta ne spunea ritos cum nu stiu ce premier al nu stiu carei tari s-a "interesat de starea" lui Adrian Nastase. Bravos! Sa-si miste fundul in acest sens si premierii si ambasadorii tarilor care au insfacat cate o halca din Romania si care au beneficiat de o serie de privatizari frauduloase concertate de PSD-PD-PNTCD-PNL. As incepe cu cel austriac...
P.S. Incep scumpirile in lant. Ce-mi place de USL! Ha, Ha!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Dar de ce nu vorbesti,mata, cuconita si de esecul SPECTACULOS inregistrat de candidatii PRM la alegeri? Parca ai scris un articol in care vorbeai de un succes fulminant al PRM-ului . Unde? in parcul IOR.

cristina spunea...

au promis ca vor repara " nedreptati salariale , reduceri, etc" in minutil 2 dupa venirea la guvernare

au trecut aproape 2 luni si au dat frimituri si vor recupera din diferentele de inflatie, din mariri de preturi de 2-3 ori poate mai mult ce ar fi trebuit sa dea, deci pe langa c promisiunile facut dar nerespectate mai iau prin maririle preturilor din putinul cetatenilor

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim, tare-n dinti!
Si daca PRM a inregistrat un asa-zis esec, care-i treaba dumitale? Te ajuta cu ceva? Ti-a facut vreun rau PRM? Spune-ne si noua. Dupa tonul tau, cred ca esti chiar un peremist care sufera de mania persecutiei!Vreun frustrat pe care noi nu-l retinem in PRM! Drum lung si cale batuta, d-le, celelalte partide abi asteapta noi membri cotizanti! Cat despre actiunea din parcul IOR, care-i treaba? Suferi ca nu ti-am dat vreun pix (peste ochi)?
Nu te agita cu vreun raspuns, esti SPAM, daca stii ce inseamna asta!:)))))))))

Anonim spunea...

Cuconelule anonim, sper sa nu te inbolnavesti din cauza esecului SPECTACULOS al PRM. SI< doamne-feri, sa nu vina Salvarea la timp. Sau sa ramai somer, pe drumuri si USL sa nu-ti dea vreun codru de paine tie si lu tot neamu tau. Sper sa fii doar un disperat, platit sa puna comentarii cretine pe niste bloguri.Doamna Lungu, sper ca nu bagati in seama asemenea specimene penibile.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Haideti sa nu raspundem la provocari aiurite, caci altfel plecati toti la SPAM! I-am raspuns "persoanei" care se pare ca stie foarte bine ce s-a intamplat in parcul IOR (unde contracandidatii mei au impartit bani si bunuri de valoare). Gata, campania s-a terminat, sa ne vedem de treburile noastre asa cum crede fiecare de cuviinta. Celor care urasc PRM-ul fara motiv le doresc "sanatate" si "prosperitate" oferite de partidele care au dovedit ce pot face de 22 de ani incoace.
Acum, ca PRM a fost cotat de CCSB cu 1% sper ca veti fi mai fericiti, vaca va da mai mult lapte, iarba va creste mai deasa, locurile de munca sunt garla pe piata, amanta presteaza mai cu foc, totul e super OK! La mai mare!

Anonim spunea...

Doamna Lungu,
persoana aceea a facut parte din echipa dum,neavoastra, fiti cu bagare de seama pe viitor. Nu cred ca va intereseaza numele meu.

cristinel spunea...

Ponta a facut crini!Atentie la "mirosurile", care vor aparea!
Efectul de turma si lipsa rationamentului=bucuria dusmanilor.Memorie scurta inteleg, dar deloc!?Nu e departe ziua ,cind vom cinta: "Hai la lupta cea mare"...Decit sa postati aiurea-n tramvai si sa faceti bascalie mai bine promovati umorul(daca sinteti capabili).In rest, nu pot sa fiu decit simpantizantul SPAM, care trebuie distribuit ,fara intirziere nenorocitilor,falnici cozi de topor.Hai sictir mizerabilior(vorba lui Vadim),ca nu el si PRM v-a adus in sapa de lemn.