marți, 25 mai 2010

CUM MI-A STICAT DL. AGATHON WEEK-END-UL !

Din fost ministru controversat, dl. Agathon s-a resapat in reprezentant al "patronatelor" , postura inedita din care a reusit sa-mi "strice" week-end-ul. In afara de faptul ca a debitat prostii cu duiumul, erijandu-se in purtator de vorba al patronilor romani care ar fi, vezi-Doamne, TOTI de acord cu taierea de-a valma a salariilor tuturor bugetarilor, nesuferitul personaj a mai debitat o idiotenie cat casa: cica, daca prin absurd acum ar fi guvernat PRM (chiar si in alianta cu UDMR ???!!!) ar fi luat aceleasi masuri precum guvernantii de azi. Chiar n-am spatiu pentru valul de invective si blesteme cu care l-as gratula pe imbecil. Programul PRM este usor de gasit in publicatiile partidului. Editorialele (inclusiv ale mele) abunda in solutii anti-criza. Din care NICI UNA nu face referire la taierea salariilor sau a veniturilor castigate prin munca cinstita. De mariri de taxe si impozite nici vorba. Da, impozit progresiv pana la 90% pentru de-alde ca el (fosti guvernanti complici la Jaful National) si miliardarii de carton (hotzi, ce sa mai!) pe care ii reprezinta. Rusine!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Roxana, fii calmă!
Agathon a rămas în Dracula Land-ul mă-sii!
Nu i-a spus nimeni că umblăm cu ţăruşul la noi, să-l înfingem acolo unde trebuie, ca să scăpăm de strigoii sugători!
De sânge bugetar...
Let's fuck the bastard first, and deal with the others after!

Anonim spunea...

am vazut si eu un inceput de declaratie, dupa care am schimbat postul.
nu se vrea si nici nu stiu ce sa faca pentru a salva tara, este atat de usor.
circula zvonuri ca pana in septembrie vor sa-l debarce pe baselu...........om trai si om vedea :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu numai Agathon face afirmatii de astea. Multi care l-au votat pe matroz au remuscari, si pentru a justifica ca l-au votat, zic ca oricare facea la fel. Pe naiba!

Anonim spunea...

Până-n decembrie murim toţi, Anonime!

anca spunea...

rusine ,"domnule" spaghaton,fost m(s)inistru de stanga!!

vasile spunea...

Stimata Doamna nu stergeti,ptr opinia publica, iar daca puteti ajutati. Multumesc.

SRI Cluj, acuzat că vrea să tărăgăneze aplicarea unei sentinţe în cazul unui fost angajat

Serviciul Român de Informaţii ţine morţis să nu respecte deciziile judecătoreşti ale clujenilor. Ioan Handrea, un colonel care a lucrat în SRI, a cîştigat mai multe procese cu această instituţie, însă pînă acum serviciul a refuzat să pună în aplicare deciziile judecătoreşti. În plus, SRI a pus lacăt pe cazul lui Handrea, refuzînd să-şi facă publică poziţia faţă de acest subiect.

Foaia transilvană a prezentat în numerele anterioare cazul excepţional al clujeanului Ioan Handrea care, în urma unui decret prezidenţial de epurare politică, a fost destituit din conducerea SRI Cluj. Handrea a deschis mai multe procese pentru a dovedi injusteţea modului în care a fost dat afară şi le-a cîştigat. Judecătorii au emis mai multe decizii reparatorii conform cărora fostul colonel ar fi trebuit reangajat în cadrul SRI. Cu toate acestea, instituţia a refuzat să le pună în practică. Mai mult, anul trecut, lui Handrea i s-a făcut o plîngere penală pentru dezertare şi i s-a blocat pensia pe care ar fi trebuit să o primească.

În urma unei alte serii de procese finalizate în toamna anului trecut, colonelul clujean a fost achitat de acuzaţia de dezertare, dar la începutul acestui an, colonelul Gheorghe Oltean, şeful SRI Cluj, i-a mai făcut o plîngere penală, tot pentru dezertare. Pentru ca totul să fie cît mai kafkian, „dezertorul” are livretul militar vizat.

„La Tribunalul Teritorial Militar Bucureşti mi-au dat cîştig de cauza şi judecătorii spun foarte clar că, dacă n-am dezertatat şi sentinţa nu s-a executat asta înseamnă că sentinţa trebuie executată. Asta s-a întîmplat pe 24 septembrie 2009. În ianuarie, primesc o citaţie la parchetul militar, că mi-au făcut din nou plîngere penală de dezertare. Să te judeci a doua oară pentru dezertare e o aberaţie. Plîngerea e aproape identică”, spune colonelul Handrea.

SRI „no coment”

Pe de altă parte, SRI intră în „silentio stampa” şi nu doreşte să comenteze situaţia prezentată motivînd că nu doreşte să intervină în actul de justiţie. „Avînd în vedere faptul ca în prezent Serviciul Român de Informaţii este angrenat într-un proces cu petentul la care faceţi referire, nu ne este permis să facem nici un fel de comentariu care ar putea fi interpretat drept imixtiune în actul de justiţie”, arată instituţia într-un răspuns la solicitările reporterilor Foii Transilvane.

Aceeaşi instituţie nu doreşte însă să îi răspundă nici lui Handrea, care a trimis mai multe petiţii în care cerea clarificarea situaţiei în care se află. „Cînd am văzut că nu se întîmplă nimic, am înaint un memoriu Comisiei de Control SRI, în noiembrie 2009, iar în ianuarie directorului SRI şi Preşedintelui României, dar nu am primit nici un răspuns. Ei (SRI - n.r.) vor să judece încă un an de zile această plîngere de dezertare, după aceea vor face o altă plîngere de dezertare, pînă cînd ies din termenul de a pune în executare sentinţa, care are un termen de trei ani şi a fost emisă în 3 decembrie 2008”, crede Handrea.

Juriştii consumă „forţa” SRI

Experţii în materie de drept penal spun că dacă o persoană care a fost achitată este acuzată de exact aceeaşi faptă, se poate ajunge la anularea acuzaţiilor. „Dacă se întîmplă aşa ceva în cadrul unei instituţii este destul de grav, pentru că asta arată că juriştii angajaţi nu îşi cunosc meseria. O persoană achitată de o presupusă faptă nu mai poate fi acuzată de acelaşi lucru, pentru că această cauză va fi respinsă din start. Se pierd bani şi energie cu acest gen de demersuri”, spune un avocat clujean.

Tag-uri articol: sri, gheorghe oltean, ioan handrea,

Anonim spunea...

ACESTA ESTE CEL MAI IMPORTANT MESAJ TRIMIS VREODATA MULTI VOR FI INDATORATI PENTRU PUBLICARE. EL ANUNTA IMCEPUTUL SFARSITULUI……



SEFUL CIA LEON PANETTA LA BUCURESTI
CINEASTUL ROBERT HORVATH AI ANMANEAZA UN DOCUMENT TERMINAL
PENTRU REGIMUL BASESCU.

From: valentin_vasilescu
Subject: FILMUL ...BASESCU SI TERORISMUL INTERNATIONAL
Date: May 27, 2010 11:25:17 AM EDT
www.myspace.com/val2002

Fragmente din declaratia lui Valentin Vasilescu, fostul comandant al aeroportului Otopeni si fost deputat de Bucuresti, data recent intr-o baza aeriana secreta de la periferia New York-ului in fata unor ofiteri de rang inalt ai FBI.
Robert Horvath raspunde : Am remis ultimul document cu clarificarile cerute
domnului Brian Lutz Attaché, U.S. Secret Service ( AMBASADA SUA -BUCURESTI ) cu rugamintea de a fi predat de urgenta lui L. Panetta directorul CIA inaintea intalnirii cu Presedintele Romaniei Traian Basescu. Inceputul filmarilor depinde de desfasurarea celor doua anchete- Cea americana si cea a serviciului Interpol de la ONU.
Intrebarille pentru interviu vi le trimit curand. Interviul va fi remis presei internationale si va fi postat la Clubul Presei Straine New York.
Pana atunci va rog raspundeti pe scurt ( maximul 3 randuri ) la doua intrebari
1 Presedintele Basescu a fost involvat in tranporturi ilegal de arme catre organizatii sau
regiunilor aflate sub embargou ONU. ?( precizati aprox numarul transporturilor )
VASILESCU Iata declaratia mea :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.” Am inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme.
2 S-au trimis rachete romanesti teroristilor columbieni FARC?


"Catre FARC au fost trimise rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani."
Raspunsul la intrebarea doua este deosebit de importanta. Exportul rachetelor sol-aer duce automat la pedeapsa de 30 de ani puscarie conform legislatiei americane, iar moartea a pilotilor sau a soldatilor americani poate duce pe Basescu pe scaunul electric.
Trimit urgent raspunsul catre Departamentul de Stat ( Romanian Desk ). El trebue sa ajunga inainte de plecarea lui Panetta de la Bucureti.

 Vom face treaba buna impreuna in interesul general.
URMARITI ZILNIC BLOGUL MEU- FAC MEREU REFERIRI LA DUMNEAVOATRA. ( Vezi interviul cu BOUT )
Cu respectuasa prietenie
Robert Horvath DEVA - cineast USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/