joi, 4 decembrie 2008

REVIN!


Nu-mi place sa reactionez "la cald", nechibzuit si, mai ales, in lipsa tuturor informatiilor edificatoare. Din acest motiv am intarziat cu comentariile!
IN PRIMUL RAND, doresc sa le multumesc celor care m-au votat si care mi-au oferit un procent (4,15%) cu care nu-mi este rusine in partid.
In conditiile in care PRM a fost interzis (fie si prin pretentiile financiare emise) la televiziuni si in presa scrisa, in conditiile in care nu am tricotat in direct (desi, inainte de'89, castigam 2-3 salarii in plus din colaborarile cu Fondul Plastic, deci poate eram chiar indreptatita s-o fac), in conditiile in care nu am cantat, n-am dansat si nici nu am calcat camasi, la televizor, in emisiuni de divertisment, mai mult sau mai putin indoielnice, scorul e chiar bun. Cat despre impartit gogonele, n-o sa ma vedeti, desi este o strategie rodnica. Ma mai gandesc, totusi!
Daca mai adaug si faptul ca, in sectorul 3, afisajul a fost sabotat (o sa va povestesc o intamplare "hazlie", altadata) iar aprobari pentru prisme si bannere nu s-au dat decat "portocaliilor"(poate sa fi fost vagi exceptii), inca o data, nu mi-e rusine cu ce am realizat.
Mi-ar fi crapat obrazul, insa, daca, pe postul Realitatea TV, ar fi aparut (parca acum doua zile) un film realizat cu camera ascunsa, in care oamenii ar fi fost mituiti cu 500.000-1.000.000 de lei vechi pentru a vota cu mine. Chiar daca n-as fi dat, personal, banii (evident) si m-as fi prefacut ca nu am nici habar de asta! Constiinta mea s-ar fi simtit manjita si victoria, amara!
Candidez pentru prima oara, am dobandit o experienta pretioasa, am participat la dezbateri, am discutat, direct, cu oamenii.
Nu regret nimic, nu voi abandona politica, nu voi renunta la blog, asta ca sa raspund si celor care mi-au scris.
Despre alegeri, daca si in ce masura au fost fraudate, despre efectele uninominalului, despre contracandidatii mei pe care, ati vazut, nu i-am atacat niciodata, in postarile viitoare!
Deocamdata, plec in week-end, la munte, voi sta in cucuiul patului toata ziua, cu un ochi la zapada de afara si cu celalalt la televizor, savurand luptele crancene pentru guvernare, jocurile dintre cele trei partide situate in pozitia de a face aliante, "contra naturii", imposibil de explicat alegatorilor.
Si, mai ales,voi numara, una cate una, "lacrimile" celor care se vor premieri, dar nu vor fi niciodata!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Petrecere frumoasa. Sa nu stai prea mult :)))

Anonim spunea...

Pentru ca sa cistigi o data bine ,trebuie sa pierzi de mai multe ori putin,cite putin, mult si apoi ai sa cistigi.Un anonim

Anonim spunea...

Weekend placut si odihna pe masura.