duminică, 2 mai 2010

1 MAI NEMUNCITORESC !

Daca in 1989 nu ieseau, masiv, in strada, muncitorii de la marile intreprinderi bucurestene, praful si pulberea s-ar fi ales de asa zisa "revolutie", cel putin in forma in care a evoluat ulterior. Asa ca, "sistemul" s-a gandit temeinic cum sa procedeze ca astfel de "derapaje" sa nu se mai intample. Zis si facut. Au distrus clasa muncitoare, intreprinderile si locurile de munca. Cine nu s-a reprofilat a fost "ajutat" sa plece in vest si sa contribuie la PIB-ul altor natiuni, obisnuite sa traiasca din munca altora, sub o forma sau alta. De aceea sarbatoarea de 1 Mai este goala de continut. Si mai penibila, in acest context, este lansarea unui nou partid de "stanga" (UNPR???!!!) despre care nu stim pe cine dracu' reprezinta. La varful conducerii intalnim un general suspect de multe nefacute, un carierist de profesie si un fost lider sindical care nu stie pe ce lume traieste, dar se viseaza ministru al muncii. Tot pe acest blog scriam, candva, ca individul habar nu are care este salariul minim pe economie al unui absolvent cu studii superioare. Normal, nu e lumea lui, nu are pe nimeni prin anturaj care sa traiasca, poate, cu 200 de euro pe luna. Cu mutra bonoma si parul alb, cu un discurs in care nici el nu crede, spera ca poate sa atraga simpatizanti si din randurile muncitorilor. Pacat ca nu a aflat ca ei nu mai exista!

6 comentarii:

Marius Mina spunea...

Au iesit in schimb sa faca ordine pe 28 ianuarie 90 (IMGB face ordine) si acum sub noua masca a UNPR.
Muncitorii au fost intodeauna o masa de manevra a bolsevicilor .Acum s-ar putea sa se intample invers dar nu din dorinta de libertate si democratie ci pur si simplu de foame.

anca spunea...

ehe,Ruxi,crezi ca acesti parveniti nu stiu ca nu mai exista clasa muncitoare? mi-e greata de toata gasca asta de nerusinati! apropo,vad ca nu se mai zice nica despre "scandalul" diaconescu! ala a fost o facatura ordinara !

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Marius,
Nu mai are cine sa iasa in strada, au avut "ei" grija. UNPR nu are o baza reala, de masa. Doar cativa nemultumiti din PSD. Un partid insailat din tradatori nu are viitor.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Ce "scandal"? Omul e santajabil, oricum sau are misiuni clare si precise.

Marius Mina spunea...

Omul e santajabil nu numai din cauza dosarelor sotiei , nerespectarea ordinelor se judeca in "curtea martiala"

UNoPRea e o tentativa de clona cu viata limitata.Pina la alegerile urmatoare , oricand vor fi ele .Ma tem ca mai devreme decat data stabilita.Atunci 99% dintre microorganismele care o compun se vor autodezintegra.

Julian Rosengren spunea...

Au infiintat un partid (UNPR) bazate pe un singur prncipiu: Jaful! Ce sa mai vorbim de imaginea unui Oprea vorbind despre credinta, onoare si Dumnezeu? Ce sa mai spunem despre declaratiile aceluiasi maimutoi politic despre ctitorirea unei biserici in memoria celor ucisi la Revoltuie si aruncati la canal cand de fapt vrea sa ridice acest lacas pe locul unde a fost varsata la canal cenusa celor ucisi? Cel care acondus operatiunea de areder la Crematoriul Cenusa si apoi aruncarea la canal a butoaielor cu cenusa ramasa, nefiind altul decat prietenul lui Oprea fostul militian sef Mitica Sorescu... Cum se poate asta? Cum a facut Oprea banii lui? Citeste pe pagina mea si spune ce crezi daca ai curaj! http://www.rosengren.us