marți, 3 februarie 2009

DE CE A DEMISIONAT DRAGNEA ?


Foto: Raspandaku


Lasand la o parte speculatiile despre luptele interne din PSD, cred ca niciun om cu mintea intreaga nu ar trebui sa-si doreasca Internele sau Apararea, pentru ca, in viitorul apropiat, convulsiile sociale vor lua forme violente si capii acestor ministere se vor afla intr-o situatie imposibila: de parte cui sa fie? A populatiei saracite si batjocorite sau a mafiei politice care i-a cocotat in posturi platite gras? E adevarat, mamaliga explodeaza greu. Unii uita, insa, ca romanii au iesit in strada pentru ca traiau in frig, foame si intuneric. Pentru ca nu puteau calatori , iar libertatea de exprimare era anulata. Pentru multi romani, frigul si foamea sunt, inca, realitati cat se poate de palpabile, vacantele, un vis din trecut, in schimb serviciile secrete s-au multiplicat.

Ce m-ar face sa cred ca vor suporta, de data asta, pierderea caselor si a slujbelor? Caci ne place sau nu ne place, asta urmeaza!

7 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Fii sigura ca nu convulsiile sociale viitoare stau la baza demisiei lui Dragnea. Cineva va spune adevarul, cat de curand.

Anonim spunea...

Oricine e santajabil se retrage,cazuri sunt destule...

anca spunea...

subscriu la comentariul lui Ion!!
altceva e la mijloc,cred!
parerea mea este ca oricine va veni la acest minister nu va fi lasat ,de sacali,sa faca curatenie!! nici scuza cu bugetul nu sta in picioare!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Si el nu stia toate astea cand a acceptat?!

anca spunea...

oricare accepta acest post stie,nu crezi?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Si atunci? Accepti si dai bir cu fugitii dupa 2 saptamani?

anca spunea...

ehe,vad ca esti optimista! eu nu cred ca se poate reforma acest minister,de fapt nici justitia!!
toti vorbesc despre lupta impotriva coruptiei,corect? cum se poate face asta ca doar politistii traiesc intr-o simbioza perfecta cu interlopii!!
cit despre magistrati...no coment!!