joi, 29 aprilie 2010

VENITI LA MITING ! IMPIEDICATI MACELUL CATEILOR FARA STAPAN !

MAINE, Vineri 30 aprilie, la ora 11,00, in fata Primariei Capitalei are loc mitingul de protest impotriva deciziei abuzive a prefectului (PDL) de a eutanasia cateii fara stapan care nu sunt adoptati in termen de 7 zile.

Intrucat opiniile sunt impartite (ce alta treaba are guvernarea actuala?) punctez urmatoarele:

1. Nu este un secret ca Presedintele PRM, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor sprijina lupta impotriva cruzimii fata de animale, avand in Parlamentul European un discurs fulminant pe aceasta tema. Dupa cum, multa lume stie ca actioneaza concret, nu numai declarativ.

2. Personal, in urma cu ceva timp, am realizat emisiunea de televiziune "BINECUVANTATI ANIMALELE SI COPIII" si sunt implicata direct in aceasta lupta.

3. Pentru ipocritii care ne atentioneaza ca mai bine ne-am ocupa de problemele oamenilor precum saracia, sanatatea, invatamant etc am urmatoarele de transmis:

a. Ne ocupam de problemele oamenilor de cand ne-am infiintat (PRM). Puneti mana si cititi programul nostru politic, legile depuse in Parlament (sabotate de celelalte partide) si publicatiile care demasca permanent jaful si coruptia care au facut ca romanii sa traiasca astfel in propria tara.

b. O guvernare, indiferent de culoarea politica, incapabila sa rezolve o problema simpla, a cateilor fara stapan, va fi incapabila sa rezolve VREODATA problemele oamenilor. E logic.

c. In multe tari (SUA, cel mai bun exemplu) s-a dovedit ca EUTANASIA nu este solutia care sa rezolve problema. Doar STERILIZAREA. Nu dezvolt, cine vrea informatii stie unde sa le gaseasca, e netul plin.

d. Legea "Marinescu" zace in Parlamentul rusinii (uneori parca as vrea sa-l "desfiintez", precum Basescu!) Daca era adoptata si aplicata, problema era deja partial rezolvata.

e. ANIMALELE, spre deosebire de OAMENI, sunt lipsite de aparare in fata cruzimii si abuzurilor. In plus, ELE NU VOTEAZA precum OAMENII, NU-SI POT CERE DREPTURILE, precum OAMENII, NU POT RASTURNA SISTEMUL CARE NU LE APARA INTERESELE, precum OAMENII. NU-SI POT ALEGE REPREZENTANTI CARE SA LE GARANTEZE O VIATA DECENTA, precum OAMENII. ELE DEPIND TOT DE OAMENI. Pricepeti ce puteti, de aici.

14 comentarii:

Anonim spunea...

In Germnaia eutanasia unui caine inseamna crima!

vasile florin spunea...

buna ziua...ma gandesc sa vin, desi nu cunosc pe nimeni si iar o sa fie aiurea, dar...va intalniti la sediul primariei de langa cismigiu sau la sediul nou unde s-a mutat?

Anonim spunea...

La ce naiba am mai semnat “Charta europeana a drepturilor animalelor”, acordul european care interzice euthanasia?!
Chiar trebuie să ieşim în stradă ca să cerem respectarea legilor şi acordurilor europene la care suntem parte?!
Nu că n-aş ieşi, să ne-nţelegem.
Dar să ne dea şi nouă câte-un AKM, ceva, că de furci şi de topoare li cam rupe.
Dacă ştiam, îl păstram pe ăla din '89...
Sau măcar grenada aia defensivă pe care-am descoperit-o sub canapeaua pe care mi-am petrecut nopţile în TVR, încercând să pricep în cine aş putea trage, că de văzut nu vedeam pe nimeni şi totuşi oamenii mureau în jur pe capete...
Acum aş şti în cine. Toată lumea îi ştie!
Ei, ne dau arme contra buletine, sau ni le procurăm singuri?!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ Multumesc tuturor vizitatorilor acetui blog, chiar daca nu indraznesc sa comenteze. Intr-un stat politienesc, de tip mafiot, ii inteleg perfect!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim din Germania,
Aloooo, traim in Romania, tara tuturor ("mizerabilitatilor") posibilitatilor!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Toni,
Nu trebuie sa fim "agresivi". Doar perseverenti. Am incredere ca romanii se vor trezi. Asteptarea e lunga si frustranta. Dar adevarul iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu. Just wait!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Vasile Florin,
Ne intalnim in fata Primariei, pe trotuarul de langa Cismigiu. Voi fi acolo, incepand cu ora 11,00-11,30. Ma poti gasi foarte usor! Vino sa vorbim!

Anonim spunea...

D.na Ruxandra,le ziceti al naibi de bine!Textul merge direct, in suflet, ca un balsam!:Concret,sarcastic,argumentat si precis.Paralela intre om(ce poate face multe)si animal(in conditia sa)este stalucita.In subsol, opereaza si convingerea politica,cu care sunt de acord.Esti subtila.Multumesc.G.T.

Unknown spunea...

Afirmatia ca "un Vest nu se eutanasiaza animalele" este un fals. Pe Animal Planet se arata clar - cainii neadoptati in 14 zile si care nu trec testul cu mana artificiala bagata in mancare sunt lichidati. Chiar daca-s sanatosi. Un amic din Paris mi-a confirmat si el - cainii sunt lichidati in 14 zile daca nu-s doriti. Deci Brigitte Bardot viseaza.
Calin din Iasi

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Calin,
E o problema spinoasa, inteleg. Pe de alta parte, vezi autoritatile de aici pierzand vremea cu testul cu mana artificiala, dupa 14 zile, pentru toti? Vor sa-i adune pur si simplu si sa-i eutanasieze pe cei bolnavi(desi unii pot fi tratati gratuit, cunosc suficeinti medici care s-au oferit inclusiv sa-i sterilizeze,gratis)si pe cei agresivi. pe acestia cum ii selecteaza? Orice caine, oricat de pasnic, scos din mediul lui, prins cu latul de hingheri si azvarlit intr-o cusca unde e udat sistematic cu furtunul cu apa rece si infometat, cu siguranta va deveni agresiv la vederea Omului.Revenind, ei vor sa-i macelareasca pe toti.

anca spunea...

Ruxi,va felicit pentru noile membre PRM!!! doua doamne talentate si absolut fermecatoare!

vasile florin spunea...

am fost vineri, am ramas din nou placut impresionat de calitatea tineretului prezent, din pacate am ajuns cam tarziu ca sa vorbim, am ajuns cand vorbea pe scena oana zavoranu, am ajuns foarte aproape de scena dar totusi nu am reusit sa aud nimic, pentru vinerea viitoare e ceva stabilit? sau e doar dorinta doamnelor care stateau langa mine?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Vasile Florin,
Da, era pe terminate. Va fi ceva si saptamana viitoare dar nu stiu amanaunte inca.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Da , le voi dedica o postare speciala!