joi, 25 iulie 2013

RUSINE TUTUROR TELEVIZIUNILOR DIN ROMANIA!

RUŞINE TUTUROR TELEVIZIUNILOR DIN ROMÂNIA!
DIN ZIARUL TRICOLORUL,25 IULIE 2013
EDITORIAL DE RUXANDRA LUNGU

UPDATE: PRIETENI SI NEPRIETENI,
DACA STITI SA CITITI, DAR NU INTELEGETI CEEA CE CITITI, OCOLITI ACEST ARTICOL.
DACA INTELEGETI CE CITITI, TEXTUAL, DAR NU CITITI PRINTRE RANDURI, NU AVETI SUBTILITATEA DE A RECEPTA SUBANTELESURILE UNUI TEXT, OCOLITI ACEST ARTICOL SI, MAI ALES, ABTINETI-VA DE LA COMENTARII FARA LEGATURA CU SUBIECTUL.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!


"De regulă, weekend-urile sînt lipsite de evenimente demne de comentat la televiziunile de „ştiri“. Aşa că, ele, televiziunile, profită de cel mai neînsemnat eveniment domestic, de cel mai banal accident de maşină, de orice găină care a „născut pui vii“, ca să răsucească subiectul şi pe faţă, şi pe dos. O mană cerească pentru aceşti gropari ai mass-media au fost tragicul accident din Muntenegru, dar şi moartea unui milionar ucis, recent, de tren. De unde rezultă că trenul a fost de vină, şi nu prostia, aroganţa şi sfidarea unuia care credea că banul îl face nemuritor. Fiindcă nu degeaba este denumit „ochiul dracului“. Dacă aducerea în ţară a lui Omar Hayssam merită cîteva dezbateri, deşi avem convingerea că adevărul nu va fi aflat niciodată, cel puţin nu în timpul vieţii noastre, înmormîntarea cu surle şi tobe a rechinului imobiliar din Ilfov a lăsat o naţiune întreagă cu gura căscată în legătură cu modul în care s-a degradat presa din România.
Şi totuşi, în week-end-ul care tocmai a trecut, la Bucureşti a avut loc un eveniment care ar fi trebuit să trezească interesul oricărui jurnalist profesionist, oricărui deontolog cu pretenţii: Congresul Extraordinar al Partidului România Mare, partid europarlamentar, unicul partid naţionalist şi justiţiar din România. Formaţiune în care, din nefericire pentru unitatea sa, există nişte controverse şi nişte frămîntări care, ce-i drept, nu le-au ocolit nici pe celelalte partide, intens mediatizate, intens promovate, deşi populate de personaje de o calitate mai mult decît îndoielnică, din toate punctele de vedere. Nu vom reveni asupra articolelor şi a comunicatelor de presă oficiale din ziarul nostru legate de acest eveniment, şi nici asupra unor dezinformări inerente în astfel de situaţii, dar ceea ce ne-a mirat (vorba vine) peste măsură este faptul că televiziunile, cu excepţia uneia care ne-a acordat atenţie preţ de un minut, s-au făcut că plouă, în schimb au descris, cu lux de amănunte, unele groteşti, altele de un penibil extrem, toate etapele înmormîntării celui „ucis de tren“, precum şi toate incidentele: crime, incendieri, accidente sau alte nenorociri care, de regulă, se petrec, zilnic, în ţara noastră, şi nu numai. De ce această conspiraţie a tăcerii? O mass-media avidă de scandal şi rating cu orice preţ? Pentru că, în conştiinţa publică, Partidul România Mare trebuie să dispară. Aceasta este comanda politică. Pentru că PRM deranjează prin adevărurile spuse de-a lungul anilor, şi, iată, confirmate. Dovada cea mai recentă: cazul Omar Hayssam, scos de la naftalină şi introdus pe agenda cetăţeanului uşor de manipulat, din motive cunoscute de toţi. Şi, că veni vorba, printre toate scenariile vehiculate, comentatorii de duzină uită un lucru esenţial. Omar Hayssam a făcut puşcărie în Siria pentru că era agent israelian. Aşa că vom vedea, pînă la urmă, dacă aducerea lui în România îi va fi pedeapsă, sau binecuvîntare…"






6 comentarii:

Unknown spunea...

Doamnă,

Am aflat din presă că "Vadim l-a exclus din PRM pe Funar". L-am simpatizat pe Corneliu Vadim Tudor. Dar chiar nu mai are discernământ ? Mă întreb, când vă va exclude şi pe dv. ? E în stare să-l excludă şi pe Dumnezeu din Lume !

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Motivele excluderii domnului Funar le puteti citi in comunicatul de presa al PRM. Cand ma va exclude si pe mine? Numai Dumnezeu stie caci nu am de gand sa apelez la clarvazatori. Oricum, e pacat ca nu s-a ajuns la o intelegere...

Unknown spunea...

Într-adevăr, păcat.
Bucuria duşmanilor.

Cristina spunea...

PRM -ul trebuie prezentat ca fantomatic cu membri de partid atat de batrani incat sa ne punem intrabarea "prin ce efort au ajuns acolo"( acolo = diversele actiuni ale partidului).
cand terte persoane afla ca sunt membru PRM, aflu ca doar eu si Vadim mai suntem membri in opinia acestora
PRM-ul are membri de valoare , care pot sa faca schimbari in societate. Tarile UE sunt nationaliste, conform europaralantarului Ramona Manescu ( Prinde Europa, in campania din 2009) " Germania voteaza nationalist" am intrabat-o public noi de ce nu putem pentru a afalca ca suntem mici.

nu este o rusine sa fii nationalist, decat pentru diversele televiziuni -poate

Anonim spunea...

"Europa si pericolul dac"

http://www.ziuaveche.ro/exclusiv-zv/dezbateri/europa-si-pericolul-dac-182273.html

Anonim spunea...

De ce nu vine nimeni cu un proiect pentru declararea Rosiei Montana zona libera? In cazul asta nu ar mai avea nevoie de cianuri si minierit.