miercuri, 27 octombrie 2010

100.000 DE PROTESTATARI ! E VAX !

La aceasta ora nu se stie cati oameni se vor strange la miting. Chiar daca vor fi 100.000, asta inseamna 2-3 mii de oameni nemultumiti pentru un judet, exceptand Capitala. Cam putini, nu credeti? Unde sunt CEILALTI?
1. Sper sa nu se gaseasca nimeni sa-mi raspunda ca nu au bani sau mijloace de deplasare. Dar, in orasele lor, resedinta de judet, ce are? Dar, in comunele lor, ce are?
2. Sper sa nu se gaseasca nimeni sa-mi raspunda ca sunt la munca. Dar, dupa program, ce are? Dar, in week-end, ce are?
3. Statul represiv-politienesc-securistic in care se complac romanii (ma orientez dupa cum voteaza de 20 de ani) e in alarma maxima. Sper sa nu-l vedem si in actiune!
4. Despre motiune si efectele ei reale am mai scris.

UPDATE:Chiar acum, pe A 3, Marius Pieleanu imi da dreptate. A, sunt deocamdata 35.000 ! Se intrevede alta fasaiala. Daca motiunea trece, oricum nu ar avea legatura cu "multimea" protestatarilor!

6 comentarii:

anca spunea...

da' bucurestenii ce are,Ruxi? :)))

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca, draga,
Imi pare bine ca ai revenit!:)
Bucurestenii "are" ca o duc excelent, altfel nu se explica!:)
Acum vorbind serios: in Bucuresti rata somajului este destul de moica. Salariile in multinationale sunt suficiente, iar cele nesimtite din companiile statului si agentiile guvernamentale de asemenea.
In plus, marile platforme industriale au disparut, cu intentie, ca un 1989 sa nu se mai intample. Alti "bucuresteni" sunt pe la jandarmi, politie, servicii, uite cati erau pe acolo. Cine sa vina in sprijinul protestatarilor, spune si tu ?:)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Erata: moica = mica:)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Cei care lucra la patron nu-si permit sa lipseasca de la servici si nici nu au sindicate acolo. Aici e problema. Si nu am auzit sa apara un sindicat al muncitorilor din Metro, Real, Kaufland etc.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Cred ca nu m-ai inteles:),
Daca le este asa de rau, pot protesta si in week-end, si dupa program si in zilele libere, fara sa aiba nevoie de sindicat.
Si nu e vorba de ei neaparat, ci si de someri, pensionari si multi altii, zau asa!

Dramoleta spunea...

Tara din lumea a treia pt ca populatia este una de mana a treia :)) Imbecili care nu se revolta pentru ca traiesc toti din spagi si la mica ciupeala.

Felicitari pt. Congres!