Acest blog a fost lansat odata cu depunerea candidaturii mele intr-un colegiu din Bucuresti. In sectorul 3, portocaliu convins, format din alegatori vrajiti de mareea de panselute si locuri de joaca, atat unde trebuie cat si unde nu trebuie, fara sa tina seama ca preturile pentru utilitati sunt cele mai mari din capitala, ca afacerea ridicarilor de masini devine din ce in ce mai abuziva sau ca, la periferie, zac strazi si cladiri cu aspect de Ev Mediu in paragina. Nu-i nimic, am obtinut un procent bunicel, fara sa impart macar un pix, si inca peste media partidului. Am avut si am un program politic foarte clar, il gasiti pe primele postari de pe acest blog. Nu am avut reactii prea multe sau prea dure de la cititori si, in general, le-am publicat. Am ignorat injuriile adresate presedintelui PRM, ne-am obisnuit cu ele navigand pe net, si nici nu sunt capabila sa-l apar de asa ceva, cunoscut fiind ca cel mai bun aparator este domnia-sa, insusi, in calitatea sa de pamfletar!
Un domn, "Dumitru Caruntu", posteaza un comentariu in care il acuza ca ar fi fost "lingaul dictatorului". Asemenea reactii sunt rare pe acest blog, asa ca ii dedic aceasta postare.
Pentru precizie doresc doar sa afirm doar ca nu ne e rusine absolut deloc din urmatoarele motive:
1. Corneliu Vadim Tudor si-a depus carnetul de partid in anul in care multi actori de renume, omniprezenti in show-bizul de azi, nu mai pridideau recitand poezii care il slaveau pe "dictator". Mai ales unul, casatorit cu fiica unui general de securitate, si care ne indemna pe toti, in direct, sa ne stergem la gura cu un sul de hartie igienica, agitat in fata ecranelor. Nemernicul trebuia sa inceapa cu el si sa faca ciocu'mic, mai ales ca fost printre privilegiatii regimului.
2. Pentru anticomunistii convinsi am servit acum cateva zile o mostra din perioada in care utecistul Boc ii ridica osanale scrise lui Ceausescu. Ceea ce nu l-a impiedicat, dimpotriva, sa fie prim-ministru, pus in dregatorie de un alt privilegiat al regimului, despre care n-am auzit sa fi facut vreun act de dizidenta.
3. Cat despre "dictator", pardon. Ar fi foarte multe de spus, ma gandesc sa scriu un editorial pe aceasta tema. A facut greseli imense, ne-a sacrificat pe toti, dar mai rasarea pe langa noi: un Sidex, o Cernavoda, un Centru Civic, ici o fabrica sau o uzina, colo un combinat, un sistem de irigatii, locuinte vazand cu ochii etc. Acum, insa CE-AU FACUT CU BANII anticomunistii, antiiliescienii, antimineriadele, antimogulii? Unde sunt? I-au praduit, ca si predecesorii lor, pentru ca au avut profesori taaaare buni. Iar copiii si nepotii nostri vor plati. Nu pentru obiective industriale, agricole sau turistice. Nu pentru inzestrarea armatei. Pentru vilele, masinile, vacantele si amantele lor. Pentru conturile lor secrete.
A aduce acum discutia despre Ceausescu, in termenii acestia, e profund deplasat. Nu mai intereseaza pe nimeni.
duminică, 16 mai 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
Referitor la CVT:
- Chiar daca "a scris poezii omagiale cuplului" (capul de acuzare etern, de 20 de ani), nu a fost singurul. Asa cum nu a fost singurul membru de partid (fura 4 milioane).
- "A fost omul regimului". A aparut cineva la teveurile libere sa zica "CVT mi-a facut rau?"
- Chiar si cei mai furiosi detractori cauta "averea" lui CVT si nu o gasesc
- CNSAS a zis oficial: CVT nu a facut politie politica in comunism.
CVT ramine singurul om politic cult si patriot din postdecembrism, nebagat in privatizari si fraude. Dar care sperie pe romani cu adevarurile pe care le spune.
Calin din Iasi
si pentru domnul Caruntu un gest simplu care ar trebui altor politicieni sa dea de gandit.National si european nu sint in antiteza!
http://www.romare.ro/?cmd=displaystory&story_id=2439&format=html
din Germania
mai,mai,mai,ce mai discriminare acilea!!:))) mai bine ai fi scris despre noi!!! :))) :)de ce il bagi in seama,Ruxi? :(
@Anca,
M-am saturat de povestea cu "odele" inchinate lui Ceausescu, de unii sau de altii. Ce daca? Unii nu s-au dezis de ele, nu s-au trezit anticomunisti peste noapte. Si, care e problema? Ceausescu a lasat tara fara datorii si cu rezerve valutare. Depindea numai de noi sa valorificam momentul. In curand va avea statuie, sa nu ziceti ca nu v-am zis:)
va avea,va avea!! numai sa nu pateasca cu ea precum cu a Maresalului!! :))
Trimiteți un comentariu