luni, 18 ianuarie 2010

MIZILICURI LA SFARSIT DE SAPTAMANA

1. Cred in existenta si eficienta armelor psihotronice (in targ se vorbeste ca ar fi cel putin 1200 de tipuri). Cred ca este un subiect serios de discutie. Din gura familiei Geoana, care ar fi trebuit sa se documenteze inainte de a arunca asa ceva pe piata, totul cade in derizoriu. Cu concursul (se putea altfel?) catorva "sceptici" din presa.
Nu cred, in schimb, ca trebuie sa justifice, astfel, pierderea alegerilor. Deciziile gresite din campanie sau vizita la Vantu!
2. Multi se bucura de victoria zdrobitoare a lui Stroe in colegiul 1. Nu spun "era de asteptat", pentru ca in Romania fraudei electorale pe banda rulanta se putea intampla orice. Benefica a fost lipsa sondajelor de opinie si a intoxicarilor, ceea ce denota, probabil, lipsa de miza a acestor alegeri. Despre tanarul Honorius vom auzi, in continuare, n-aveti teama. Va spune ca a castigat experienta, notorietate etc. ceea ce nu-i de colo. E abia inceputul. Taica-su va spune ca, oricum, nu a fost de acord cu aceasta candidatura si basta! Pa!
UPDATE :Profund neinspirata declaratia de dimineata, legata de motivul pentru care tinerii au iesit in strada in 1989. Singura ta legatura cu ei, draga Honorius, este ca fara sa moara ei, tu n-ai fi ce esti acum.
3. Aflam ca lumea interlopa isi regleaza conturile "cu cruzime". Si ce?! Avem 7 servicii secrete care vegheaza asupra noastra. Dormiti linistiti, romani! Inca 20 de ani!

2 comentarii:

Anonim spunea...

asa cum exista specialisti in hipnoza,e evident ca sunt si persoane pregatite in atacuri psihologice.Sunt perfect de acord cu tot ce ati spus.

anca spunea...

pe Geoana l-au atacat energiile...eoliene!!!
despre pitiponc o sa mai auzim ,ooo,tocmai i s-a netezit calea!!