luni, 26 aprilie 2010

PSD-PC UITA, MEREU, DE ELECTORATUL PRM ! REZULTATELE SE VAD !

Nu ma impresioneaza rezultatele alegerilor din Colegiul 19. Dar, merge o mica "rautate": e nasol sa fiti furati, domnilor pesedisti, nuuuuu? Si, inca ceva. N-ar fi fost de prisos ca doamna Liliana Minca sa se adreseze si electoratului PRM, cine stie, poate l-ar fi scos din casa, mai ales ca PSD-PC a pus de o alianta cu PRM la nivelul municipiului Bucuresti. Deh, strategii de campanie care uita mereu de electoratul nationalist. Ba era sa uite si de sprijinul liberalilor, ce sa mai comentam...
In final, sper ca Teo sa nu voteze o Constitutie care se intrevede a fi un atentat la democratie. Pentru ca, deocamdata, PDL s-a folosit de imaginea ei (am scris si anterior) ca sa castige inca un fotoliu de deputat.

3 comentarii:

Anonim spunea...

A uitat el, Piedone de Liliana Minca...

Anonim spunea...

ROBERT HORVATH LA ANTENA3 VA ANUNTA SFARSITUL REGIMULUI BASESCU !

Ascunderea armelor cautate de americani motivul pentru care sa declansat razboiul din IRAK pe teritoriul Romaniei a intrat in atentia Senatului SUA. Vor pierde painea nu numai Basescu ci si sute de participanti la aceasta misiune criminala si secreta. La aceasta misiune a participat intregul guvern roman cu servicii secrete si presedinti cu tot. A intrat in actiune biroul INTERPOLULUL de la ONU si toate serviciile speciale americane. Sfarsitul regimului Basescu este pe rol. Am pierdut doi ani de viata studiind mii de documente. Am facut acest efort din propria initiativa neplatit de nimeni. Dar in acest moment voi fi platit din greu de CNN sau orice ziar sau revista care vrea sa participe la " SCANDALUL SECOLULUI ". Sunt gata oricand sa particip la o emisiune al Antenei 3 pentru a prezenta documentele relevante.Sunt oricand gata sa vin in Romania. Armele si tehnologia atomica in ambele directii au plecat de pe aeroportul Otopeni si sa reintors la acelasi aeroport. Fiecare transport conectat cu Saddam sau Al QUEDA poarta semnatura Traian Basescu. Voi lua in cateva zile un interviu lui Scott Riter seful inspectorilor ONU. In convorbirea telefonica preliminara el afirma ." Cordonatorul intregii actiuni teroriste a fost actualul presedinte Roman. Au existat uriase presiuni politice sa nu incriminam guvernul roman la ONU " Inspectorul este gata sa apara cu mine la o emisiune televizata sa spuna adevarul romanilor. 
Toate lamentarile sau diversinile sunt inutile. Documentele mentionate sunt destule pentru a aduce pe presedintele Romaniei in fata unui tribunal 
international impreuna cu alti prieteni ai terorIsmului international. Scriitorul Victor Nicolae preia in cartea " " DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII " bazata pe interviuri cu mine, aceste documente si a inceput publicarea lor in editia de miercuri14 Aprilie 2010 al revistei NEW YORK MAGAZIN. In aceasta saptamana revista apare vineri. http://www.nymagazin.com/ 
Fragmente din aceasta carte pot fi urmarite deasemenea pe blogul ROBERT HORVATH -DEVA 
http://devanewyork.blogspot.com/ 
 
http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...

RENASTEREA ROMANIEI

PRINTUL NICOLAE, VIITORUL REGE AL ROMANIEI
Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic, social si rasial. Suntem numiti Tiganii Europei.
Un popor, cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinare isi pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devenind usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana, interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent, cand o natiune europeana, in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, isi refuza geografia si destinul istoric. In aceasta fundatura a istoriei apare la orizont o sansa a destinului – Prabusirea regimului Basescu.Ascunderea armelor cautate de americani motivul pentru care sa declansat razboiul din IRAK pe teritoriul Romaniei a intrat in atentia Senatului SUA. Vor pierde painea nu numai Basescu ci si sute de participanti la aceasta misiune criminala si secreta.Sunt gata oricand sa particip la o emisiune al Antenei 3 pentru a prezenta documentele relevante.Sunt oricand gata sa vin in Romania si sa desvalui adevarul.
Golul politic va creia posibilitatea unui nou inceput a RENASTERII NATIONALE.
Monarhia reprezenta un inceput de drum si macar o speranta. Solutia cu primarul Sibiului a fost o ultima incercare pozitiva in aceasta directie . Dar dupa prabusirea acestui proiect nu se intrevede nimic la orizont cu exceptia revenirii la monarhia constitutionala. Criticii mei spun ca visez sau am nostalgii romantice. Daca cineva are o alta ideie de a scoate Romania din criza economica sociala si rasiala ( problema tiganilor) trebue ascultat cu atentie. Din punctul meu de vedere si sper si a altora monarhia reprezinta o necesitate.
 RENASTEREA ROMANIEI

NOUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila, ctitorul manastiri moldovenesti.
Efortul de revenire la civilizatie este sprijinit de Casele Regale europene.
Romanii sunt inteligenti si au inceput sa inteleaga despre ce este vorba. Este ultima noastra sansa. La o rascruce a destinul trebue sa decidem daca continua destinul nostru european, sau devenim un fel de tara orientala.
In incheiere va dau o veste buna. Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram"Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor."
"Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei"
Robert Horvath Cineast New York
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/