vineri, 27 februarie 2009

CUM SE FACE CA ABIA ACUM AM DESCOPERIT NEPOTISMUL !


Isterie generala, in presa, in cazul nepoatei lui Boc.

Ca de obicei, jurnalistii trateaza efectul si nu cauza unei astfel de situatii.

Le cer scuze, anticipat, celor care nu intra in aceasta categorie, dar, cand salariul unora dintre ei, dobandit prin munca asidua, sacrificii si stress, sare de 40 de milioane de lei vechi (nu-i bagam in seama pe cei platiti cu mii de euro, va rog sa ma intelegeti, e foarte bine, daca patronul are, n-are decat sa dea, cata vreme plateste si impozitele aferente), e greu, pentru unii, sa priceapa ca exista oameni care se bucura sa primeasca un venit "bunicel" de la stat, venit sigur, pentru care nu trebuie sa dovedeasca mare lucru, nici competenta, nici doctorat, nici CV umflat cu pompa!

Pentru ca, in contextul in care sistemul privat (al intreprinzatorilor onesti) se afla in colaps, multi alti oameni cauta un locsor, caldut, la stat!

Prin anii '90, cand o mana de visatori credeau ca vor "cladi" capitalismul, in Romania, bugetarii erau de 10 ori mai putini iar"bugetarii de lux" nu existau, cand multi dintre analistii politici si economici de azi, agresivi si atoatestiutori, se intrebau, in oglinda, ce sex au, nimeni nu-si imagina ca tara noastra va deveni, dupa 20 de ani, ASA!

Intre timp, baietii s-au desteptat. Taietorii cascavalului s-au gandit sa-si faca parte. Si atunci, potentatii zilei, neamurile, prietenii si cei inruditi la a saptea spita de la roata au avut o revelatie si au priceput ca bugetul tarii e o vaca buna de muls, in folosul lor! Le-a luat cativa ani sa inteleaga cum se face si au actionat.

TOTI cei care au fost la putere au practicat nepotismul.

Dintotdeauna, tara asta a apartinut nepotilor si amantelor. Si opinia publica a tacut malc. Si presa a intors capul, cand i-a convenit.

Si, acum, se trezesc toti, din somn, si se iau de Boc.

Si, la ce va folosi?

Credeti ca se va intampla ceva notabil?

Daca Mihaela Boc ar iesi la rampa (eu asa as sfatui-o) cu televiziunile siroind in urma-i si si-ar da demisia cu surle si trambite, cu lacrimi innodate sub barbie, credeti ca asta ar schimba ceva?

Nu! Sau poate ca "Da" si acest gest ar fi o rampa de lansare excelenta, in politica, pentru aceasta fata, pana acum anonima!

Bagati o fotografie mai comerciala, o poveste de viata pe masura, un pictorial fierbinte intr-o revista colorata, folosind un make-up artist preferat al "vedetelor", un hair-stylist la moda, o creatoare de vesminte scumpe si PR, la greu, si succesul este garantat!

Daca o plimbati si pe la cateva televiziuni insetate de rating, le "taie" pe Udrea, Roberta si Ridzi!

10 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acum a angajat si soferul pe post de consilier. O va angaja si pe maica-sa consiliera pe probleme zootehnice? Problema e ca poate nu se lua nimeni de nepotismul lui Boc, daca nu era faza cu concedierea in bloc si mai ales a gravidei. Bineinteles ca Piticul Porno nu stia ca e ilegal. Si e jurist de meserie. Prost.

Anonim spunea...

Rucsi,din anii '90,am tot scris ca epotismul nu va disparea nici dupa caderea lui Ceausescu,ca situatia in Romania a populatiei din Romania Reala se va inrautatii,datorita ca oportunistii ajunsi la guvernare ,politicienii de azi,vor fi urmasii demni a lui Ceausescu si asa se intimpla;Am scris ca sestorul privat aduce la bugetul de stat 70% din venituri,ca privatizarea Mebo ,a fost o mareescrocherie de,jocurile piramidale care au transformat Romania intr0un Est salbatic,la noi nu mai exista stat de drept,democratie,ci doar o camarilla si o increngatura de baroni locali,care fac ce vor in teritoriu si-si impun la centru oamenii,pe timpul lui Ceausescu functiona mai cu perdea sistemul PCR,acum pe timpul lui Emil Bobu.scuza-ma Boc functioneaza pe fata ,dar inca din 1990 cumetriile de pile,cunostiinte,relatii,deci PCR exista, o seara buna si un weekend placut !Tavi :)

Anonim spunea...

Da, ai dreptate. Daca speculeaza momentul poate deveni "personaj" in politca tabloida din Romania.

anca spunea...

e,ghinionul bocului a fost ca nu se bucura de mare simpatie in media,rectific,o buna parte,asa ca aceasta stire a fost intoarsa pe toate fetele! drept este ca si el e de o nesimtire crasa,cum sa-ti faci soferul consilier? parca Dej isi facuse argatul inalt functionar,nu? daca am gresit personajul,scuze!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Nu stiu ce a facut Dej, dar stiu ce a facut Caligula!

anca spunea...

hahaha! macar ala era un necuvintator,calul adica!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Ce vina avea bietul cal?

anca spunea...

de a avea un stapin precum Caligula?
sireacul animal!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

A ajuns senator, nu-l compatimi; altii cotizeaza din greu si nu se stie daca se "rezolva"!

anca spunea...

ups! crezi ca "delfina"va face mai mult in parlament decit calul lui Caligula? ca daca deschide gura....