luni, 10 mai 2010

PARLAMENTUL RUSINII TACE !

Din Ziarul "Tricolorul"

PRM, PESTE TOT
"Vineri şi sîmbătă, o delegaţie a Organizaţiei de Femei România Mare a fost prezentă, alături de d-nele Veronica Mircea (Asociaţia "Bella-AS" Ploieşti) şi Doina Leseschi (Asociaţia "Spike", Cernavodă), aflate în greva foamei în faţa Camerei Deputaţilor, pentru a determina adoptarea proiectului legislativ referitor la gestionarea animalelor fără stăpîn, prin sterilizare şi reteritorializare, nicidecum prin ucidere.
Ruxandra Lungu, preşedinta OFRM, le-a asigurat de tot sprijinul posibil, moral şi material (apă, medicamente), după ce s-a consultat, în prealabil, cu medicii de pe Ambulanţa sosită să verifice starea de sănătate a celor două doamne care, deşi au probleme serioase cardiace şi cu nivelul glicemiei, s-au declarat hotărîte să nu renunţe la această formă extremă de protest, pînă cînd legea, denumită "Marinescu 2", nu va fi adoptată." (Biroul de Presă al OFRM)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Acum, in pragul Cataclismului Economic, cand milioane de romani o duc mai rau decat cainii vagabonzi (Vadim zice de 4 milioane in saracie extrema!), cred ca soarta cateilor este ultima problema a oamenilor.

Calin

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Calin,
De acord. II invit sa faca greva foamei pentru soarta oamenilor pe cei 5 milioane care ne-au pricopsit cu actualui guvern. Unii spun ca nici cu ceilalti nu ne-ar fi fost mai bine. Adevarat. Dar exista si altii...

Anonim spunea...

Dosarul FLOTA nu s-a prescris !!!

http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/455-avertizare-pentru-procurorii-ce-au-sange-in-instalaie.html