luni, 22 octombrie 2012

BECALI, PENELIST CONVINS!

Becali a plecat la PNL unde "toata" lumea rade, canta si danseaza de fericire ca USL mai aduna 1-2 procente. Intrucat stiu cum sta treaba in partidele considerate mai "mici", am si eu o intrebare: ce parere credeti ca au activistii PNG ramasi pe dinafara? Dar membrii simpli de partid? Dar electoratul lui care uraste din rarunchi partidele care au jefuit tara? Vom trai si vom vedea. Consider ca locul lui Becali e langa PRM. Mai e timp sa se suceasca:)))))

7 comentarii:

Anonim spunea...

PENALIST.

Nicu Braila spunea...

D-ul VADIM, a dorit sa le ia pe Oana Zavoreanca cu masa cu tot, apoi pe Mariana Moculescu.
CE CIRC... sunt oameni lipsiti de caracter.

Anonim spunea...

va rog sa-mi spuneti ce este cu mediatizarea din ultimele zile a lui vadim.eu cred ca nu mai este el.dvs ce credeti.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonimi,
N-as vrea sa ma bag in discutia asta, desi sunt foaaaarte tentata...La prima Conferinta de presa la care a participat oana z. eram in sala, ca simplu membru, in 2006. Stiu multe...
Am 2 intrebari pentru cititorii mei:
1. Un temperament ca al oanei z. ar fi lasat secreta asa-zisa "tentativa de viol"? S-a trezit dupa 4 ani, in preajma alegerilor? E nebunie curata.
2. Presedintele PRM, familist convins s-ar fi expus la asa ceva in biroul Senatului?
3. In legatura cu cezar marin va intreb pe TOTI: daca ati lucra pentru cineva ati sta doi ani fara sa primiti salariu si fara sa va plangeti. Eu cred ca nu, iar daca da inseamna ca ati avut alte intentii...sau misiuni.
3. Cred ca televiziunile aservite USL-ului fac un joc politic infect pentru ca fiecare procent conteaza pentru ei. Nu e vorba numai de rating e joc politic pur!
4. Va rog nu ma mai abordati pe aceasta tema. Daca ma voi hotari sa iau atitudine o voi face public, la ora de maxima audienta!

Nicu Braila spunea...

Te rog sa fi luptatoare pentru cauza partidului nationalist si justitiar - PARTIDUL ROMANIA MARE - si nu sa pui palma la tot felul de derbedei care fac numai rau partidului.

Ana Maria Musulete spunea...

Stimata doamna Ruxandra Lungu,
Te rog din suflet, nu te baga in mocirla acestui individ Corneliu Vadim Tudor. Nu te lasa sa te murdareasca, sa va murdareasca pe toti PRM-istii curati. Luptati pentru cauza partidului. Cunosc bine situatia in care va aflati, stiu stilul, stapanesc metodele.
Va doresc succes.
Ana Maria Musulete

Anonim spunea...

"Revolta ANTICOMUNISTA din 1956 aniversata de nationalistii unguri si francezi. S-a cerut anularea TRIANONULUI!

Mii de persoane au mărşăluit marţi în Budapesta la chemarea aripii de tineret a partidului naţionalist Jobbik pentru a marca 56 de ani de la revolta anticomunistă din 1956, înăbuşită de tancurile sovietice. Cu această ocazie s-a cerut şi anularea Tratatului de la Trianon şi alipirea Ardealului la Ungaria.

Gregory Wolf, liderul organizaţiei de tineret, a declarat în faţa manifestanţilor, care purtau torţe aprinse, steaguri ale partidului sau drapele naţionale, că “lecţia din 1956 ne învaţă că nu cantitatea, ci calitatea contează”. În acest sens, acesta a dat exemplul grupurilor mici dar determinate care au aprins fitilul revoltei împotriva sistemului de ocupaţie din acea perioadă.

Liderul formaţiunii, Vona Gabor, a făcut însă o paralelă între situaţia din 1956 şi cea din 2012. Acesta a subliniat că şi atunci şi acum Ungaria este obedientă unui un regim străin, respectiv imperiul sovietic şi actualmente Uniunea Europeană.

Inedită a fost participarea europarlamentarului francez Bruno Gollnisch, membru al partidului Frontul Naţional. După ce a lăudat rezistenţa antisovietică maghiară, acesta a mai cerut în discursul său nici mai mult nici mai puţin decât anularea Tratatului de la Trianon, care a consfinţit destrămarea Ungariei Mari după Primul Război Mondial şi implicit unirea Transilvaniei, o parte a Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.

După marş, circa 10.000 de persoane (conform organizatorilor) au participat la un concert de muzică identitară.

Alianţa Tinerilor de Dreapta – Mişcarea pentru o Ungarie mai bună (Jobbik) a obţinut 17 la sută din voturi în urma alegerilor generale din 2010 şi un număr de 45 de parlamentari. La nivel european partidul are legături strânse cu mai multe formaţiuni naţionaliste, precum Frontul Naţional din Franţa sau Naţional-Democraţii din Suedia. După alegerile europarlamentare din 2009, Jobbik a obţinut aproape 15 procente din totalul voturilor exprimate, revenindu-i 3 locuri în Parlamentul European."

http://www.napocanews.ro/2012/10/revolta-anticomunista-din-1956-aniversata-de-nationalistii-unguri-si-francezi-s-a-cerut-anularea-trianonului.html