luni, 3 mai 2010

DISCURSUL LOR A STARNIT ROPOTE DE APLAUZE ! BINE ATI VENIT IN PRM !




"Vineri, 30 aprilie a.c., a avut loc Conferinţa de Presă săptămînală a Partidului România Mare, susţinută de domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, membru al Parlamentului European. Cu această ocazie, şi-au anunţat intrarea în Partidul România Mare două dintre cele mai reprezentative nume ale scenei lirice româneşti, Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu. Liderul PRM a spus că aceste îndrăgite interprete sînt, în acelaşi timp, mari iubitoare de animale, în apărarea cărora şi-au ridicat în repetate rînduri vocea.
Soprana Daniela Vlădescu este prim-solistă a Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" şi directoare generală a Teatrului Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski" din Constanţa, iar Bianca Ionescu - prim-solistă a Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" din Bucureşti. Mulţumind pentru şansa de a face parte din generoasa familie a Partidului România Mare, cele două artiste au mărturisit că au făcut acest pas, în primul rînd, pentru admiraţia pe care o poartă domnului Corneliu Vadim Tudor, un mare patriot şi o personalitate unică, de anvergură europeană. Ele s-au referit, de asemenea, la imensul decalaj care desparte România de lumea civilizată şi în ceea ce priveşte atenţia acordată muzicii, teatrului, vieţii culturale, în general. Ca partid naţional şi justiţiar, care a atras, de-a lungul timpului, în rîndurile sale importanţi oameni de cultură, PRM este singurul care mai poate salva România şi din acest punct de vedere, ajutînd-o să-şi regăsească demnitatea şi prestigiul în marea familie a Europei Unite. În perioada următoare, în PRM îşi vor anunţa intrarea şi alte personalităţi de anvergură."
BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE 30 aprilie 2010

7 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

E perfect ca vin personalitati, dar mi se pare ca exista persoane care au fost alaturi de PRM la greu si care vor fi date la o parte(cum au mai fost cazuri) sa stea in fata noii veniti.

ion spunea...

Acesta este un abuz. Putem reveni. Multumesc.http://www.ftr.ro/agentii-secreti-incarcati-cu-plingeri-de-dezertare-36938.php

Anonim spunea...

au atacat a patra oara FORUMUL PRM: http://prm.myforum.ro/ ............

Anonim spunea...

DOMNULE VADIM TIDOR


GARANTEZ TRIMITEREA LUI TRAIAN BASESCU LA PUSCARIE.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a dezvaluit, ca Traian Basescu a scapat de la a fi arestat si plimbat in fata camerelor cu o pereche de catuse la maini numai gratie integrarii in UE “.Integrarea in UE l-a salvat pe Basescu de arest si catuse”
De data aceasta nu va scapa…… de catuse!

DOSARUL CRIMINAL BASESCU – VANZAREA FLOTEI AERIENE ROMANE.

IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A VANDUT AVIOANELE
ROMANESTI TERORISTILOR INTERNATIONALI PE UN PRET DE NIMIC . UN AVION LA PRETUL UNUI JEEP.
ABSOLUT TOATE DOCUMENTELE POARTA SEMNATURA ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI.
ABSOLUT TOTI CUMPARATORII SUNT IN INCHISOARE SAU SUNT TRECUTI PE
LISTA TERORISTILOR INTERNATIONALI.
DE EXEMPLU ” TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata .Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari.
PENTRE ACESTE ACTIUNI DE NATURA CRIMINALA TRAIAN BASESCU VA SFARSI IN PUSCARIE, ESTE MOMENTUL CA CETATENII ROMANIEI SA CUNOASCA ADEVARUL SI SA CEARA DREPTATE.
CITITI ARTICOLUL COMPLECT :FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
(COMANDANT TRAIAN BASESCU)
http://devanewyork.blogspot.com/

Robert Horvath DEVA SUA ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme.

Roxana spunea...

ce lucrare dentara grosolana ai.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Roxana,
Nu e lucrare, casca ochii mai bine. Oricum, nu-mi propun sa particip la vreun concurs de frumusete, asa cum isi inchipuie mintea ta ne-grosolana, adica putintica. Daca nu intelegi continutul si scopul acestui blog, e problema ta, fa pasi de aici!

Anonim spunea...

bravo celor doua doamne intrate in partid dar revin in afara de cele trei deja adica dvs si cele doua cu ce mai iesiti pe piata cu prostiile lui vadim si mosii lui,vai mama prm-ului daca ajungem tot la irina loghin,carciumaru ,zamfirescu sau dina marele specialis comunist ordinar,da uitati scoateti oamenii tineri ruxandra,codrin,bianca,daniela si mai putin fricosul de marinescu