vineri, 14 ianuarie 2011

CALIN POPESCU TARICEANU ESTE PRINCIPALUL VINOVAT ! CARE TACE CA MORTU-N PAPUSOI !

Saptamana viitoare voi face dezvaluiri depre dedesubturile evacuarii PRM. Mai las informatiile sa dospeasca, oleaca!
Pana una alta, fara referire la Traian Basescu pe care multi o asteapta , am o intrebare, "eleganta" pentru adevaratul vinovat de situatia creata : Ba, Tariceanule, care ai pus cu susul in jos economia tarii, de nu ne mai revenim nici azi, de ce ai atribuit PRM, un sediu cu probleme juridice si ai mintit asupra existentei lor, ca doar stim, cu totii, cum s-a facut? Taci ca mortu'n papusoi, te "omoara" grija aliantei cu PC! Care-i treaba? Vrea si Crin niste mediatizare mai serioasa. Si aproape gratis.
P.S. Ii rog pe simpatizantii liberali sa nu sara in sus. Guvernarea 2004-2008 nu a avut nici o legatura cu "liberalismul", cu "economia de piata", cu "libera initiativa". Iar in 2007, PDL era deja scos de la guvernare. Daca nu stapaniti subiectele de natura economica, abtineti-va de la comentarii inutile! Va rog, frumos!

5 comentarii:

Dramoleta spunea...

Cu atâţia avocaţi prin preajmăa, nu ştiu cum naiba a făcut Vadim scandalul ăla în faţa presei. A greşit. Probleme de genul ăsta nu se rezolvă aşa. Riscă o condamnare. Cu cretinii ăştia nu e de glumă.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Daca o ruda apropiata iti este brutalizata de "fortele de ordine", pe nedrept, iti poti pierde cumpatul. Eu as fi iesit la ei cu PARUL daca fratele meu ar fi fost bagat in spital.
De mentionat: generalul Marcu Tudor nu venise nici pus pe scandal, nici cu mitraliera, nici cu intentia de a o "defenestra" pe executoare, la sediul PRM. Pur si simplu a venit sa-si sustina fratele, dar si in calitate de membru de partid, asa cum erau acolo, o multime. Cine le-a dat dreptul acelor tablagii sa-l imbranceasca, sa-l insulte, fara motiv?
Nu ma intelegeti gresit, oameni buni, pentru ca vreau sa fiu obiectiva. Tata s-a judecat cu Mafia Imobiliara pentru cativa metri de pamant (tot caz de retrocedare). A avut hotarare judecatoreasca definitiva. Nici dracu'(adica vreun executor zelos) nu a fugit sa o puna in aplicare, ca deh, comisionul nu e tentant. Asa ca, primarul comunei (o javra trecuta prin toate partidele, mai putin PRM)foloseste cum are chef terenul bunicilor. Acelasi primar se lauda la carciuma din sat cum a aruncat el 800 de buletine de vot ale PRM in "contul" PSD la alegerile din 2000! Asta e Mafia, controleaza structurile cele mai de jos, pentru este chiar Statul!Iar "curatenia" trebuie sa fie generala, nu ca in 1989, de fatada!

Dramoleta spunea...

http://dramoleta.com/?p=874&cpage=1#comment-734

Citeste pe linkul de sus ce ti-am scris la mine acum cateva zile.

Sunt de acord cu cele spuse de tine, dar perceptia publica este cu totul alta. In situatii de genul asta este nevoie de multa diplomatie pentru a convinge populatia ca ai dreptate.

Realitatea a vut breaking news cu titlul "Vadim a injurat executorul". "Reprezentantul statului a fost insultat".
Câţi români ştiu că executorul nu mai este demult reprezentantul statului prin lege) si ca este platit pentru serviciile prestate la cererea unei persoane interesate?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Stiu ca televiziunile (tendentioase si in cardasie cu puterea de ieri, de azi, de maine) au prezentat subiectul cu multa partinire, de frica cenzurii supreme: inchiderea sai interzicerea din diverse motive. Altfel cum se explica faptul ca tac in legatura cu sabotarea site-urilor publicatiilor noastre?

Anonim spunea...

Tariceanu tace pentru ca se stie vinovat de axeasta mizerie! Altfel, ar fi iesit si ar fi dat explicatii, conform "legii"