sâmbătă, 17 aprilie 2010

BINE AI VENIT IN PRM, ANA MARIA PRODAN !





foto: http://www.cancan.ro/

ORGANIZATIA DE FEMEI A PRM ii ureaza bun venit!

COMUNICAT DE PRESA

"Vineri, 16 aprilie a.c., a avut loc Conferinţa de Presă săptămînală a Partidului România Mare, susţinută de domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM şi membru al Parlamentului European. Cu acest prilej, şi-au anunţat intrarea în Partidul România Mare cîteva personalităţi cunoscute ale vieţii publice româneşti. Este vorba de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Nick Şerbu. Prezentîndu-i pe cei trei noi membri ai PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor a subliniat că aceştia, deşi sînt oameni tineri, au făcut lucruri remarcabile în activitatea pe care au desfăşurat-o pînă în prezent, iar venirea lor în această mare şi ospitalieră familie reprezintă un pas important şi, în acelaşi timp, un semnal semnificativ legat de evoluţiile din viaţa politică românească.
Într-un moment în care cei aflaţi vremelnic la Putere nu oferă nici o speranţă românilor, cînd viaţa populaţiei devine din ce în ce mai grea şi lipsită de orice perspectivă, un partid justiţiar şi naţional cum este PRM este singurul care mai poate salva ceva în ţara aceasta. Cei nou-veniţi în rîndurile noastre - a spus liderul PRM - sînt oameni cunoscuţi pentru performanţele lor: Anamaria Prodan, ca impresar sportiv, Laurenţiu Reghecampf, ca fotbalist valoros, care a evoluat cu succes atît în ţară, cît şi peste hotare, apărînd culorile Naţionalei, şi Nick Şerbu, ca om de afaceri, patron al postului de Televiziune Atomic TV şi al lanţului de magazine "Nick".Mulţumind pentru şansa şi onoarea de a fi primiţi în familia PRM, cei trei au arătat că această formaţiune politică este singura în care îşi pot găsi locul şi rostul, într-o Românie în care sînt atît de multe de făcut, în toate domeniile de activitate. Ei şi-au exprimat convingerea că, o dată cu venirea la Putere a domnului Corneliu Vadim Tudor şi a partidului pe care domnia-sa l-a creat şi îl conduce, ţara noastră îşi va regăsi demnitatea şi prestigiul printre naţiunile lumii. Noii membri ai PRM au fost felicitaţi călduros de către domnii Dan Claudiu Tănăsescu, Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, vicepreşedinţi ai partidului." BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE16 aprilie 2010
"TRICOLORUL"


8 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Excelent!

Anonim spunea...

doamna Lungu,
este bine ca au intrat acesti trei oameni in PRM.Partidul scapa de acuzatia de nostalgic al comunismului atata timp cat o impresara un om de afaceri si un fotbalist cu bani( castigati pe bune) intra in partidul dvs.Dar stiti si dvs ca alegerile se castiga nu datorita celor trei ci datorita votului romanilor de peste tot.Acestia trebuie castigatiPe timpul lui Lapusneanu "multi da prosti" sau acum "multi da usor de manipulat" ei sint puterea.Si imi permit sa va intreb ,exista si in PRM oameni care analizeaza (dincolo de unele fraude) de ce partidul nu atrage inca masa de oameni,poate si ei sint usor de manipulat dar poate undeva ceva se greseste si in interiorul partidului.Fara a nega justetea acuzelor la adresa masinii de fraudare cotroceniste si autocritica ajuta .

Anonim spunea...

In atentia domnului VADIM.

BASESCU IN MIJLOCUL UNUI SCANDAL POLITIC SI MEDIATIC FARA PRECEDENT !


ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.
BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE TERORISTA !

DESVALUIRI EXTRAORDINARE - CITITI NEW YORK MAGAZIN
Cea mai importanta carte scrisa despre razboiul din Irak spune New York Times despre varianta in engleza a cartii DACA TRECI PRIN CASA MORTII de Victor Nicolae. Cartea este bazata pe interviurile cineastului si ziaristului de investigatie
Robert Horvath- DEVA din New York . Dupa ani de investigatii si studierea aproape a tuturor documentelor despre armele de distrugere in masa detinute de Saddam cineastul a ajuns la concluzia ca ARMELE LUI SADDAM AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA. Noile documente descoperite vor fi in curand prezentate unei comisii al Senatului SUA.
Varianta in engleza poarta titlul BOMBA A 3 si urmareste traiectoria transferului de tehnologie de la Ceausescu la Saddaam la Basescu. Cartea atrage atentia asupra mafiei armelor din Romania care detinand sume fabuloase in valuta, devine un pericol major pentru functionarea institutilor statului roman.Aceasta mafie este condusa de TRAIAN BASESCU. Principala statie de TV NHK din Japonia va prezena in curand un documentar bazat pe aceasta ipoteza intradevar uluitoare. CNN a cumparat deasemenea drepturile de autor.
Cititi in New York Magazin Nr. 664 Miercuri, 14 Aprilie 2010 http://www.nymagazin.com primul capitol din cartea serializata.

Fragmente din aceasta carte pot fi urmarite deasemenea pe blogul ROBERT HORVATH -DEVA
http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Aveti dreptate. Dar nu uitati ca suntem supusi unui embargou mediatic fara precedent. Toate televiziunile (de)servesc 3 partide si atat, reprezentante a 25% dintre romanii cu drept de vot. Desi publicatiile noastre sunt cautate si citite(mai nou si pe Internet), nu trebuie subestimata puterea presei audio-vizuale care actioneaza la comanda politica.

Goran spunea...

Eu vă citesc aproape zilnic și îmi place modul dumneavoastră de a expune problemele cu care se confruntă cetățenii acestei minunate țări. Însă am o întrebare. Ce experiență politică are această femeie? Cu intrarea acesteia PRM-ul nu are nimic de câștigat, ci poate doar ca număr de membrii. PRM nu are nevoie de asemenea oameni.
Și încă ceva... Partidul în care activați dumneavoastră se numește Partidul România Mare. Ce acțiuni s-au întrprins pentru ca România să fie Mare? Așa cum era în Perioada Interbelică...

Nu mi-o luați în nume de rău... Multă baftă! O zi bună!

Anonim spunea...

corecta si justa observatia dvs.Da PRM-ul este supus acestei prese mare parte a ei prostitutata celui ce o plateste cu ora cu ziua sau nu numai.Si mi se pare excelent chiar fantastic ceea ce spunetzi .Petru ca a descoperi una din cauze inseamna deja jumatate din succes,Acest embargo mediatic trebuie spart fara doar si poate.Ramane insa de vazut cum si cand .Pentru ca blogul dvs cu tot respectul pentru el este inca prea putzin.El presupune acces la internet ,calculator personal si interesul pentru problemele tarii mai mult ca hi5 sau alte pagini.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Goran,
Multumesc pentru interesul aratat blogului. Voi raspunde intrebarilor, dar destul de sumar, din ratiuni de timp si spatiu:)
1. Personal, cred ca la modul in care a "evoluat" clasa politica, este mai bine sa nu ai experienta aproape deloc. Consider ca singura calitate necesara unui politician, in ziua de azi, este buna-credinta. Si inca una: sa nu fie tentat sa fure. Nu are cum sa dea gres. Restul, vine de la sine.De aceea este necesar ca toti cei care au fost la putere sa plece. Toti.

2. Cat despre actiunile PRM stiu ca au fost numeroase dar nemediatizate. Si ar fi de retinut ca este singurul partid care s-a luptat, pe fata, cu riscul de a fi catalogat in fel si chip, ca Romania sa nu devina mai "mica", ceea ce nu ar fi exclus. Daca ar fi fost o perioada la putere, cu siguranta resursele naturale ale Romaniei nu s-ar fi instrainat. Acum, ar parea ca luptam degeaba. Nu cred. Cand se vor trezi din somn, generatiile viitoare vor afla ca a existat un partid anti-sistem care a avut taria sa se opuna transformarii romanilor in sclavi. Numai ca rolul lanturilor a fost luat de ratele bancare si locul biciului de spectrul somajului.
Sa auzim, totusi, de bine!:)

Anonim spunea...

1. prm.myforum.ro va mai apartine ? sobolanii orange l-au spart din nou ! :(

2. dar ce ne facem cu populatia care din "x" motive nu mai iese din casa ? nu mai reactioneaza ?

In Vest, Miscarea Nationala se poarta mult mai bine cu toate ca si acolo cenzura, calomnia si fumigenele functioneaza. In Franta de exemplu, toti papagalii sistemului comenteaza renasterea Frontului National. Cum ? Ce ? De ce ?

Numai in Romania poporul doarme. Iar cand se trezeste se uita la "State de Romania" si voteaza Teo !!!!!