luni, 15 decembrie 2008

ZIUA IN CARE VIN PESTII ! SAU PORCII !


Cateva zile n-am scris nimic pentru ca am vrut sa se finalizeze Pactul asta al foamei, cum scria un ziar respectabil. Mi-e scarba si ma bucur ca optiunile mele sunt altele si ca n-am fost nevoita sa votez PSD sau PDL. Aceasta unire (intre vechii fesenisti) a fost comentata si rascomentata, iar de dimineata vroiam sa scriu si eu cateva randuri.
Dar, surpriza! In tara in care nu te plictisesti niciodata decat de greatza, se poate intampla absolut orice!
Stolo nu mai vrea sa fie premier! Toata lumea comenteaza si face scenarii, care mai de care!
Televiziunile vuiesc, analistii intorc problema si pe fata si pe dos.
Eu cred un singur lucru, relativ simplu!

Omul, finantist, economist, ce vrea el sa fie, s-a "prins" de un lucru: economia este la pamant, criza este reala si nu ne va ocoli, de productie nici nu poate fi vorba, nu mai avem nici cu cine, nici cu ce, doar de consum, consum, consum, din import, evident. De cand a fost el premier (unii vedeau introducerea TVA ca pe o mare realizare, n-am inteles de ce?) Romania a mers din rau in mai rau.
Si-a dat seama, la timp, ca bugetul isi da duhul, ca haita de fomisti il va compromite iremediabil si s-a retras!
Ca motivele invocate par puerile, asta este! Doar nu voiati sa bage spaima in populatia hipnotizata de circul televizat si de apropierea vacantei de iarna!
Daca Basescu stia sau nu, daca Boc va fi in stare sa struneasca srutocamila asta, nu ma intereseaza, pentru ca nu le dau mai mult de cateva luni!

Romanii inunda hipermarketurile, beculete multe, brazi, mosi, concerte, zbantuiala in cluburi, vacante la schi!

Isi mai aminteste cineva filmul "Ziua in care vin pestii?"

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ruxi,

Ramai fara cuvinte cand vezi ce se intampla. Stii, de unde eram convinsa ca tot ce se intampla sunt scenarii bine puse la punct, in scopuri anume, incep sa cred ca de fapt suntem condusi de o sleahta de imbecili care-si traiesc aventura vietii pe spatele nostru.
Astia ne omoara sigur.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

In "profilul meu" amintesc despre gasca de impostori. Exact asta este. Experimenteaza pe noi, sunt prosti la modul prorpriu si actioneaza cu rea-credinta!

Anonim spunea...

Eu tin minte filmul, e foarte vechi, cu Candice Bergen parca.
In urma unui experiment nuclear pestii mureau si veneau pe plaja unei insule iar populatia, turistii se distrau intr-un dezmat total fatra sa stie ca fusesera iradiati. Un reporter parca descoperea totul. Tare film!
Si misto comparatia ta.
Numai ca acum vin porcii, ai dreptate!
Marcelina

DUMITRU spunea...

stimata doamna,am fost sustinator,simpatizant,al familiei romania mare de la infiintare,vara lui 90 sau 91.20 de ani am sustinut ideile si doctrina prm.desi vedeam ca tudor incepea sa dea rateuri.vocabular suburban indiferent despre cine era vorba.incet incet am constatat ca cei mai impotanti colaboratori au plecat.bineinteles daca nu mai erau cu el,deveneau subit,tigani, jidani,bozgori si tot felul de epitete care nu descalificau persoanele in cauza cat il decalificau pe el.pana si pe ghita funar la facut contabil,socotitor de c.a.p.din partea mea ii spun sa-i fie RUSINE.SUNT MAI MARE DECAT EL.DESI PE LA EMISIUNILE TV UNDE ESTE INVITAT,SPER CA PE BUNE,NU CERE EL,DESI NU MAI ARE CE SPUNE,TRATEAZA MODERATORI SAU CEILALTI PARTICIPANTI DE PE O POZITIE "MAI TANARUL MEU "ETC ETC.AR FACE FFFF BINE SA PLECE.GURA BATE CURUL.L-AS FI DORIT MULT SA FIE PRESEDINTELE ROMANILOR.DAR NU ASA.UNUL CARE SE LAUDA CA A REGULAT 1000 DE FEMEI SI ARE COUA COPILE ACASA NU MERITA ATENTIE.